zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
@latvia no jestli se mažou uživatelům fotky jen nějak "systémově" tak budou zase chodit Ip s nadávkama a nikdo nebude moct říct kdo to byl když to nikdo nebyl že :-N no bordel tady bude =-)
@kalerat já si ale vůbec nejsem jistá a nevím kde začít hledat, jestli šlo o to prudění nebo nějaký porušování pravidel tak to bylo už dávno, takže těžko to dohledat :-| :-(
@danu ved jem, to sa nemusis bat... no ja by som chcela ist, ale Mudr. zatial nic take nespominala a o tyzden idem do dalsej poradne, ale k inemu Mudrovi, a maju mi nejaky speci UTZ robit - budu merat organy a tak, ak sa nemylim...
@danu mysleli jsme si že naši chudinku Kristýnku bude budit Luky který je takový řvavý a moc nespí, že se k němu pořád chodilo, on se vzbudil 2x což šlo, malou to ani neprobudilo, dalo se mu napít, dudlík a v pohodě, jenže ve 2h začla vřískat a opravdu vřískat Kristýna, řvala jako pavián a chtěla vstávat (na to že už nespí přes den opravdu paráda) takhle řvala střídavě až do 3:15 kdy už to Luky samozřejmě nevydržel a začal brečet taky, takže jsem ho odnášela unavenýho k nám do postele, kde ještě chvilku brečel ale pak už spal. Kristý mě zklamala, myslela jsem si, že ji bude budit Luky a místo toho budila ona jeho, ona která by ve svým věku už mohla mít trošku rozumu :-|
@domika007 aha, já myslela že mrknu :-)
Mě nikdy Dr. ani o 3D/4D neříkali, musela jsem si volat sama tam kde to dělali a objednávat se, tak jestli na to chceš tak bych radši někam už volala, kolikrát maji plný termíny na dlouho dopředu ;-)