Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@danu asi? ja netusim aky to ma presny nazov :-N jj, jasne chceme
Odpovedať
Profilova fotka
@danu ok, spytam sa teda na tej poradni, ze co a ako s tymi 3/4D
Odpovedať
Profilova fotka
@krista hm to je soda, ale budete to skusat? ci si to uz vzdala? my ako sme vynechali a vydrzali rev Elly mame pokoj, ale trvalo to do jej skoro 3 veku :-S oducit od mlieka ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 super, daj potom vediet. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@danu ok, jasne dam
Odpovedať
@krista taky nevím, každopádně jsem ji včera blokla všechny nicky, protože mi napsala takou IP 8-( že mě fakt dostala
Odpovedať
@danu jj to si pamatuju :-N No musíme to nějak vydržet, já jsem malýho odnesla a on pak spal mezi námi v posteli, na to jsem ho učit nechtěla, protože odmala spí sám, i malá odmala prostě spala sama v postýlce a já za to byla ráda že mě nikdy v tý posteli nevyžadovali, tak při nejhorším si 15měs. dítě naučím do postele :-S protože budeme potřebovat vrátit postýlku bratrancovi který čeká rodinu, někdy v květnu, takže nebudu mít na výběr :-S @kalerat co ti napsala? 8-( @domika007 tak jsem zvědavá jak pochodíš :-) já byla na 3D i 4D, to 3D bylo vyvedenější ale přijde mi že kvůli snaze doktorů, to 4D nám odflákli.
Odpovedať
Profilova fotka
@krista nj, ved uvidime co vybavim, snad sa na to nezabudnem opytat :-N
Odpovedať
@krista Můj e-mail je ten co jsem ti poslala a už jsem ti i dokonce psala, že Katka je moje sestra, takže se přihlásí někdy ode mě! Fakt nechápu, co po mě pořád chcete, mažete mi Alba, příspěvky a teď mě dokonce i napadáš, že jsem se přihlásila pod nějakým koblížkem! To jsi nějaký tajný agent, co má u mě doma kameru, že jsi si na 100% jistá, že jsem to byla já! Proč bych to asi tak dělala, když ze svého nicku píšu už jak dlouho na víc jak jedné diskuzi! A když tak všude čmucháte, tak by jste to měli vědět, že tu nejsem jen pár měsíců!
Odpovedať
Profilova fotka
@krista ella spava medzi nami len ked je chora, ale je uz velka tak sa moc nevyspim lebo ona spi ako michal roztiahnuta po celej posteli ]-( :-N ale tiez spavala s nami a naucila sa to ale sme jej "obkecali" ked dostala svoju postel ze je uz velka atd, tak teraz chodi k nam len rano ked sa zobudi
Odpovedať
Profilova fotka
@kalerat =-) :-D kokso, to je co za kozu? napis jej ze admin je zakon ;-) :-p tak nech sa laskavo chova tak ako ma
Odpovedať
@latvia @kalerat admin je zákon :-D @danu s náma děti nikdy nespali tak nevím co je to tu za šaškování, Kristý mě fakt naštvala, hodinu vřískat v noci že chce vstávat, to jsem ještě nezažila když už je takhle velká :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia ze zakon :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@krista asi si vyzaduje tvoju pozornost ked je tam "kvazi sama len s Lukym, vydrz holka, vydrz ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista to citujem martina ;-) pravidla su navod na spravanie sa, ale admin je zakon 8-) sa mi to paci :-) riesite spanie deti? jaj, moj peto spi od narodenia so mnou na posteli, posledny polrok migruje celu noc po gauci kde spime a posledny tyzden sa stale tlaci na mna a hrozne ma kope, podla toho ako je otoceny, aj do hlavy....prelozim ho a o 10 minut zas ta ista pesnicka 8-(
Odpovedať
@danu ona tak ob den prostě takhle řve, ale stačilo dát jí napít, vysmrkat nebo prostě něco co chtěla a byl klid, ale dneska tam fakt ječela že chce vstávat tak mě nakrkla, uvidíme co dnešní noc :-N děkuji za podporu :-) prostě je musíme naučit spolu nějak spát ,ale zase na druhou stranu Luky pak u mě v posteli spal do cca 7:45 (když už Kristý půl hodiny broukala v pokojíčku) a to se mi ještě nestalo že by takhle vydržel bez jídla, obvykle chce tak od 4h mlíko :-N @latvia Kristý je taky taková že strašně kope, když jsme bývali na návštěvách a spávali dohromady tak to byl otřes, ale Luky je celkem v pohodě, jen mě zkontroluje jestli tam jsem a spí, on mi usnul na pupku v noci ale to jsem nemohla zase takhle spát já :-N tak jsem ho shodila a ani mu to už nevadilo :-N
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@krista jj, peto tiez vie na mne zaspat ako vrtulka pokrivena, ale ja by som sa nevyspala...uz takto je ten spanok na cucky, tak ale zvykla som si 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.modrykonik.sk/bazar/dojcen... :-D :-D :-D :-D kto by chcel uz osratu rurku??? :-p
Odpovedať
@latvia ty jo teď koukám na tvůj status, to má být co? :-D Taky jsem si zvykla na spánek na cucky :-x když náhodou spím celou noc tak mě ráno bolí hlava z přespání :-D nebo nemůžu násl. den usnout až do 2h do rána :-D a co druhý prcek bude někdy? :-D
Odpovedať
@latvia :-D :-D :-D :-D fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@krista jaky status? =-) druhy prcek nebude ;-)
Odpovedať
@latvia Tvůj status ve fotoblogu: Doktorky na MK o ktorych este neviem, hlaste sa mi prosim do IP
Odpovedať
Profilova fotka
@krista jaj toto... http://www.modrykonik.sk/forum/tema/p...
Odpovedať
@latvia už se sem nedostane, blokla jsem jí všechny nicky, teď jen čekám, zda se nepřihlásí pod jiným nickem
Odpovedať
Profilova fotka
@kalerat :-D dostala po prstoch holka, tak jej treba :-p
Odpovedať
@latvia aha já myslela že tě někdo poučoval tak jsi se naštvala :-D @kalerat tak to jsem zvědavá :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@krista no, minule ma jedna matka zacala VELKYMI PISMENAMI poucovat ze rectodelt cipky su na teplotu a zapaly hornych dychacich ciest 8-( tak som sa rozculila a ziadala ju o podrobne info do IP, lebo radit matkam taku koninu povazujem uz za trufale
Odpovedať
@latvia přesně tak, to byla hrůza co mi pořád psala a hlavně jak zatloukala :-p @krista jj čekám, čekám, kontroluji :-D pak ji janocka kdyžtak blokne pc :-p
Odpovedať
@latvia já to ani neznám :-N a to jsme léků už měli na všechno možné dost :-D @kalerat to by bylo nejlepší :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@krista rectodelt je kortikoid - prednison konkretne, dava sa pri zachvatoch pri laryngitide, ked sa ti decko dusi a modra, lebo ma opuch zliznice hrtanu, pripadne na opuch mozgu, anafylakticky sok, na horucky sa nedava, ani na infekciu HDC, lebo potlaca imunitu a tympadom sa ti choroba rozsiri dalej....a neziaducich ucinkov to ma snad najviac zo vsetkych liekov co su na predpis....a uz som tu nasla 2 matky ktore odporucali toto na teplotu, jake to je vyborne, ale ze doktori mrchy to nechcu predpisovat....no bodaj by predpisovali
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?