zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
@janocka dá ale mě se nechce :-D jsem hrozná na rohlíky, já trpěla jako pes když jsem nemohla čerstvý rohlíky při kojení, ale vím že z toho se nabírá strašně 8-( :-) jsi šikulka s tím hubnutím! :-)
@danu jaká??? Hoď odkaz! :-) to piješ kafe nebo co? :-D
@latvia protože chce zhubnout víc a vyžrala sa ako prasnica ako psala :-D ale kecá, je hubená :-D
@krista tu je dieta na tyzden
Pondelok
Raňajky: čierna káva
Obed: 2 rajčiny, 2 vajcia na tvrdo, 1 celozrnný rožok
Večera: 1 prírodný kurací rezeň (alebo morčací, prípadne jeden steak), šalát s jablčným octom
Utorok
Raňajky: 1 káva s trochou mlieka, 1 celozrnný rožok
Obed: 1 prírodný kurací rezeň (alebo morčací, prípadne jeden steak), šalát s jablčným octom
Večera: 1 čerstvý ananás, biely nízkotučný jogurt
Streda
Obed: 2 vajcia na tvrdo, 1 konzerva tuniaka bez oleja, 1 celozrnný rožok, šalát
Večera: 10 dkg šunky s hovädzou šťavou (respektíve 20 dkg šunky), 2 rajčiny
Štvrtok
Raňajky: 1 čierna káva, 1 celozrnný rožok
Obed: 1 prírodný kurací rezeň (alebo morčací, prípadne jeden steak), šalát s jablčným octom
Večera: zemiaky s kôprom alebo petržlenovou vňaťou, uhorkový šalát
Piatok
Obed: 2 rajčiny, 1 celozrnný rožok, 1 konzerva tuniaka bez oleja, šalát s jablčným octom (alebo dusená ryba a uhorkový šalát)
Večera: 20 dkg šunky, ovocie (nie banány!)
Sobota
Raňajky: čaj s citrónom
Obed: 2 rajčiny, 2 vajcia na tvrdo, 1 celozrnný rožok
Večera: JEDZTE! Zájdite si na večeru, alebo si niečo dobré navarte. Je úplne jedno čo a koľko, dajte si to, na čo máte chuť!
Nedeľa
Obed: ½ grilovaného kuraťa, šalát
Večera: 2 špargle, 2 rajčiny, ovocie (okrem banánov) a 1 celozrnný rožok
U nas julovky ju uz vyskusali zo zaciatku tvrdili ze sa to vrati potom hned spat, ale v pohode ak nezacnes hned "zrat" tak sa udrzi ;-)
@danu děkuji! Je tam každý den kafe tak asi kvůli tomu, můj problém ale je že po operaci mi nesedí mléčné výrobky a já kafe jinak než s mlíkem nepozřu tak bych kafe nahradila třeba vodou :-N :-D
@danu tu bych brala pořád, já se v tom jídle neumím moc omezovat, kdybych měla možnost jíst celý den tak by to asi bylo jiný, ale děti mě nenechají a já pak večer vyžeru lednici to je neskutečný :-x
@danu daj si fotoblog zuzanaznr .... najprv som si myslela ze mysli ohladne tej 14 rocnej ze nic nerobime, ale ten jeden koment ma vyviedol z omylu :-p evinkal to asi spisuje, idem este pospiclovat
citat odspodu....mimikuku nustale pisala do kratkych sprav info o bazare, tak sme ju blokli
O.k.ďakujem za info..Ja som sa len chcela spýtať.Pekný večer aj vám a ešte raz ďakujem.
latvia 2011-01-05 18:40:31 píše: Ahoj,
bohuzial, zablokovanych uzivatelov uz neodblokuvavame. Mimikuku sme prosili od septembra, aby dodrziavala pravidla, niekolkokrat sme jej vypisovali IP, ja a emjee, dokonca sme ju v poslednych ip uz varovali ze bude zablokovana ak bude nadalej porusovat VEDOME pravidla, nepomohlo. Pravidla platia pre vsetkych uzivatelov rovnako, ci je to novacik alebo "stary" uzivatel.
Aj keby vas bolo 1000, nejde to, bohuzial.
Pekny vecer
latvia
evinkal 2011-01-05 18:35:15 píše: Pekný večer,chcela by som sa opýtať na mimikuku,je nás tu trocha viac,čo by sme ju radi chceli nazad...nedalo by sa s tým niečo urobiť?napíšem vám zoznam mamičiek---lenuska20,memory97,zuzulik1004,erikamatiasko,wenka,tajkar,janusa127,lubinka26,dadika1114,možno je ich viac,ale len o týchto viem :-)
@kalerat@danu
Kdo jste jí zamykal to téma jak si založila další? je trošku natvrdlá :-p
kikiss
Příjemci: krista
Aha, tak to potom nechápu, takže nejdřív napsat admince a poprosit o založení a její název?
krista 2011-01-05 18:50:08 píše:
Ahojky,
bohužel diskuze nelze předělat na soukromou. Pokud chceš soukromou diskuzi musí se tak již založit ;-)
Krista
Asmira Team
kikiss 2011-01-05 17:37:34 píše:
Ahojky, bylo by možné zamknout diskuzi, aby byla soukromá? link na diskuzi je http://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/c…
Děkuji
@krista ja som jej zamkla u nas temu, lebo taku mame a dala som nasu ako csfr, aby nezakladala dalsiu, pisala mi ci moze zalozit LEN na cz, tak som jej povedal ze moze ale nezarucujem ze jej to adminky na cz nezamknu. O sukromnej nepisala nic 8-(
@danu@krista :-D vdaka holky, snazila som sa nech to znie srdcervuco :-D
Teri, no vecne bazar a bazar a nahadzujem nove inzeraty a mam kooopec veciciek....tak sme ju umlcali :-p
ako som robila poriadkyy tak chcem nahodit tehu rifle niektore som uz dala ale neviem u jednych aku mam dat velkost lebo mam W29 L:32 pod aku velkost to mam dat? 38?40?L?M? :-N poradte
@krista ide jej o to ze ONA chce mat svoju temu ktoru zalozila napisala mi do ip ze ona nechce sa nikam pridavat ona si chce zalozit sama cekatelky a nie snazilky 8-(