Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka 10 minut? :-N ja ked sa nezmestim hned zanadavam si a vytiahnem o cislo vacsie :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Jani a cvicis aj? mne velmi pomahaju sklapacky, chcem sa do toho pustit od dnes cvicit a po 18.00 nejest. Co je u mna to najhorsie, kedze mna vzdy cca o 22.00 chyti hlad tak vytiahnem slaninu, syr a chleba, ako drevorubac ale ked mne to tak chutii
Odpovedať
Profilova fotka
@danu no to robim aj ja, no tie vacsie som nosila cez sviatky, takze som si vzala ciste a mala som na vyber tie, do kt. som sa napchala a potom este dvoje, kt. by som natiahla tak po kolena max. :-D teraz sa vela veci, kt. som robila robit automaticky (reklama + faktury), takze budem mat viac casu na adminovanie ;-) firmy v tom maju ale este chaos, tak furt volaju a pisu, ale ked si zvyknu, tak ja sa vratim naplno :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka ze po kolena :-D ja som si robila poriadok vo veciach cez vikend tak som nacpala dve velke vrecia a smarila pred kontajner na druhy den som isla vyniest smeti a uz tam neboli, tak snad som niekomu aspon pomohla :-N Jani ty sa v robote nezastavis ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@danu to aj ja robim, ze smarim pred kontajner igelitku topanok alebo triciek a opar hodin to tam uz nie je :-N nooo, vcera to vyzeralo tak, ze sa nezastavim :-D sla som z roboty okolo 18:30 (ale prisla som o 10) a potom som bola s mensimi prestavkami na koni a maili do 02:00 rano :-N aby som sa zastavila potrebujem byt bez netu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka tak to by na mna bolo vela do 2.00 rana
Odpovedať
Profilova fotka
@danu som chcela ist spat skor ale len co som doriesila s @latvia som riesila s Martinom a potom este maily.... a ked som zalahla, tak sa mi nechcelo spat a rano som sa zobudila kupodivu svieza
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka tak to si dobre na tom, ze ti staci malo spat. Odkedy mam Ellu mi staci tiez cca 5 hodin spanku ale v kuse
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka a co z toho vyplyva? staci ti spat menej ako spis :-D a pls nadhod dnes chlapcom temu o fcii PC ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia ja si to vynahradzam cez vikendy ked taham dvanstky :-D o 1/2 noci lahnem a niekedy okolo 12h ma drahy budi, ze by som uz mohla vstat :-D @latvia nadhodim, nadhodim.... momentalne nefunguje PC ani mne - sa mi to dako zaseklo :-( ani IP nejde - kliknem na nu a nic... nacitava sa, nacitava ale uz dobrych 10min. a nic... a to som uz skusala okrem chrome aj safari, takze prehliadacom to nebude.... ide ti vyhladavat podla IP? vyskusaj to, pls http://www.mojasvadba.sk/adminclub/ip...
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka rano mi tiez nacitavalo dlho ip a nakoniec som to vzdala, tak to urco nepojde ani teraz
Odpovedať
@danu ty jsi dlouho neviděla žádnou fotku mého celého těla :-D ze zadku, ze stehen, z pupku :-D bylo by stále z čeho ubírat :-D @janocka co to znamená, popiš svůj jídelníček :-D se mnou je to těžký, Kristý mi nespí přes den už, tak nemám čas na jídlo, takže večer jdu a sním půl čokolády, někdy i celou a celodenní jídelníček hotov :-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
@danu to jsme dvě a ještě jsem z toho kolikrát přespalá :-D :-D :-D
Odpovedať
@janocka @latvia adminclub zase nejde? :-N sakriš to jsem chtěla obesílat rookies :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@krista nejde, a dnes aj janka ide prec tak do nedele zrejme nebude k dispozicii ani fcia PC :-D si to mozeme hodiiiiiiiiiiiit :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@krista moj jedalnicek - nejem ziadne peciva, zemiaky, ryzu, samozrejme sladkosti tiez nejem.... takze na ranajky cottage cheese s rajcinami, alebo tuniak v konzerve s dakou zeleninou, prip. losos udeny so zeleninou, sem-tam tvrdy syr so zeleninou..... obed v robote a vecer nejem... aj ked jest by som mala aj vecer, vraj nie je dobre vyhladovat sa, ale tak co, aspon si stihanem zaludok
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka dietujes? :-N
Odpovedať
@janocka jj hladovět není dobré, to nemůžu vysvětlit MM, ten vždycky nasadí takovou hladovku že si udělá z žaludku mrzáka 8-( ale ty máš super jídelníček, samé zdravé věci :-) já si chci zaplatit jídelníček od jedný pani tady z ČR, znám spoustu holek co díky ní hodně zhubly a ta kila si udržely, jen se mi teď nechce za to dát tisícovku :-N @latvia hm. tak já prdím do neděle na rookies, protože s mým štěstím bych psala duplám =-) :-p
Odpovedať
Profilova fotka
vyborny sposob ako najzdravsie schudnut http://www.miro-vesely.sk/kniha-2/obsah/ tu ti vypocita kolko kj denne prijat, ako casto jest, aky pohyb atd... http://www.chudnutie-ako.sk/bmi/ ja som sa na to dala a schudla som 8 kg za 2 mesiace, potom sa mi to uz nechcelo a zacala som zrat jak nenormalna...2 mesiace bez toho aby som pribrala....a aj ked nieco priberiem, stale mi to klesne pekne nazad na 86kg bez vacsieho obmedzovania sa....chysam sa na to znova, len som leniva jak prasa...
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia no ono to nie je dieta, iba nejem cukry :-N @krista ja som takto jedla v sept. - nov. 2008 a schudla som 8kg, dlho sa mi to drzalo, kym som sa zas v r. 2010 nerozrala ako prasnica
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka cukry su doleziteeeee :-) preto prave do seba tlacim Kinder :-D
Odpovedať
@janocka nerozrozala jako prasnica :-D :-D :-D ty jsi prdlouš fakt :-D 8kg to je paráda, za jak dlouho? a co jíš místo pečiva? :-N nic? :-N @latvia na ty odkazy mrknu :-) Musím se rozloučit, Kristý kolem mě furt skáče, půjdeme číst pohádku, jak nespí přes den tak se musíme nějak zabavit chjo :-p :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@krista 8 kg za 3 mes..... potom som za tyzden schudla dalsie 3kg, ale to uz bolo z ineho, z nervov :-( namiesto peciva zeleninu :-) da sa bez peciva zit v pohode @latvia ale na mna sa vsetky cukry strasne lepia :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka to verim, na mna sa tiez vsetko lepi uz pri pohlade na to :-D mna len tak napada, ci sa ti to potom vrati, ked pecivo znova zacnes jest =-) :-N alebo sa uz nechystas vratit k pecivu? =-) ja som preto vsetky diety vzdala, lebo som vedela ze takto stravovat sa zvladnem len urcity cas...
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka Jani ved ty nejes nic :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa z diet jedine osvedcila vola sa kavova dieta tu z mk :-N schudla som s nou po porode + cvicenie
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka takze mozno budeme mat pristup na pc?
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia nevratilo sa to ked som sa vratila k pecivu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka ale obmedzovat sa musis ci?
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka a preco si ho teda nova vyhodila? :-N =-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?