zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
@danu no obzvlášť když si založí soukromou tak kdo jí tam bude chodit? :-D to se k ní nemůžou přidat ani nové snažilky nebo nově reg. holky protože nebudou vědět jak moc je to tam rozjeté :-N
Teď vidím že tam píše že včera požádala adminku o zamčení to nevím kterou když mluvila se mnou a se mnou o tom řeč nehodila, každopádně jsem ji to zamkla, ať si krafou v soukromém ;-)
dusanhazer140
Príjemcovia: latvia
mam 28 rokov byvam bytovke zijem s rodicmi ,rad sa bycidlujem aj chodym vonku sam to je setko,
chcem sa spitat ci n ste pouzivbali kondon ked som vas urazil tak prepacte
@latvia nějak slušně bych ho poslala někam :-p napsala bych mu jak souvisí první věta s druhou (resp. první dvě věty za čárku) :-N a kde na mě natrefil :-p
@mmmk no ne, já to myslela tak že co věta to čárka (jako že vedlejší, hlavně atd.) jinak bych to neuměla vysvětlit :-x
Ale @latvia se neozvala tak třeba si dali rande a vysvětluje mu to s tím kondomem :-D
Je normalni? http://www.modrykonik.cz/fotoblog/luc... Tak ja ji tam pisu, ze od toho jsou diskuze a ona pokracuje v tom prndani dal. Byly byste pro, aby to bylo zaneseno do pravidel, ze alba ani kratke zpravy nesupluji diskuzi?
@mmmk Já moc nemám čas alba řešit, spíš řeším bazar, nováčky, IP... ale proč ne ;-)
@emjee nepsala jsi včera na FB že se nemůžeš přihlásit =-) přišel mi e-mail, hláška na FB, ale tvůj příspěvěk nikde :-N
@kalerat ahoj marky, sa chcem len spytat tie teplacky z H&M si kupovala v nejakom OC tam u vas v brne?lebo som uz davnejsie premyslala, ze by sme vybehli niekedy na nakupy prave tam...dik moc za info ;-)
pokračuji z Co s touto temou a albumom:
@kalerat jj škoda že už jim to tam nemůžu napsat, možná by se chytli za hlavu ]-( nebo můžu? :-N mají dojem, že potencionální nebezpečí hrozí pouze ze strany dítěte, že něco udělá nebo neudělá, ale co když se stane něco nečekanýho s čím se dítě samo vyrovnat neumí, takových věcí je. Mě je úplně zle, vždyť to vidíme denně v televizi - zanedbání péče |-|