Cica nežer II. Pokračovanie Cica nežer I.
- Sponzor fóra
krasulka nehovor mi radsej,zajtra bude mat jennifer stresy este s fotenim...v terene.....tak mozno zabudne nato...dufam.....
ale uz nemam doma sladkosti.......zozrala som vsetky ja pazrava pazravica.....tak konecne mozem ist rychlejsie dolu s kilami......
a cvicic uz brusko? to mozes cvicit aj v sede,v lahu,v stoji.....
5. feb 2008baby, je to super pocit,.. ked rifle, co som mala natiahnute ako elastaky su mi akurat
).. a bude to este lepsie..
min. tyzden som si kupila taky sportovy kostym.. ale nohavice mi boli tesne presne a moznu aj trosku viac)
tak sa tesim.. ze ked si ich prvykrat obleciem, budu mi akurat a mozno aj volnejsie))))))) jeeej to bude pocit
5. feb 2008- Sponzor fóra
Ahojte tak uz som spat.Ja som obed dodrzala,mala som morcacie zo zeleninou.No prisla som neskutocne hladna z mesta a dala som si tortilu zo syrovou omackou.
5. feb 2008pocuj to je tusim choroba vsetkych zien.. aby sa nepokazilo.. tak tlacime..
to je pravidelne.. a moj priatel to uplne nenavidi..lebo ja musim vsetko vyuzit.. a uz iba pozeram co treba do kedy zjest alebo inak spracovat, aby sa nevyhodilo.. ale to nie z tolkej setrnosti.. skor zo zvyku a povodne preto, ze vyhadzovat jedlo je fakt hriech.. ale potom iba priberame.. a dojedame odpadky a to este nemame deti
pomaly s tym koncim.. nech dojedaju chlapi5. feb 2008- 5. feb 2008
nadka001 mnam, pizzu sme si uz davno nerobili,ale ked budem mat svoje vytuzene kila,hned si urobime pizzu...nasu domacu taliansku.....

ja budem mat zajtra grilovaneho pstruha so zeleninkou uz sa tesim.....