Cica nežer II. Pokračovanie Cica nežer I.
- Sponzor fóra
ahojte,tak meriate sa,meriate?
ja zajtra sa uz taaaaaak tesiiiiiiiim do bazena....dufam ze voda nebude ladova....ale je vzdy na zaciatok strasna.....a po plavani si dam bielkovinku,to sa bude zas zajtra chudnut...
ja milujem pohyb,ale niekedy nemam chut...ale konecne som tu chut nasla....asi preto,ze mi hori za pätami..a blizi sa skusanie svadobnych siat...
atinka no tuto sobotu 58???co myslis??
20. nov 2007ahojte...no ja som si rano uvedomila,ze v pondelok vo fitku sa pisalo,ze bude zatvorene od 21-21-do 25.11. no tak som sa ted kukla na net a to od dneees!
a tak som sa uz tesila plavat....a este som aj vstala kvoli tomu....
no mame krasne mrazive rano.....
tak ale ja dnes schudnem aj bez plavania...pustim si dvd nejake....
prajem pekny dnicek....a zdaru v chudnuti....21. nov 2007smaily,tak to je smola.....
si sa tak teskala,ze?
Cice,u nas taky vetrisko fuka,ze ma skoro do prace odfuklo......esteze to mam iba cez cestu
inak mam na dnes pripravene cestovinnky......ale nic moc,bo som ich varila bolo 22,00 a uz sa mi moc nechcelo vymyslat...
ja si dnes idem 2 hodky zacvcit...21. nov 2007ahojkaj klauduska,veru smola ale bola som v obchode a kupila som doppelwaflovac
neboj ja ho pocas dietky nepouzijemale bola akcia a uz dlho som ho chcela
kedze ty si dnes 2 hodky zacvicis,tak si doma zacvicim takisto,nebudem zahalat....ked je zatvorene moje fitko...aj u nas je zima.....ale v srdci horuco
21. nov 2007cafte kocky....
miri....dobru chut....a nemas divne chute.....ja take kludne mozem tiez....
smaily....prijemne cvicenie......
No jas om mala dnes tie cestovinky,ale poviem vam pravdu-nic moc,teda....zjedla som ich,lebo som musela,to sa mi inak nestava casto,ze co si uvarim mi nechuti
no co uz....
na veceru si dam pagaicky......a potom sladku cokoladku....21. nov 2007- Sponzor fóra
ahoj klauduska
no uvidime co si dam na veceru..ale zostalo mi este masko tak asi to....len si to nemam ako v robotke ohriat tak asi az o pol desiatej vecer...
ako mam riesit taketo veci? obedovat mozem tak o jednej ked sa vratim z prace a o strvtej uz valim do dalsej a pridem o pol desiatej az desiatej...a tam sa mi zohriat neda21. nov 2007no aj mne ale napriklad ked mam maskovy den..to sa neda....
jednoplotenku? no to je blbost lebo...no proste to sa neda....
uvidime, mozno mi to moj drahy donesie do prace ohriate..ale tazko....to bud vzdy alebo nikdy...a to teda nikdy...on ma tiez svoje plany a nie mi vlacit a ohrievat veceru...
no co....skusim to dnes zobrat zo sebou a ak sa mi podari to niekde zohriat tak bude dobre...
ako mikrovlnka tam je v kabinete ale tam sa malokedy da ist ohriat nieco..21. nov 2007áááááááááhojte...
.... som tu dááááávno neprispela....
... vidím, že sa vrátili "staré známe" cice /kladuška a miri/ a chudnú "o sto - dvesto"
... sa to tu začalo "miešať" - bielkovina "ala" 90-dňovka... tak super...
Chudnutiu zdar... !!!!!!!
PS: ja mesiac a pol po diete stále 58 kg (hore pol kg, dolu pol kg, sa to "kníše"
Po Vianociach hádam dám aj ja dietičku ešte raz... uvidíme!!
21. nov 2007ahojky adamko
ja sa nebudem chvalit co som mala na veceru,ale pochvalim sa co si robim zajtra na obedik
kedze musim vyskusat moj novy waflovac,idem urobit wafle.....mnaaaaaaaaam
v sobotu uz by mal byt otvoreny stadion idem konecne plavat....
adamko,dufam,ze tych 58 dosiahnem tento tyzden aj napriek mojmu dnesnemu prehresku21. nov 2007adamko, no veru,....vianoce sa blizia tak sa treba predchudnut
smaily, wafle???? mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam, aj ja cemja som mala minuly tyzden akusi belgicku..ale to som tu pisala...a teraz si chcem kupit na vianoce waflovac....ale mozno bude lepsie ak zabudnem, lebo potom mozem zabudnut na dietovanie
22. nov 2007Ahojte cice!!!
Tak ako?Dari sa vam?
Ja som mala vcera na veceru zakusky-parizske rozky-tie zboznujem.........som ich robila prvy-krat,ale boli naozaj skvele......!!!Aspon uz vidim,ze sa mi ten velky bachor zmensuje.....
ked tolko nezeriem,doslova....
miri.....waflovac na vianoce?jeej,supis napad,ale ako pises,asi by bolo po dietke.......ja ked som bola v usa som zboznovala donuts!!!!!!!!!!!!!!!!!!boli take skvele,ze som sa ich nevedela dojest......22. nov 2007hej,vyrabala som ich ja a ani sa nepytaj ako a kolko som sa s nimi natrapila.......ale stali za to!!!!!!!!!!!!!!!!!
no a donuts-to su ako u nas nieco ako sisky,ale sladkeeeeeeeeeeeeeeeeeeee a na vselijake sposoby.......teda poliate cokoladou-bielou,hnedou,posypane orieskami,.....................uzasneeeeeeeeeeeeeeeee
ale dost,lebo uz mi tecu slinky....22. nov 2007
take cestovinky mozem aj ja..vcera som mala s kukurickou a hraskom...ale to bola instantna blbost tak som sa ani moc nenajedla...ale dam si este o hodku trochu rizota...

inak az teraz mi doslo...ja som predtym napisala rYzoto????? no hezkyyyyyy...ale to som asi isla pisat ryza..
ja vieeeeeeee, ze je to RIZOTO