Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk tak to verim, ja si to vsimam zatial na krsniatkach, tie tiez rastu neuveritelnou rychlostou x-) a inak neviem preco som bola v tom, ze aj max sa narodil vo februari :-N rovnako ako maly albert od ikke...
Odpovedať
@domika007 Ne ne, az v aprili :-) Ale @ikarkulka si tuhle taky myslela, ze ma 11 mesicu :-D Asi vypada dospele :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk jj, no pride mi ovela starsi ako na 9 mesiacov, to je fakt ;-)
Odpovedať
@domika007 To se divim. On na fotkach vypada velky, ale ve skutecnosti je zrhuba stejny jako kluci v jeho veku. Ti od vetsich rodicu uz ho zacinaji predrustat :-) Konecne se maly trubka naucil "pa pa" - mavat. Uz Martinovi pekne rikal "tata" a ted objevil, ze se daji rikat i ne stejne slabiky, takze ja jsem "mava" a M. je "tapa." Desim se dne, az budu tava :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk tak mozno ty to mas viac v merku, kedze spolu chodite aj do tych centier, kde su rovnako stare deti ako max... teda sikovnik, ved preco by vam mal volat tak jednoducho, treba si to trosku okorenit :-D
Odpovedať
@domika007 Ale zacal ukazovat (k memu prekvapeni) a ukaze Larinku i Spasinku, dokonce i tatu :-D Jsem to nadsene sdelovala kamaradce a ona me uzemnila, ze to je v tomhle veku uplne normalni :-N :-D Ja si treba myslela, ze to delaji deti az kolem roku a pul. V posledni dobe naprosto nestiham cist, co by mel umet a co jeste ne 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk nj, ja si tiez hovorim, ze zacnem studovat uz nejake veci ohladom deti, ale nejako sa k tomu nemam :-N
Odpovedať
@domika007 Domi, kasli na to, to stejne zapomenes :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk diky, aspon mam dovod, preco na to ani nepomysliet :-D
Odpovedať
@domika007 Jj, to pak mrkni treba kazdy mesic, pak ani nebudes mit cas a budes jedine mile prekvapena :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk ved uvidim, mozno ma ani nebude zaujimat co pisu v mudrych knihach, ze co by dieta mala a co nemalo, ved to uvidim na vlastne oci nie? :-D
Odpovedať
@mmmk @domika007 fotku nevidím, tak nemůžu porovnat, ale měla jsem prostě zafixováno, že je někdy začátkem března. nevím, proč :-N tak mám radost, že v tom nejsem sama :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@ikarkulka :-) ja tiez rovnako, som proste myslela, ze maly je ako albert , tot vsio
Odpovedať
@domika007 No mela bys to aspon orientacne cist, abys pak nebyla prekvapena jako ja :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk nj, sak sem tam narazim na nejaky zaujimavy clanok , tak si ho aj precitam ;-) takze nie som az tak mimo uplne :-D
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@mmmk jj, uz vcera som ju "olajkovala" :-D fesak je to!
Odpovedať
@domika007 To je spis pro @ikarkulka :-) A to naradi porid, kdyby to byl kluk :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk jj, pak ma to napadlo :-N jasne, vyzera to super a hlavne, ze je to z plysu :-D
Odpovedať
@domika007 Ano, nas Max nespava s plysakem, ale s pilou :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk sak je to spravny chlap! :-D
Odpovedať
@mmmk odkud je to nářadí? :-D to je krása, fakt mě to pobavilo :-D na první pohled jsem viděla martina, ale na druhý tebe, no je prostě míchanej.
Odpovedať
@ikarkulka :-D Dik :-D To naradi je duktig z Ikei. Uz se me na to od vcerejska ptalo asi 10 lidi, na webu (CZ ani DE) to nevidim, tak je to bud uplne novinka nebo to konci. Kazdopadne nejoblibenejsi plysak je ted pila v zavesu s francouzskym klicem a sroubovakem :-D A kdyz s tim pasem usne, neni ani otlaceny :-D Max je asi michany, ale vetsinou rikaji, ze je na Martina. po mne ma jen usi a zatim barvu oci :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka inak kaji, uz mam doma bolu, je to fantasticka vecicka x-)
Odpovedať
http://www.modrykonik.cz/fotoblog/pan... to je ale krásná ,,fotečka" :-N =-)
Odpovedať
@nikka.vo Jo, na tu fotku jsem se divala a vahala, zda ji smaznout nebo nechat a pak me dite odvolalo :-N
Odpovedať
@mmmk koukala jsem, že má na víc fotkách potřebu ukazovat svého polonahého pupkatého muže, ale tahle fotka je fakt otřesná, jak mu leží v rozkroku. Jako od téhle uživatelky mě to sice nepřekvapuje, ale i tak. Proti pravidlům to určitě není, jen si člověk domýšlí, no :-N
Odpovedať
@nikka.vo A to jsi videla ten odkaz v te diskuzi o nahych detech v albech (sekce MK) na diskuzi pedofilu? :-N Nemela jsem kufr to otvirat 8-( 8-( Uvidime, co na to ostatni. Mozna by treba Martin mohl neco doplnit do toho clanku, co patri do fotoblogu a co ne :-N
Odpovedať
no a tato fotka je tiez super :-D http://www.modrykonik.cz/fotoblog/pan...
Odpovedať
@niccky.z to už mi tak strašný nepřijde :-N @mmmk jdu se podívat :-N
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?