Aké originálne darčeky pre svadobných hostí?

Poraďte mi, aké cukríky alebo sladkosti by ste dali ako darčeky pre hostí? Ja som nič zatiaľ originálne nevymyslela.
Odpovedať
1
2
mandle- ale to len v pripade, ze by si zohnala tie original darcekove, nie ziadne v cokolade alebo jogurtovej poleve, cokoladove dukaty, baby davali aj normalne cukriky uz tusim, aj dokonca bonbonierove...ale podla mna sa najviac hodia tie mandle alebo coko dukaty... Ale ty si chcela nieco originalne, tak to potom neviem, toto uz zacina byt klasika ;)) Kde budes mat svadbu? V pase mas, ze zahranicie..
Odpovedať
Svadba bude buď vo Švajčiarsku alebo ešte Maďarsko. Byvam totiž v Štúrove a nenašla som zatiaľ takú miestnosť kde by sa to dalo zorganizovať :-( Dukatiky sa mi pozdavaju to je celkom dobry napad. Ešte že dačo upečiem ale neviem nič také čo by bolo dobré a nerozpučilo sa.
Odpovedať
Profilova fotka
No tak mi sme davali take malé švajčiarske čokoládky,kazda samostatne balená (dostať v Metere 1kg cca za 300s dph) a dukátiky (tiez z Metra) no a ukladali sme to do tylu asi tým štýlom, že čokoládka, dukátik, čokoládka dukátik čokoládka :-) vyzera to velmi pekne :-)
Odpovedať
presne tak som si to predstavovala aj ja a cena je tiež dobra :-) diky za tip
Odpovedať
Kočky, kedy sa dávajú cukríky? U nás sa to vôbec nerobí. :-|
Odpovedať
Ja že im to dám na stôl alebo do taniera, ešte pred večerou, ja som to tiež iba tak videla :-) To je dobrá otázka.
Odpovedať
Profilova fotka
No tak mi cukríky a aj dukátiky hádžeme pred redovým tancom (popolnočným), ide nevesta z košíčkom a hádže na ľudí cukríky a iné malé dobrotky :-) No a také darčekovské dávame pri redovom tanci, ked si ludia so mnou zatancuju a potom sa idu pohostit ku takému špeciálnemu stolu a tam si mozu vybrat palenku, alebo ten "cukríkový" darcek :-)
Odpovedať
Ahááá :-D U nás sa nerobí ani redový tanec, len akási jeho obdoba, tzv venčekový kedy krstná mama vyberá peniaze do polievkovej misy a ostatní tancujú s nevestou... Toľko zvykov o ktorých neviem nič...neviete, kde sa to všetko dá naštudovať?
Odpovedať
ahojte, ja idem tiež dávať čokodukátiky ako darček pre hostí ale budú zabalené v tylových vrecúškach. Tie budú položené na stole pri každom hosťovi pri menovke. Budú teda aj súčasťou výzdoby.
Odpovedať
sue no ved tu sa to da nastudovat :-D
Odpovedať
:-D ja by som asi potrebovala poriadne obsiahlu knihu - kto kedy kde s kým a prečo...v čom je oblečený... ale snáď sa za ten rok aspoň trošku zorientujem...zatiľ mám len zmätok :-D
Odpovedať
sue čo je smutne, že na slovensku nie su také knihy kde by sme sa mohli dozvedieť o rôznych variáciách svadieb a podobne. Ja som už tiež zháňala. Jedine kde som dačo našla bolo buď v Anglicku alebo v zahraničí kde toho majú dosť slušný výber. :-S
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 10 rokoch
Profilova fotka
Gumenné cukríky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som chcela davat medovniky :)
Odpovedať
Profilova fotka
a nie je na svadbách dosť sladkého už aj bez sladkých darčekov? :-) torty koláče...my sme dávali maľované štipce :-) u hostí mali veľký úspech :-)
Odpovedať
ja mám taký pocit, že dnes už je originálne nedať hosťom žiadny darček :-D
Odpovedať
Ja som si vymyslela: nakúpim mydlovú hmotu a do silikónových formičiek vyrobím mydlá -srdce. Som počula, že sú dobré na kožu mydlá s kozím mliekom a olivovým olejom :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Kamoska davala na svadbe ktoru mali v riadne horuci den ako darcek zenam vejare. Podla mna skvely napad. No a chlapi dostali malicke flasticky Jagermeistra. Priatel sa tomu dost potesil. :-)
Odpovedať
@lillyanna Ahoj a bola velka makacka malovat take stipce, vyzera to dobre 😀😊
Odpovedať
Profilova fotka
@gofrie je to makacka, stipce vzdy predtym rozoberam, malujem, potom skladam spat, domaluvavam detaily, vpisujem datum a inicialky, lepim suknu, srdiecko, magnet a nakoniec balim do vrecusok, vyrabam karticky na mieru, ktore farebne ladia s vyzdobou a vpisujem na ne "Dakujeme" :-) kazdy stipec chytim do ruky minimalne 20krat kym sa z neho stane magnetka, je to mala manufaktura, ale vysledok zatial vzdy stal zato! ☺️:-)
Odpovedať
@lillyanna kolko by vysla u teba objednevka na 50 stipcov?dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@zvolsiinylogin odpisujem z PRO účtu :-) ceny štipčekov sa pohybujú od 1,39€ za kus podľa náročnosti prevedenia. Čiže ak by si si vybrala základnú čirnobielu verziu, pri ktorej si zvolíš farbu vlasov pre nevestu a ženícha, tak to vyjde 70€ bez pár centov :-) prehľad o všetkých možnostiach nájdeš na mojom webe alebo mi kľudne napíš správu - či už tu alebo na FB a rada Ti všetko vysvetlím :-)
Odpovedať
My sme mali takychto anjelikov :-) ak by bol zaujem napiste mi spravu :-)
Odpovedať
Cajikove srdiecka :)
Odpovedať
ahoj :) ja budem davat cokoladove lizanky :)
Odpovedať
@anezocka1001 super napad z tym cajom kto ti to robil a aka tam bola cena?
Odpovedať
@matka7865 sama som ich robila ;)
Odpovedať
@anezocka1001 fakt?sikulka krasne je to a je to ine ako cokoladky co su skore teraz vsade alebo mandle
Odpovedať
Profilova fotka
My máme koláčiky šťastia, možno otrepané, ale počula som len pozitívne ohlasy :-)..A že sa hostia pri tom aj trošku zabavia :-D
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?