Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
@domika007 čauky, teď koukám že už jsi 19tt jak se vede, kdy se dozvíme co čekáš? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@krista ahoj, no jo, pekne to ubieha :-D vsetko v poriadku a pohlavie neviem, stale nic nove :-p
Odpovedať
@domika007 ach jo, s tebou člověk moc nepokecá když nic nevíš :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@krista och kolka milost z tvojej strany :-D :-p vy co noveho doma? ako sviatky?
Odpovedať
@domika007 my tak nějak všelijak :-D svátky nic moc, děti byly hrozně protivný přes vánoce a já se teď snažím vybojovat svůj vánoční dárek přes aukro 8-( jinak ale maji děti spoustu nových hraček, což neznamená že si hezky hrajou a neřvou (jak jsme si mysleli) nýbrž naopak řvou a perou se ještě víc - o ně :-D jinak fajn, jsme zdravý, za to jsem ráda :-) Co ty s prckem, už kopká nebo ještě ne? :-) a co vám nadělil ježíšek? :-)
Odpovedať
@domika007 my tak nějak všelijak :-D svátky nic moc, děti byly hrozně protivný přes vánoce a já se teď snažím vybojovat svůj vánoční dárek přes aukro 8-( jinak ale maji děti spoustu nových hraček, což neznamená že si hezky hrajou a neřvou (jak jsme si mysleli) nýbrž naopak řvou a perou se ještě víc - o ně :-D jinak fajn, jsme zdravý, za to jsem ráda :-) Co ty s prckem, už kopká nebo ještě ne? :-) a co vám nadělil ježíšek? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista a co ste to mali cez sviatky teda? =-) a co zhanas cez aukro? tak, ale hlavne,ze ste vsetci zdravi ;-) prcek nekope, teda zatial a ja sa celkom vytesujem :-N lebo si neviem predstavit, ako to bude prebiehat, ked sa bude male vo vnutri prehanat a kopat jak stajerska kobylka :-D a jezisek? no dostala som viac menej vsetko co som si kupila ( nasi mi to len preplatili :-D), mam nove pyzama, knizku, fen, ponozky, rukavice, snezne gule a kozmetiku :-) take veci prakticke
Odpovedať
@domika007 přes svátky jsme neměli nic, u nás je to bohužel pravidlo že furt vřískají, jsme byli z toho úplně vyčerpaný už při předávání dárků, byla jsem ráda že byl ten den za mnou a tak jsem si ho nepředstavovala :-S :-p To jsou super dárečky co jsi dostala :-D já jsem si taky vybrala vesměs co chci, nějaký věci do kuchyně, kuchařku (tu jsem chtěla fakt moc x-)), sprcháč, holicí strojek... no a ještě jsem si na aukru koupila uv lampu na nehty s příslušenstvím, ale ten člověk je strašnej, vůbec nekomunikuje, doufám, že to někdy dorazí, levný to nebylo! 8-( Věřím, že se těšíš na pohyby, však to může být už každým dnem a pak to bude hezky trvat až do konce :-D x-) je to sranda když už je mimčo větší jak hezky bouličkuje na bříšku :-) A co jsi ty dala manželovi? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista ach, tak to verim, to vrieskanie nie je nic prijemne :-N pekne darecky si dostala x-) tak teda budes nechty robit? niekedy dobehnem :-D no som zvedava, ze ked to pride co to bude, lebo si to vobec neviem predstavit... ja som manzelovi kupila mikinu, sam si vyberal, ja som len platila :-D
Odpovedať
@domika007 jj budu si dělat nehty, jen teda vůbec nevím jestli mi to půjde, proto bych chtěla co nejdřív začít trénovat :-N snad se dočkám 8-( už mám spoustu kamarádek co mi říká že bude chodit jen mi to dojde a já jim pořád dokola říkám že to prakticky neumím, tak ať se na nic netěší :-D ale i ty můžeš občas doběhnout :-D Tak vy jste nějaký mikonový :-D manžel by taky nějakou chtěl, ale taky bych asi potřebovala aby si ji vybral sám a s děckama lítat po krámech to je očistec :-D a bez nich se nikam nedostaneme, tak si ještě pár (desítek) let počkáme asi :-D :-D :-D Koukám ti do statusu, rovných 150, to znamená 150 dní do konce těhu? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista je to fajn vecicka, vela kamosiek ju maju a chvalia si, snad budes aj ty spokojna ;-) jj, s deckami sa proste neda nakupovat! :-D :-D :-p noo vcera som to mala za rovnych 150 dni do porodu :-) teda podla MK
Odpovedať
@domika007 to utíká co :-) přehoupne se rok a bude to utíkat ještě rychleji! :-) A ty chodíš na nehtíky někam do salonu nebo ke kámošce? :-) myslím, že jsem viděla pár tvých "modelů" na FB :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@krista ani nehovor, sak tot bolo len leto a ked si predstavim, ze o par mesiacov rodim, no des bes :-N jj, chodim ku kamoske, ta ma vlastny salon, ale uz som tam teda davno nebola musim povedat a tak aj moje nechty vyzeraju :-x
Odpovedať
@domika007 bojíš se porodu? Určitě se neboj, rodí každá cikánka 10 dětí za život :-D zvládneš to, rychle to uteče a bolest zapomeneš :-) to je super s tou kámoškou, já chodila taky ke kámošce, ale zase tak dobrá kámoška to nebyla, takže to lezlo dost do peněz :-S když si to tak vezmu tak co bych šla dvakrát na nehty tak se mi to vrátí v tý sadě co jsem si koupila, ještě musím investovat do kvalitních gelů, to až uvidím podle toho jak mi budou vyhovovat ty co přijdou, hlavně aby to přišlooo :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@krista no troska, ale tak je to este daleko dovtedy to snad predycham :-N s tou cikankou si mi fakt pomohla :-D :-p no je to dobra kamoska, cize som mala aj celkom prijatelne ceny, ale presne ako pises, islo to hrozne do penazi a na druhej strane, neviem ako by mi drzali nechty v tehotenstve? :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@krista hezka fotka x-)
Odpovedať
@domika007 děkuji, trošku jsem si hrála, snad neni proti pravidlům :-N :-D Vím že jsou holky co si na to stěžují, že jim to v těhu nedrží, ale to nebudeš vědět když to nezkusíš :-) třeba by to bylo v pohodě :-) já znám holčinu co jí nedrží ty nehty vůbec, neni ani těhotná ani nekojí :-N to je taky kámoška a dělá jí to druhá kámoška a ta říkala že když začínala tak jí to padalo každej den a teď už prej jen tak za 14 dní jí to padá :-N ale já si myslím, že dělá špatně techniku, jsem se jí to snažila trošku vysvětlit, no bude to věda, jsem na sebe fakt zvědavá, nejvcí se bojím aby mě to nenaštvalo tak že to nebudu dělat vůbec, to bych zklamala sama sebe, MM se dlouho tvářil že být mnou tak to nekupuje, zná totiž holku co si tuhle sadu koupila za 7tis Kč a teď jí to leží doma a nechce abychom dopadli stejně :-N S tou cikánkou jsem ti "pomohla"? :-D no to jsem ráda :-D a bojíš se nebo ne? Koukni na mě, dva porody za sebou a zvládla jsem to, zvládneš to i ty! Já jsem se prvního porodu moc nebála, druhýho strašně :-D ale ke konci ze mě ty obavy padly, těšila jsem se na miminko a říkala jsem si, že to prostě nějak přetrpím, pamatuju si ten pocit hned po porodu, byl to nejskvělejší pocit na světě, ta neskutečná úleva, takovou jsem v životě nezažila a těžko se to popisuje :-) A už nakupujete něco na špunta nebo zatím na to prdíte? :-) kdy tě čeká velký UTZ? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista myslim, ze splna vsetky pravidla ;-) :-p viem, ale tak nemam nejako chut na nechty :-N :-D hmmm, a co ja ti viem, ja mam proste viac menej paniku z toho,ze mam byt v nemocnici, v zivote som tam nelezala... este sme nic nekupili, je cas si myslim a ani neviem cim zacat :-| aky velky UTZ myslis? =-) :-N
Odpovedať
@domika007 jééžiš to já mám chutě šílený :-D já vlastně v těhotenství nechodila, začla jsem chodit až když jsem pomalu dokojila :-N to znamená někdy v srpnu tohoto roku a strašně se mi to zalíbilo mít upravený ruce, svoje nehty mám takový divoký, jak jsou měkký tak je pořád rasuju, uvidíme jak to půjde teď všechno dohromady, bojím se abych na to měla čas :-S :-N Aha, to já taky ne dokud jsem nešla rodit, důležitý je vybrat si správnou porodnici a i když jsem se tam taky bála, vůbec mi to potom nevadilo protože jsem tam sebou měla to mimčo a nebyla jsem tam sama :-) jen bych tam nemusela ležet vůbec, po prvním porodu jo, potřebovala jsem poradit s kojením a péčí o mimi, u druhýho porodu bych šla hned z fleku domů a to beze srandy, škoda že to nejde kvůli prckovi :-) UTZ jsem myslela ten velký ve 20tt (kontrolují se orgány, kouknou na pohlaví atd.) :-) záleží na vás jestli chcete začít dražšíma položkama nebo levnějšíma, jestli vám někdo něco dá/koupí :-) já jsem třeba začínala tak, že jsem postupně něco hezkého koupila co jsem viděla, hlavně hadříky ve slevách, na MMB atd. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista ja teda nemam ziadne chute :-D jaaj no ten by sme mali mat teraz v januari ;-) no ja neviem cim zacat, chceme ist teraz po novom roku okuknut kociky, otestovat a mozno tam aj daco ine kupime :-)
Odpovedať
@domika007 tak to dej potom vědět co se vám líbilo, já bych klidně vybírala s váma :-D ale kdo by mi to platil, MM by mě asi zabil kdybych chtěla novej kočárek :-D u nás už to fakt nemá smysl, možná i ten sourozenecký jsem mohla prodat od dubna se v něm pořádně nesedělo, ani už to nijak neplánuju, chodíme v těch mrazech jen kolem baráku a Kristý už je velká tak ji nechci moc vozit ať ťape :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@krista bolelo to, davali mi prve dva dni injekcie aby to tak nebolelo, najhorsie bolo vstavanie lebo sa jazva-resp. koza natahovala pri vstavani z postele, no co ti poviem, nic moc. Preto v pripade druheho by som radsej poziadala o sitie rany nie o svorky, preto mam aj pre mna skaredu jazvu
Odpovedať
Profilova fotka
@krista ok, tak ti dam dopredu vediet, ked sa vyberieme nakupovat ;-) :-D no ja mizim, za chvilu ide film, kde hra Eduskov nahradnik, tak idem sledovat :-D bru noc vsetkym :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@krista som sa pobavila ako si povzdbudila @dominika007 Dominiku na porod :-D :-N
Odpovedať
@kalerat taky děkuji za pochvalu fotky :-D @danu co jí mám říct viď :-D lhát jí nemůžu :-D :-D :-D A jak vybírají komu dát svorky a komu šít? Tenkrát se tě nějak na to ptali? Podle čeho se to řídí? Ale ty svorky vypadají opravdu jako z hrůzostrašného filmu :-N |-| @domika007 já jsem ti včera taky zdrhla bez rozloučení :-N omlouvám se, vždycky mě něco odvolá, ještě jsem letěla na večer do města :-) tak snad jsi si film užila :-) Jo a holky krásného Silvestra x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista jasne uzila, bola to sranda :-D ale dnes nejako umieram, daco na mna opatovne lezie 8-( krasneho silvestra :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 na akom filme si bola? =-) babky, aj vy ste este v pyzame?? rozmyslam ze sa z nej ani nevyzleciem :-p nic sa mi nechce, ale vobec nic. este ani mazat fotky...
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia ja som pozerala v telke film o biglovi, velmi podobnemu tomu nasmu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 :-D ahaaa, ja ze nejaky trhak akcny :-p zeny, ja som taka prezrata.....
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia no sak v podstate to bolo akcne, pes co zachranuje svet :-D no ja som pre zmenu nachladnuta :-(
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?