zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
@krista hm to je soda, ale budete to skusat? ci si to uz vzdala? my ako sme vynechali a vydrzali rev Elly mame pokoj, ale trvalo to do jej skoro 3 veku :-S oducit od mlieka ]-(
@danu jj to si pamatuju :-N No musíme to nějak vydržet, já jsem malýho odnesla a on pak spal mezi námi v posteli, na to jsem ho učit nechtěla, protože odmala spí sám, i malá odmala prostě spala sama v postýlce a já za to byla ráda že mě nikdy v tý posteli nevyžadovali, tak při nejhorším si 15měs. dítě naučím do postele :-S protože budeme potřebovat vrátit postýlku bratrancovi který čeká rodinu, někdy v květnu, takže nebudu mít na výběr :-S
@kalerat co ti napsala? 8-(
@domika007 tak jsem zvědavá jak pochodíš :-) já byla na 3D i 4D, to 3D bylo vyvedenější ale přijde mi že kvůli snaze doktorů, to 4D nám odflákli.
@krista Můj e-mail je ten co jsem ti poslala a už jsem ti i dokonce psala, že Katka je moje sestra, takže se přihlásí někdy ode mě! Fakt nechápu, co po mě pořád chcete, mažete mi Alba, příspěvky a teď mě dokonce i napadáš, že jsem se přihlásila pod nějakým koblížkem! To jsi nějaký tajný agent, co má u mě doma kameru, že jsi si na 100% jistá, že jsem to byla já! Proč bych to asi tak dělala, když ze svého nicku píšu už jak dlouho na víc jak jedné diskuzi!
A když tak všude čmucháte, tak by jste to měli vědět, že tu nejsem jen pár měsíců!
@krista ella spava medzi nami len ked je chora, ale je uz velka tak sa moc nevyspim lebo ona spi ako michal roztiahnuta po celej posteli ]-( :-N ale tiez spavala s nami a naucila sa to ale sme jej "obkecali" ked dostala svoju postel ze je uz velka atd, tak teraz chodi k nam len rano ked sa zobudi
@latvia@kalerat admin je zákon :-D
@danu s náma děti nikdy nespali tak nevím co je to tu za šaškování, Kristý mě fakt naštvala, hodinu vřískat v noci že chce vstávat, to jsem ještě nezažila když už je takhle velká :-|
@krista to citujem martina ;-) pravidla su navod na spravanie sa, ale admin je zakon 8-) sa mi to paci :-)
riesite spanie deti? jaj, moj peto spi od narodenia so mnou na posteli, posledny polrok migruje celu noc po gauci kde spime a posledny tyzden sa stale tlaci na mna a hrozne ma kope, podla toho ako je otoceny, aj do hlavy....prelozim ho a o 10 minut zas ta ista pesnicka 8-(
@danu ona tak ob den prostě takhle řve, ale stačilo dát jí napít, vysmrkat nebo prostě něco co chtěla a byl klid, ale dneska tam fakt ječela že chce vstávat tak mě nakrkla, uvidíme co dnešní noc :-N děkuji za podporu :-) prostě je musíme naučit spolu nějak spát ,ale zase na druhou stranu Luky pak u mě v posteli spal do cca 7:45 (když už Kristý půl hodiny broukala v pokojíčku) a to se mi ještě nestalo že by takhle vydržel bez jídla, obvykle chce tak od 4h mlíko :-N
@latvia Kristý je taky taková že strašně kope, když jsme bývali na návštěvách a spávali dohromady tak to byl otřes, ale Luky je celkem v pohodě, jen mě zkontroluje jestli tam jsem a spí, on mi usnul na pupku v noci ale to jsem nemohla zase takhle spát já :-N tak jsem ho shodila a ani mu to už nevadilo :-N
@latvia ty jo teď koukám na tvůj status, to má být co? :-D
Taky jsem si zvykla na spánek na cucky :-x když náhodou spím celou noc tak mě ráno bolí hlava z přespání :-D nebo nemůžu násl. den usnout až do 2h do rána :-D a co druhý prcek bude někdy? :-D
@krista no, minule ma jedna matka zacala VELKYMI PISMENAMI poucovat ze rectodelt cipky su na teplotu a zapaly hornych dychacich ciest 8-( tak som sa rozculila a ziadala ju o podrobne info do IP, lebo radit matkam taku koninu povazujem uz za trufale
@latvia přesně tak, to byla hrůza co mi pořád psala a hlavně jak zatloukala :-p
@krista jj čekám, čekám, kontroluji :-D pak ji janocka kdyžtak blokne pc :-p
@krista rectodelt je kortikoid - prednison konkretne, dava sa pri zachvatoch pri laryngitide, ked sa ti decko dusi a modra, lebo ma opuch zliznice hrtanu, pripadne na opuch mozgu, anafylakticky sok, na horucky sa nedava, ani na infekciu HDC, lebo potlaca imunitu a tympadom sa ti choroba rozsiri dalej....a neziaducich ucinkov to ma snad najviac zo vsetkych liekov co su na predpis....a uz som tu nasla 2 matky ktore odporucali toto na teplotu, jake to je vyborne, ale ze doktori mrchy to nechcu predpisovat....no bodaj by predpisovali