Cica nežer II. Pokračovanie Cica nežer I.

11. feb 201354800
  • a este dokonca aj na novej strane 😃

• 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃

• menime pc,??????sikulka 😃 😃 😃

• Sponzor fóra
  • smaily, neviem co si mi posielala na mailik ale ty betar, ty si mi chcela zavirit PC 😠 😠 😠
    este, ze mam taky good spam 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃

• jasneeeeeeee 😵

• smaily..ani mne nic neukazalo...co to bolo???

• no neviem ci tebe posielala cica nieco, ale mne to hodilo hned do spamu a tam to neotvaram..uz tak mam dost zabrzdeny cely pc... 😐

• za chvilu dojdem..... 😉 5 min..........jj.....??????mne je to take zlate....mozem si to adoptovat od teba???? 😃 😃 😃 😃 jj alebo ee???

• jj, mozes...aj ee 😃 😃

• miriamka ja som poslala jeden test....je to zlate.....nemohol to byt virus!!! ale asi mas pocitac velmi prisny
     😬
    treba to sa otvara s officom....inac sa to neotvori.... 😉

• ahoj smaily.. 😵
    no moj mailik mi to hodil do spamu tak som si to len nahodou vsimla, lebo ja ho vzdy automaticky cely mazem...
    no ved skus este raz a ked nic, tak nic.. 😞
    ako sa inak mas?
    co takto sobotu vecer porabas?

• ja som uz v bielej noci..... 😉 smaily....ani mne to neotvorilo...ale skusim to s officceeeeeeeeeeee

• posli mi to este raz..mam zmazane ....entschuldigung 😃 😃

• ved aj ja 😎

• moj milacik sa ide este ucit,tak chvilku mam volno....inac dnes som zas papala cinu,lebo milacik tu s tym vonal 😠 😠 😉
    zajtra tu zas cely den sedim,ale idem pozriet kde mam moju pernamentku.....a pojdem do fitka zajtra vecer
    a ty co robkas???idem to este raz poslat....ale to ti urcite hodi do spamu,lebo ja to poslem zo sk mailu...vies?

• Sponzor fóra
  • cinu ja milujeeeeeeeeem 😛 😛 😛 😛 😛 😛
    do fitka..hm..keby bolo s kym tak aj ja chodim...ale pojdem pekne ponatahovat udy do prace..za 4hodky sa dost ponatahujem 😃 😃 😃 😃

nevadi, skus 🙂

• smaily..uz si poslala????

• smaily, uz prislo a wpoho...len sa mi to nechce otvarat...lebo nefim ako 😬 😶 😬

• miri hovorim,ze potrebujes Offic 🙂

• no ved viem...ale...no nic...
    akurat mam nervy, lebo mi furt pada net 😠 😠 😠

• ja uz idem papa a dobru nocku.... 😉

• papa, krasnu nedelu si uzi 🙂

• smaily.....dik za darecek... 😉 ale je to iba pesnicka???otvoril mi to len vlc...az mi prislo z nej clivo...
    a ten 1.........mi otvorilo ale nic len stvorceky.....a nemam asi office

• eeka, ak myslis ten mailik od smaily, tak tam boli obrazky krasne..a k tomu asi hrala music..ale mne zas nehralo pre zmenu nic..len obrazky som videla... 😬 😃 😃

• 😃 😃 😃 😃 co??tak to muselo byt krasne...ta hudba je lahodna na uska a mna to aj rozcitlivelo...!!!! 😴 😴 😴 😴 😴 😴 smaily tak pa a sladke snicky....
     😵 tak dnes sme mali na seba malo stastia..dostala si sms na icq???lebo mi blbol..a vblokovalo ma to....tak neviem....

• sms na icq?? ee, nic neprislo...ale pisem..blbne mi furt pc..tak neviem 😠 😠
    a aka tam bola hudba? lebo ja som ju nepocula...ale viem si predstavit.. 😵

• poznas film...vtedy na zapade??hudba je od ennio morriccone....tak taka podobna...
    sms som poslala smaily,lebo som poobede sila vetrovku..teda opravovala....a zabralo mi to casu..a pisala som jej a neodpisala mi..tak neviem....ale asi ani nebola na icq,lebo bola na shoppingu

• jaaaaaaj...no mozno viem ktora 😬
    si kukni teraz moj album...posledne dve fotecky 🙂 je na skle 😵

• 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 papapa asniiiiiiiiiicky....

• kam ides??? 🤔

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém