zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
A dnes sme boli v kine teraz na 17.00 v Poluse an rozpravku Na vlasku, nadherna rozpravka, Ella sa rozprakala ked princ umieral, taka bola zlata :-N :-)
@markie, @ceresnam .. Zunächst einmal ein FROHES NEUES JAHR!
Seit gestern sind Blauespony und Brautpunkt schon wieder extrem langsam? Was könnte da los sein und könnt ihr das bitte beheben. Außerdem kommt offenbar bei einigen Userinnen eine quasi-Fehlermeldung beim Öffnen von blauespony also einen Hinweis, ich kopiere das hinein, bei mir kommt es leider nicht.
julibraut schrieb: Hat noch jemand grad Probleme mit blauespony.de ? bei mir ist es wahnsinnig langsam seit 2/3 Tagen und es kommt n Hinweis dass irgendein Skript den Internet Explorer verlangsamt, ist nur auf dieser seite so, nicht ml bei Brautpunkt
@ikarkulka kaji mam na teba zopar otazok :-N jedna sa o fotky v picasse opat :-N :-D kolaze uz viem robit, len ma zaujima ako ti ramujes aj 1 ks foto a ako si tam davas ten vodoznak ( nick)?
a dalsia otazka : a ako robis taketo zlozitejsie kolaze? teda ked tam mas tolko fotiek a oni sa ti tak super ulozia...napr. tu :
http://www.modrykonik.cz/fotoblog/ika...
dakujeeem x-)
@domika007 domi, to je pořád stejný, ten obrázek cos dala. vyberu si fotky a dám "vytvořit koláž". pak si jen volím velikost toho obrázku, aby se mi to poskládání líbilo, případně dole pod obrázkem je "promíchat obrázky", nebo si to můžeš přetáhnout i myší.
rámečky zase v picassa nebo třeba v gimp.
a vodoznak picassa nebo malování.
ahoj,
doufám, že se všechny máte v novém roce dobře :-)
Já se teď dohaduji s jednou uživatelkou přes IP, že nemá žádný jiný nick. Přítom mám od janocky potvrzené, že se z jejího počítače přihlašují nicky 3. Jeden patří jí, druhý má prý sestra a ten třetí zatlouká a zatlouká 8-(
to je ale v pytli to zase budou uživatelky nadávat na nás že, to je to o čem jsi psala na FB, až teď jsem si vzpomněla že jsem tam něco takovýho četla, jdu se podívat.