Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka inak vsimla si si, ze aj na streche mam nejaky vacsi pocet prispevkov? :-o mam nieco vyse 6000 a to na streche vobec neprispievam :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 no jo, no.... cervenu jednotku - ako ten stvorcek co ti svieti ako ked mas Ip novu.... a ked na to kliknes, tak by si tam mala mat uvod mojho prispevku + za tym Nova
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 domi, to bude dake posahane.... uz o tom vedia.... mozno sa tam pocita adminclub.... sak ja mam na koni tiez vela prispevkov - 11400 - kde by som to nabrala? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka ano mam to presne takto, teraz som si to pozrela ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka sakriiis, ale mne sa to paci , ze mam tak vela prispevkov :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 takze mas za tym nova, hej? ja nie... asi som divna iba ja.... a mam niekde zasitu Ip neprecitanu a neviem sa k nej dopracovat.... som zatial na strane 177 este mi ich chyba pozriet dalsich 200 :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka no ja tam to nova vidim...takze asi to blbne len u teba... tak vela stastia pri prezerani :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 kaslem uz na prezeranie som sa prave rozhodla.... idem domov.... farmu mi treba obriadit a ak by som teraz zacala, tak ostanem v praci do osmej :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka ok, tak farmarceniu zdar! :-D
Odpovedať
@janocka ja som tiez mala byt Martin :-D tp 28.8 a vyliezla som 14.9 :-D
Odpovedať
Profilova fotka
baby co chodite na MMB, funguje vam teraz? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
Pomoooc, potrebujem rychlo prelozit do cestiny. Dakujem. Text: Vymaľované, vitajte na novej verzii stránok Mojasvadba.sk. Zatiaľ nie je k dispozícii Bazár a Katalóg firiem, postupne ich však spustíme. Zatiaľ sa tu rozhliadnite a vyskúšajte si, čo sme pre vás pripravili.
Odpovedať
@janocka pride na mna staznost :-D bea1971 robi ti to radost emjee,ked mi blokujes nepouzite nove veci????no dobre,ale ak tu od teraz najdem v inzeratoch co i len jeden tiez takyto inzerat ,kde je to tiez porusene,uz nebudem tebe pisat ako adminovi,ale posuniem to dalej,lebo robotu si robite len namatkovo a kopu predaja novych veci kludne neblokujete a pustate dalej,takze to budem aj s manzelom riesit cez vasich nadriadenych ,ked nepomoze ,pojdeme s tym dalej,manzel je pravnik
Odpovedať
bea1971 zaujimave,ze teraz ides po mojich inzeratoch ,kde mam starsie nosene a nenosene veci a rad radom si mi to stopla,to robis naschval,no dobre teda,tak ideme s tym dalej,vasa praca bude od najblizsich dni kontrolovana a bud si ju budete robit tiez poriadne podla pravidiel,alebo vas budu riesit inak ,vas zamestnavatel a ak nie ,manzel sa pusti teda do spravodlivosti,ked si aj ty odrazu taka spravodliva,no vela stastia prajem zvlast tebe EMJEEEEEEEEEEEEE emjee 2010-12-11 18:04:51 píše: bea prepac, ale je tu registrovanych vyse 36000 uzivateliek a v bazari je aktualne 85830 inzeratov (plus dalsich 6514 stopnutych) - sme tu 4 adminky, sledovat bazar inak ako namatkovo nie je mozne vsimla som si, ze uz vykricnikujes inzeraty, ktore nesplnaju pravidla - prave na to su tu tie vykricniky, ze ked si admin nieco nevsimne, mozes ho na to upozornit vdaka emjee
Odpovedať
Profilova fotka
@emjee mam pocit, ze manzel kazdej druhej uzivatelky je programator a kazdej druhej pravnik :-D :-D pochybujem, ze pride staznost.... ony sa len takto vyhrazaju, ved oficialna staznost prisla asi len 2x.... aj na @latvia uz malo prist par staznosti, no furt nic :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@emjee :-D kokso, si jej mala napisat ze ty si predsa najlepsia adminkaaaaa :-D ;-) manzel bude mat teda vela prace s tym, len nech sa do toho pusti, som zvedava co vypoti 8-) @janocka neprisla este ta od juicyluu co sluboval jej priatel miro009??? :-( no do kelu ;-( :-D aj ja chcem byt admin agresoooor :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
inac bea pritvrdila, do kazdeho inzeratu ktory ma slovo nove pripisuje aj odkazy pre @emjee :-D psychicky natlak :-p ? inac nebola to prave tato bea ktoru sme vyuzili parrat na spionaz? =-)
Odpovedať
@latvia ona sa dokonca cez ip informuje, ci je to naozaj nove - na kseft alebo nove - nestihli sme vynosit :-D
Odpovedať
ta holka se mi líbí, nechtěla by dělat adminku? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia a fakt, to som si ani neuvedomila, ze bea1971 nam aktivne pomahala, bonzovala a cez Ip zistovala ci je to kseft alebo nie :-N ale uz sa dlho neozvala aj ked som ju pred cca mesiacom poprosila nech mi preveri 1 uzivatelku, kt. oflagovala s tym, ze saty pre babiky kt. predava sije a kseftuje s tym... poziadala som ju o dokazy a nic neposlala =-) @latvia dnes som bola po par dnoch vybrat firemnu schranku a su tam 3 zlte listocky z posty takze kto vie, mozno je tam aj zasielka od juicyluu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka tak mi daj vedieeeet :-p
Odpovedať
Profilova fotka
koky, bea pracuje ako zdiveta :-D :-D znackuje vsetky inzeraty 8-) @emjee musis ju castejsie nasrdit a budeme len riesit flagy, bo ona vsetky oznackuje :-p
Odpovedať
@latvia staci si v bazari zadat do vyhladavaca slovo nove / nova / novy a vyhodi ti to iste a mozes stopovat v klude a nie pod tlakom nejakej nasrdenej uzivatelky
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia pokracovanie zo zamaznych foto nebudem na Lomnicaku ale iba v BS v strasne starej budove kde nie je wi-fi :-p meča si sice beriem (kvoli hudbe lebo uz nezvadnem na silvestra pocuvat "hdubu", kt. ostane 3r. pustali kamosi, tak sa o hudbu budem starat ja) ale nebudem mat k nemu pripojit aky net, kedze vsettci maju max. tak Windows mobile a meča + windows mobile sa nechcu rozpravat :-D :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka hmmm, co ty vies.....mozno si nejaka mikrovlnka uprdne a signal odfukne az k vam
Odpovedať
Profilova fotka
@viz, @markie, @ceresnam... Weihnachtswünsche ans Christkind von meinen Bräuten.... seleryn fragt, ob die Möglichkeit besteht das Forum für Apps für Smartphones einzurichten, beispielsweise Tapatalk. Damit kann man dann nämlich das Forum auch bequem von unterwegs besuchen. .... und durchwegs eine Bitte von vielen Bräuten (samuelito und ich haben schon mehrfach drauf geantwortet) ist, ob ihr nicht eine Chat-Funktion einrichten könntet... ;-) Liebe Grüße Claire
Odpovedať
Profilova fotka
@viz, @markie, @ceresnam Weihnachtswünsche II auf blauespony fragen sich die werdenden Mütter, ob man nicht ein "Schwangerschaftstagebuch" machen könnte, also I think they mean something in a private function, that not everyone can see and that will stay even the baby is born, that the can print it out or something like that... ;-) Nice greetings... Claire ps... äh sometimes ago I wrote about pandora´s box... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, jdu vám všem popřát krásné vánoce, zítra si to u stromečku užijte a do nového roku vykročte pravou nohou :) :-D x-) x-) x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dievcata a chlapci, zajtra uz asi nebude moc casu sem nakuknut, tak radsej vam poprajem takto o den skor krasne a pokojne Vianoce. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak my sme uz po veceri po darcekoch a Ella uz aj zaspava. Bola natesena ze az, dostala tolko darcekov ze nevedela s cim sa ma hrat :-N vsetky ju zaujali co som rada lebo sme nechceli kupovat blbosti, ktore su na 5 minut. A musim sa pochvalit od Michala som dostala toto http://www.samsung.com/sk/consumer/ho...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?