Odpoveď na príspevok od nevesta2025:
Ja osobne si myslím a asi to tak aj uskutočnìm je… @nevesta2025 Podľa mňa sa im ani výslužka nedáva 🤣Odpoveď na príspevok od romusenda:
@nevesta2025 Podľa mňa sa im ani výslužka nedáva 🤣 @romusenda @nevesta2025 môže sa im dat vysluzka. Záleží už len na vás čím dáte alebo nie. Odo mňa dostanú malý darček. Tiez by sa to dalo nazvať "vysluzka" alebo skôr poďakovanie.Odpoveď na príspevok od pa3c1a76:
Úprimne sa mi pretacaju panenky, keď čítam tie po… @pa3c1a76 preto robíme svadobnú hostinu 2x. Jednu v snubencovej krajine a druhú na Slovensku. Tak dostanú všetci vysluzky. Všetko riešime spoločne.Odpoveď na príspevok od greenplants:
@pa3c1a76 preto robíme svadobnú hostinu 2x. Jednu… @greenplants a v snubencovej krajine su tiež take zvyky? Lebo ten moj nechape prečo potrebuje byť na slovenskej svadbe tona cukru a nie že im baliť domov.Odpoveď na príspevok od pa3c1a76:
@greenplants a v snubencovej krajine su tiež take… @pa3c1a76 áno, je tu tiež také. On chcel dat každej osobe krabičku koláčov, ale to by bolo veľmi veľa. Tak sme mu s cukrarkou vysvetlili, že každý pár/rodina dostane jednu vysluzku.Odpoveď na príspevok od pa3c1a76:
@greenplants a v snubencovej krajine su tiež take… @pa3c1a76 ja osobne nechapem ani na slovensku tonu cukru na svadbe a balit aj domov. My sme vysluzky rovno zrusili, lebo bude na svadbe dost pre kazdeho a v nedelu po svadbe mame este spolocne ranajky a doje sa co ostalo.Odpoveď na príspevok od pa3c1a76:
@greenplants a v snubencovej krajine su tiež take… @pa3c1a76 nie je to povinné, ak sa ti napáči dávať výslužky, tak ich nedávaj :) a keby dávaš, tak 25 kusov do rodiny je extrémne veľa, my sme dávali 12-15 kusov koláčikov na pár resp.na rodinu, ak prišiel niekto sám, tak len cca 5-7 kusov. Mali sme tie menšie koláčiky, nie klasické. Mali sme tiež pár "cudzincov/cezpoľných" a tiež si koláčiky brali.