Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk tak ja som mala asi stastie, lebo vzdy mi to zobralo kartu ci uz pri CD/DVD, knihach, hrach na PS3, gumaky som si kupovala, Linde slnecne okuliare KidzBanz
Odpovedať
tak jsem to dočetla jedním dechem a vypadá to super, večer to řeknu Mm ať se nelekne co zase vyvádím a uvidím jestli mi vyjde nějaká aukce, maji to tam za super ceny, jen kam se to vyšplhá, na aukru to bývá podobné a taky s reklamací člověk neuspěje asi moc :-N ale a na tomhle snad neni co zkazit :-x
Odpovedať
@mmmk @janocka holky vy jste fakt obchodnice 8-) :-D @mmmk a ty jsi říkala že si kupuješ látky, ty šiješ? :-)
Odpovedať
jen přemýšlím jestli mám embosovanou kartu, vím že MM ji kdysi měl ale pak jsme měnili typ účtu a nějak to předělávali tak snad je to OK :-p
Odpovedať
@krista Jo :-N Kupuju z USA a z Asie, Evropa je v tomhle zaostala a draha 8-) :-D :-D
Odpovedať
@mmmk no hlavně že si umíme pomoct! :-) a co šiješ pěkného, to jsi samouk? x-)
Odpovedať
@krista Naprosty. To se ani siti neda nazvat, ale snazim se :-)
Odpovedať
@mmmk tak hoď někdy výtvory! :-) Prosímtě dělám si to PayPal nevím jestli to budeš vědět, podle toho návodu jsem na to nepřišla, ale hodilo mi to tam jakýsi kod který mi vyskakuje za adresou: Stát / provincie / regionu 22156 Ten mi tam vyšel automaticky, jen si říkám aby v tom nebyl bordel nějakej, nevíš jestli je to OK :-N
Odpovedať
Jejda, vzhledem k tomu, ze jsme v Baden-Württemberg, to vazne nevim. Zkus Czech, Nebo zagoogli. Mozna je i tady na koni paypal diskuze.
Odpovedať
@mmmk jsem hledala nějaký kody a nic jsem nenašla, nakonec jsem tam napsala Czech Republic a vzalo mi to taky :-N :-D
Odpovedať
@mmmk už bych to měla mít hotový, ale bojím se že až dojde na platbu tak bude nějaký problém, abych pak nedostala negativní hodnocení že jsem neplatič :-D
Odpovedať
ještě dotaz, chodí to na ebay jako na akru? Tzn. že když nabízím částku, nabídnu svoje maximum (ale bude se přihazovat po troškách) chápete mě? :-N třeba na mimiaukcích když dá člověk cenu tak ta tam hned skočí, ale na aukru se to samo přehazuje, tak o tohle mi jde :-N
Odpovedať
Článok sa načítava...
@krista Ano, naskakuje to tam po troskach a casto se to ani za tu tvoji nabizenou nejvyssi castku neproda :-)
Odpovedať
@krista Ne, kdyz kliknes na ebay primo na ten paypal, pak se to oznaci jako zaplacene. Fakt je to snadne. A rekla bych, ze to budes mit i v cestine, ale to si jista nejsem. Ja uz to klikam tak automaticky, ze fakt nevim :-D
Odpovedať
@mmmk no to ti věřím, jenže já jak momentálně neovládám žádný jazyk, i v tý češtině už mám mezery co jsem na MD tak všechno zkoumám strašně :-D :-D :-D jdu teda nahazovat na ebay :-D tak díky! :-)
Odpovedať
@krista Nespechej s tim nahazovanim, jinak to ke konci naskace na silenou sumu :-D
Odpovedať
@mmmk no já jsem asi dement, mám to seřazený od nejnižší ceny, kliknu na to, cena je dejme tomu 0,99 tak chci dát jako svoje maximum 2,- a hned na to se mi objeví že můžu dát nejmíň 2,40,- ale když koukám na začátku tak je tam pořád 0,99 a že další částku můžu nabídnout 1,44 nevím jestli mě někdo pochopí :-N ale přijde mi to na palici 8-( :-p neboj Markét já zase nejsem taková že bych to chtěla za každou cenu jen pro ten pocit vyhrát :-D
Odpovedať
@mmmk tak teď se mi povedlo akorát potvrdit, ale když chci přihodit tak mi to nějak nejde :-S :-o
Odpovedať
ještě mám otázečku :-N @janocka @mmmk kolik stojí ta platba paypal nevíte? Myslím tím kolik to stojí u vás zhruba ;-) zadarmo to asi nebude že :-N
Odpovedať
@krista Teri, kdyz ti to napsalo, ze muzes prihodit minimalne tolik, znamena to, ze uz na to nekdo prihazoval. Paypal plati prodavajici, pro tebe je to zadara.
Odpovedať
@krista Ip jsi dostala? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista cauko, ja som este cez ebay nenakupovala, takze neporadim :-N
Odpovedať
@mmmk to jsem si říkala taky, ale pak mi nešlo do hlavy proč tam je na úvodní straně pořád ta nízká cena :-o :-p :-N IP jsem asi dostala :-D já tu vůbec nebyla, ale mám jich kopec tak se jdu dívat :-N @domika007 no teda, spletla jsem se v tobě :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@krista jj, vidis to! :-D :-p nie som aj taky shopoholik :-p
Odpovedať
@domika007 Smarja, Domi, ty a nakupovat? No neeee :-D Mimochodem, uz vis, kdo k vam pribude?
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk :-D no ved to, sak ako som bola v shocku, ze taka otazka prave na mna :-p ee, stale nevieme, tak snad na valentina sa to uz dozvieme :-|
Odpovedať
@domika007 Oooo, comme c'est romantique x-) A prozradis to i tady?
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk x-) jj, urcite to nebudem tajit ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk a co noveho u vas? videla som na FB nove fotky maxa, opat vyrastol, neskutocne to leti x-)
Odpovedať
@domika007 Ahoj Domi, jj, silene to leti :-) Jeste nikdy mi skoro 10 mesicu neuteklo tak, jako tech, co jsem mamina :-) Vsak sama uvidis. Ono i to tehotenstvi byla bleskovka. Ja si v tom 23.tt, jako jsi ty, nastavila teprve pocitadlo na konikovi :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?