Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
@danu jj takových je tu víc co si potřebují něco dokazovat, jen aby tam chuděrka nebyla sama :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@krista aj to sa moze stat, kedze pisala ze ju vyhodili z nejakej temy
Odpovedať
@danu no obzvlášť když si založí soukromou tak kdo jí tam bude chodit? :-D to se k ní nemůžou přidat ani nové snažilky nebo nově reg. holky protože nebudou vědět jak moc je to tam rozjeté :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@krista uz vytvorila nejaku? :-N
Odpovedať
@danu musím se podívat, ještě nevím :-D
Odpovedať
tak už ji založila tu skupinu :-p http://www.modrykonik.cz/adminclub/th... Tak jí zamknu asi to veřejný tém ať si taky nevymýšlí =-)
Odpovedať
Teď vidím že tam píše že včera požádala adminku o zamčení to nevím kterou když mluvila se mnou a se mnou o tom řeč nehodila, každopádně jsem ji to zamkla, ať si krafou v soukromém ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby, dostala som dnes ip, chcete vidiet aku???? :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
@latvia to chci :-N
Odpovedať
Profilova fotka
dusanhazer140 Príjemcovia: latvia mam 28 rokov byvam bytovke zijem s rodicmi ,rad sa bycidlujem aj chodym vonku sam to je setko, chcem sa spitat ci n ste pouzivbali kondon ked som vas urazil tak prepacte
Odpovedať
Profilova fotka
@krista co mu mam odpisat????? :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
@latvia ty volééééé :-D :-D :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
@latvia nějak slušně bych ho poslala někam :-p napsala bych mu jak souvisí první věta s druhou (resp. první dvě věty za čárku) :-N a kde na mě natrefil :-p
Odpovedať
@krista Vety? Rekla bych souveti :-D
Odpovedať
@mmmk no ne, já to myslela tak že co věta to čárka (jako že vedlejší, hlavně atd.) jinak bych to neuměla vysvětlit :-x Ale @latvia se neozvala tak třeba si dali rande a vysvětluje mu to s tím kondomem :-D
Odpovedať
@krista Jo, dobry, uz chapu :-D Asi mam nejaky delsi vedeni :-D Kazdopadne kdyz v tom veku zije nekdo u rodicu, je asi nekde problem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia asi sa mu pacis ;-) nema chyby co ti napisal. Odpisala si mu?
Odpovedať
@mmmk no jo chudák všude chodí sám a tak :-D
Odpovedať
Je normalni? http://www.modrykonik.cz/fotoblog/luc... Tak ja ji tam pisu, ze od toho jsou diskuze a ona pokracuje v tom prndani dal. Byly byste pro, aby to bylo zaneseno do pravidel, ze alba ani kratke zpravy nesupluji diskuzi?
Odpovedať
@mmmk jsem pro vsemi deseti :-D
Odpovedať
@mmmk Já moc nemám čas alba řešit, spíš řeším bazar, nováčky, IP... ale proč ne ;-) @emjee nepsala jsi včera na FB že se nemůžeš přihlásit =-) přišel mi e-mail, hláška na FB, ale tvůj příspěvěk nikde :-N
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@krista pisala, tiez ho tam nevidim :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk ja som za, uz sa to rozmohlo aj na mk.sk
Odpovedať
Profilova fotka
@emjee mne to ukazalo ze je zmazany
Odpovedať
@emjee aha, no hlavně že už je to dobrý :-N @danu Taky mi přišlo že to někdo smazal když to neni vidět =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kalerat ahoj marky, sa chcem len spytat tie teplacky z H&M si kupovala v nejakom OC tam u vas v brne?lebo som uz davnejsie premyslala, ze by sme vybehli niekedy na nakupy prave tam...dik moc za info ;-)
Odpovedať
@domika007 ahoj Domčo, jj kupovala jsem je v hm v olympii
Odpovedať
Profilova fotka
@kalerat diky, tak ked to nezozeniem u nas, prehovorim MM nech ideme na vylet :-)
Odpovedať
pokračuji z Co s touto temou a albumom: @kalerat jj škoda že už jim to tam nemůžu napsat, možná by se chytli za hlavu ]-( nebo můžu? :-N mají dojem, že potencionální nebezpečí hrozí pouze ze strany dítěte, že něco udělá nebo neudělá, ale co když se stane něco nečekanýho s čím se dítě samo vyrovnat neumí, takových věcí je. Mě je úplně zle, vždyť to vidíme denně v televizi - zanedbání péče |-|
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?