Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
@krista To je teda husty! Martin ma z detstvi sileny kvanta fotek u babicky, co ho vychovavala. U rodicu ma tak 50. Oni ani o ty jeho fotky nejak nestoji, ze by si tehdy treba nechali ty fotky od babi a dedy namnozit. My si je v lete chcem s M. nechat naskenovat, abychom je meli i my. Martina az nez sel do skoly vychovavali babicka s dedou. On u nich byl nez tchyne dokoncila vysokou, pak si ho vzali, jenze po mesici onemocnel, tak ho zavezli zas k babicce do Ostravy a tam zustal pul roku. Nechapu, proc tchyne chce, abych ji povazovala za matku dvou synu, kdyz starsiho takhle neustale soupala vedla a i doted silne preferuje svagra. Ona chova Maxe na kline a pritom basni "Ale az Radecek s P. budou mit miminko, to teprve bude..." 8-( Mam problem nechat Maxe treba dve hodiny nasim a jet treba nakoupit. U nasich mu nic nechybi a peci dostane spickovou, ale jsem bez nej jako bez ruky. Neumim si predstavit dat dite na cely tyden nasim a jet do skoly.
Odpovedať
@mmmk @aguaverde @domika007 tak holky raďte :-D rukávy jsem mu ohrnula, protože když měl ruce dolů tak je měl delší ale když ruce zvedl tak vypadaji jako že jsou krátký, potřebovala bych něco mezi :-D a omluvte přeražený nos a domácí tepláky našeho modela, ani jedno doufám ke stromečku už nebude :-N :-p taky jsou ty fotky takový divoký protože mi pořád utíkal, měla jsem co dělat aby na tý fotce byl aspoň z půlky :-D @mmmk to je moc smutný s tvým manželem, znám taky takovou rodinku co svoje dítě kdykoliv dají komukoliv na hlídání s tím že si musí odpočinout, musí se vyspat apod. a tohle dělaji ve chvílích kdy malýmu rostou třeba zuby, jednou se taky stalo že k vlastní mámě od babičky nechtěl, chudák neví pomalu čí je |-|
Odpovedať
Profilova fotka
@krista tu vestu bych řekla že má akorát =-) a rukávy trochu ohrneš a bude to dobrý x-) páčí se mi x-) x-) x-) x-) x-)
Odpovedať
@aguaverde já jsem si totiž asi neuvědomila že už mám tak velký dítě, prostě jsem to rozbalila a říkám si, ty jo to by bylo na naši Kristý a je teda širší, že nepadne přesně na tělo, mohla by být užší ;-) rukávy jsou tam právě ohrnutý a jak drží tu flašku tak se mi to moc nelíbí nebo je to OK? :-N možná hledám zbytečný chyby :-D ale lepší asi než aby mu čouhali, to by si ani ty dárky neužil :-N
Odpovedať
No co aspoň mu to dýl vydrží ne :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk přiznám se že Chár sem "opustila" jen jednou a to když sme šli dědovi na pohřeb |-| před obřadem ssem se rozbrečela ne kvůli dědovi (ač sem ho milovala) ale kvůli tomu že mě chár bude nesnášet že si určitě teď myslí že sem ji opustila |-| (mmch spala jak dudek :-D ) a od té doby ne :-N miluju svoje dítě, já si jej udělal a já se o něj mám starat :-N ne ji někam šoupnout protože si potřebuju odpočinout (na to mám J. ten si ji bere třeba ven když sem utahaná, nebo ráno vstane veme ji a já spím dál....) naši by chtěli pohlídat ale já prostě nechci .....sice naši Chár milují a vím že by se o ni dokázali postarat báječně ale já prostě nemůžu :-N švagrová nechává "malou" u našich minimálně 2x týdně. pač si potřebujou jet nakoupit :-p :-p :-p nebo bůh ví co....furt ji někomu strkaj jen aby si milostivá mohla oblítat obchody :-p to my Chár bereme sebou nebo prostě nejedem :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@krista já bych mu to ohrnula trošku míň ale jinak je to naprosto Ok.....a to že je trošku širší....počkej nadlábne pupek a budeš ráda že se mu tam vleze :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
@aguaverde no v tý košili měl pupek pěkně fest, tak aby nelítaly knoflíky :-D Ano to je stejný jako s těma známýma potřebují nakoupit nebo se prostě vyspat atd., my jsme Kristý měli dvakrát pryč, jednou na dva dny a jednou na noc a bylo to tohle léto, ona u babičky chtěla být, ale babička asi moc nechtěla, od tý doby se to neopakovalo :-N a taky mi ji tam dost rozmazlili, přijela domů a myslela si že si všechno vyřve takže tak :-N a příští léto se teda chystáme s MM prvně na prodloužený víkend, tak to půjdou obě děti do služby a asi poprosím mou tetu, je to mámy sestra ale má úplně jiný přístup k dětem a ke všemu, je moc hodná, děti ji nade všechno milují, taková druhá babička :-) a ještě jedna známá se mi vybavila ta taky dává kluka věčně na víkendy, že to všichni potřebují... ale je to každýho věc no ... :-) já se třeba těším jak dám dítě pryč, že si zajdu aspoň k Dr. že MM pohlídá, nebo dneska jedu s mámou vybírat lino a mám z toho prázdniny že si odpočinu na hodinu :-D ale pak na ně stejně myslím :-) v nemocnici to bylo nekonečný jak jsem před měsícem byla.
Odpovedať
Profilova fotka
@krista :-D jak u nás....akorát mě fakt J. hlídá často, minule sme byli se segrou na nákupech a on hlídal poctivě.....naštěstí chár vypije milk i z flašky takže mě nepotřebovala :-D naši by hlídali rádi pač tam mají jen tu jednu ale já prostě nechci...taťka je strhanej až dost, minule mu pomáhal J. se dřevem a taťka mu málem líbal ruce :-N |-| a mamka má taky starostí dost s pubertální ségrou :-D už teď koupila Chár k narozkám stanový městečko a ptej se do dál, a já jim říkám že sem si nepořídila dítě kvůli dárkům :-D třeba švagrová je tak vychcaná že když jede k našm tak dopředu volá co mají malé koupit na jídlo a prostě si to nadyktuje a kupte :-p a mě minule taťka málem zabil pač sme si dovezli svoje jídlo a ona pro Chár nakoupil mraky jogurtů a přesnídávek :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@krista suhlas s agu, podla mna je to v pohode...a aspon mu to dlhsie vydrzi ;-) a vyzera to super x-)
Odpovedať
@krista Ohrnula bych mu to min. Je to krasna vesta. Takovou shanim, jenze vsude ji maji s nejakou vysivkou, nasivkou nebo jinou osklivosti 8-( Presne jak pise Agu, az se nadlabne, bude mu to akorat :-) @aguaverde My tady v Nemecku zadny hlidani nemame, tudiz jezdi/chodi vsude s nama nebo zustane doma s nekterym z nas a druhy zajede nakoupit. Kdyz jsme v CR, delaji nasi ksichty, ze potrebujem nakoupit (ceske veci) a ze jim ho berem. Takze treba hodinu az nanejvyyys dve ho hlidali asi 2x nasi, jinak ho samozrejme byli nekolikrat vozit sami. A jeste jednou ho hlidali Martinovi babi s dedou, kdyz usnul a my mu potrebovali dokoupit veci na dovolenou. To byla tak hodka, kdy spal a jak se probouzel, byli jsme zpatky. Tchyne se treba s hlidanim nikdy nenabidla, stejne bych ji ho nedala :-D Porad vede kecy, jak mu nemam davat k piti vodu, ale oslazeny caj a ne zeleninu, nybrz poradny vyvar 8-(
Odpovedať
@aguaverde @domika007 @mmmk děkuji za vaše názory :-) taky se mi ta vesta strašně líbí, nemohla jsem žádnou sehnat, chtěla jsem to právě i s košilí :-) je vidět že je mu větší, ale snad teda trapáci nebudeme když to říkáte :-D Já si vždycky říkám dýl vydrží ale když pak máme třeba oslavu narozek nebo další vánoce tak už nechci ty samý hadry na fotkách :-N a tak to moc neužijeme, ale třeba se příští rok konečně někdo z našich známých vezme tak půjdeme na svatbu :-D x-) @aguaverde to je teda vychcaná :-N jak tady kdysi psala @ikarkulka že jí šoupla sousedka na hlídání dítě bez jídla, tak já byla v šoku, to bych nikdy neudělala, já si vozím jídlo taky k babičce když jedeme, teda na svačinky, na obídky se obvykle nějak domluvíme a když maji něco co zatím Lukymu dávat nechci tak vždycky je náhr. řešení :-) @mmmk to je ještě ta stará škola, ve 4měs. svíčkovou apod. :-N
Odpovedať
@krista Tys mi s tou vestou nasadila brouka do hlavy :-D Jaka je to znacka? Ja prohlizela v sobotu na veletrhu topolino, meli x druhu, jenze nic nebyla jen normalne vesta. Mne to s tema nasivkama a vysivkama prijde takovy strasne preplacany. Jinak Max byl v lete na dvou svatbach a mel na sobe toto
Odpovedať
@mmmk no ten je k sežrání :-) já zase pořád koukám po šatičkách kdyby Kristý šla někdy někomu, jedny tady na inzerátech vel. 110 mám dokonce v oblíbených prodává je ta naše celebrita z "Hledá se táta a máma" :-D jsou za dobrej peníz, ale nevím aby mi je MM neomlátil o hlavu, vždyť já ani nevím jestli někomu půjdeme :-D Značka vestičky i košile je C&A, tady to uvidíš líp :-) http://www.modrykonik.cz/bazar/detske...
Odpovedať
Holky chci prodat nějaký blbosti co se mi tu nakupily, co mi lidi dávaji aniž by se mě zeptali :-N misky, dozy, to můžu na modrastrecha?
Odpovedať
@krista Hned to CA vymetu :-) Ne teda hned, ale az me prejde ta pitoma ryma 8-( Boze, tohle je pocasi, ze se ani neda jit ven a doma je porad tma 8-( Nebo vy chodite ven s detma i v tomto pocasi? =-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@mmmk u vás už snežilo viď? Tady zatím jen tak přimrzává, tak kolem 5 stupňů, teď ven nechodím protože jsem byla nemocná a Luky má ten rypák krvavej :-S nejde mu to umýt tak takhle nikam nemůžeme :-N ale jinak jdeme třeba na chvilku, projdeme se, nakoupíme to jo, když vyloženě neprší a neni břečka venku a nemrzne extrémně tak vyrazím :-) Dej teda potom vědět jak v C&A uspěješ, možná i H&M bych zkusila a Tesco - Cherokee :-)
Odpovedať
ženy, včera jsem po dlouhé době trochu adminovala na brms, psala jsem si to do wordu s tím, že to sem pak nafkám najednou, ale byla jsem odejita od počítače řvoucím eliášem, tak jsem to sem dala až teď. @domika007, co psala gepe v tom smazaném příspěvku? včera jsem jí posílala ip s upozorněním na netext .prvky a možná jsem jí i smázla nějakou fotku s odkazem
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka no, nieco na ten styl, ze preco sa tak nemaze vsetkym a pod...ale ona poslednu dobu rype strasne, pozri napr. tuto temu : http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovedať
Profilova fotka
uz sa neda vyhladavat vo fotoblogoch podla najnovsieho komentara? =-) ci som slepa?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, tady zítra asi nebudu a asi až do neděle nebudu (možná dýl uvidíme jak se oslavy zadaří a jak budu na šrot :-D ) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-D kludne sa zosrotuj ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia je to vynovene doplnene o okresy a terminy tak asi preto
Odpovedať
Profilova fotka
@danu no, tie terminy podla mna malokto vyuziva, ci hej? :-N podla poslednych komentarov mi tam chyba :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia to hej
Odpovedať
@krista Neprestava me fascinovat, ze nase "oblibenkyne" tak rada pouziva cizi slova jako maman a papa http://www.modrykonik.cz/fotoblog/car... :-D I navzdory tomu, ze jsou oba Cesi 8-) A jeste me prekvapuje, ze tam ma fotku svyho chlapa, i kdyz predtim rikala, ze nikam jeho fotky davat nesmi :-D Kdyz je ten snajpr :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 pokracovanie z Co s touto temou..... no sak ja ked nieco neviem, preposielam vzdy.... a mam vycitky, ze foram sa vobec nevenujem, ze same "chutovky" riesim - na svadbe furt niekto ociernuje nejaku firmu a na koni sa furt niekto stazuje na bazar, ze mu neprislo to, co si objednal + do toho firma da ako platbu za reklamu VS 000000 , pricom v podmienkach je jasne uvedene, ze ma dat IČO alebo datum narodenia ak nema IČO a ja si mam potom z prsta vycucat, ze co je to za firmu..... a potom sa rozculuje, vypisuje maily, ze co to jeee, ze oni si zaplatili a nemaju kredit.... dalsia firma sa opyta ake velke mozu byt fotky v prezentacii, napisem max. 700 kb a posle mi 5MB fotku..... dalsia firma nevie poslat prilohu tak mi fotky posle do tela e-mailu, ze je to premiesane s textom a vidim z toho velke H.... no nic, postazovala som sa, idem domov, aby som si stihla pred Panelakom este Gilmorky pozriet :-p vsetci uz odchadzaju z roboty, nechcem byt posledna a zamykat :-N
Odpovedať
@janocka to jsou pitomci :-N no vidíš a takový maji firmu :-D @mmmk jj toho jsem si taky všimla jak je světová :-D s tou fotkou - totéž mi psala i holčina co mi na ni házela link, kdysi nám ho nemohla ukázat ani v brýlích a najednou ho tam má ve vojenským, vůbec nechápu, ale pro lži ji asi blokovat nemůžeme :-N obvzlášť když byla kdysi bloknutá na vl. žádost. Já ale fakt takový lidi nechápu, ani trochu :-S
Odpovedať
@mmmk sehnala jsi nějakou tu vestičku Maxovi? :-)
Odpovedať
@krista Premyslim, kdy ona byla bloknuta. To jsem jeste ani Maxe nemela. Takze je teoereticky mozne, ze mohla otehotnet a porodit. Me by zajimalo, co je to za malomestacku, ze se tim musi tak neustale vychloubat. Mmch, dneska se pripojovala stridave z UK a z Ceska =-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?