Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 joj, nadcha je moja smrt, som rada ze ma zatial obchadza :-N liecis sa ?
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia ale hej, naparujem sa a smrkam :-N :-D nosne kvapky si nedavam tie mi to este viac zhorsia
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 mozno mas tehu nadchu =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia he? :-N =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 tehotenska nadcha - permanentne upchaty nos, ktory sa do porodu nespriechodni :-N sliznica opucha, tehula nemoze dychat, kvapky nezaberaju.snad to nieje tvoj pripad :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia tak to nie, toto je normalna nadcha...o par dni je fuc ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista nikto sa ma nepytal ci chcem svotrky alebo sitie, proste sili a basta :-S
Odpovedať
Profilova fotka
A dnes sme boli v kine teraz na 17.00 v Poluse an rozpravku Na vlasku, nadherna rozpravka, Ella sa rozprakala ked princ umieral, taka bola zlata :-N :-)
Odpovedať
Holky, vse nej do noveho roku ;-) Za 6 dni uz zas budu adminovat :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Vsetko najlepsie v Novom roku x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Vsetkym stastny novy rok 2011 x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Též se přidávám a vše nej v novém roce x-) x-) x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@markie, @ceresnam .. Zunächst einmal ein FROHES NEUES JAHR! Seit gestern sind Blauespony und Brautpunkt schon wieder extrem langsam? Was könnte da los sein und könnt ihr das bitte beheben. Außerdem kommt offenbar bei einigen Userinnen eine quasi-Fehlermeldung beim Öffnen von blauespony also einen Hinweis, ich kopiere das hinein, bei mir kommt es leider nicht. julibraut schrieb: Hat noch jemand grad Probleme mit blauespony.de ? bei mir ist es wahnsinnig langsam seit 2/3 Tagen und es kommt n Hinweis dass irgendein Skript den Internet Explorer verlangsamt, ist nur auf dieser seite so, nicht ml bei Brautpunkt
Odpovedať
Ahojky, i já přeji všechno nejlepší v novém roce x-) hlavně hodně úspěchů ve všech směrech! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
vie niekto preco sa kon tak neskutocne vlecie? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka kaji mam na teba zopar otazok :-N jedna sa o fotky v picasse opat :-N :-D kolaze uz viem robit, len ma zaujima ako ti ramujes aj 1 ks foto a ako si tam davas ten vodoznak ( nick)? a dalsia otazka : a ako robis taketo zlozitejsie kolaze? teda ked tam mas tolko fotiek a oni sa ti tak super ulozia...napr. tu : http://www.modrykonik.cz/fotoblog/ika... dakujeeem x-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@domika007 domi, to je pořád stejný, ten obrázek cos dala. vyberu si fotky a dám "vytvořit koláž". pak si jen volím velikost toho obrázku, aby se mi to poskládání líbilo, případně dole pod obrázkem je "promíchat obrázky", nebo si to můžeš přetáhnout i myší. rámečky zase v picassa nebo třeba v gimp. a vodoznak picassa nebo malování.
Odpovedať
Profilova fotka
mne odtialto zmizol prispevok? :-o =-)
Odpovedať
ahoj, doufám, že se všechny máte v novém roce dobře :-) Já se teď dohaduji s jednou uživatelkou přes IP, že nemá žádný jiný nick. Přítom mám od janocky potvrzené, že se z jejího počítače přihlašují nicky 3. Jeden patří jí, druhý má prý sestra a ten třetí zatlouká a zatlouká 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
@kalerat nedohaduj sa. ked si nevyberie, blokni tie ostatne a finito ;-) bez debaty.
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 vladne tu mazaci fantom, nevies o tom? =-)
Odpovedať
@latvia no víš co, mě štve to jak zatlouká a ještě mě slovně napadá, nejraději bych ji blokla ty nicky všechny
Odpovedať
Profilova fotka
@kalerat tak blokni vsetky
Odpovedať
Profilova fotka
ja som dnes chcela zmazat fotku michaspi, zapisala som ju do adminclubu a ked som ju isla zmazat tak uz tam nebola =-)
Odpovedať
@latvia ještě čekám co napíše na to poslední IP a pak už tak konám 8-( @danu to fakt vypadá na skřítka
Odpovedať
@kalerat taky bych nedohadovala 8-( Mazací fantom co? :-D někdo maže příspěvky a fotky jo :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@krista jj, nieco maze fotky =-) =-) =-) huhuuuuu davajme si pozor, aby nezmazali aj nas =-) =-) =-) =-) =-)
Odpovedať
to je ale v pytli to zase budou uživatelky nadávat na nás že, to je to o čem jsi psala na FB, až teď jsem si vzpomněla že jsem tam něco takovýho četla, jdu se podívat.
Odpovedať
jak říkám, čekám na poslední zprávu od ní a pak blokuju
Odpovedať
@latvia tak teď koukám že je to neni ono, to je o krádežích tak nic :-N
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?