Ako dlho dopredu nahlásiť termín na matrike Zvolen?

Ahojte, chcela by som sa opýtať, či náhodou neviete, že ako dlho dopredu sa dá nahlásiť si termín sobáša na matrike vo Zvolene. Niektoré matriky to majú vypísané na stránke, ale tu som to nenašla, tak ak má niekto skúsenosť, bude vďačná, ak sa podelí. Vopred ďakujem. :-)
Odpovedať
zavolaj si tam a dozvies sa :) aj tak to teraz nepojde inak ako cez telefon :)
Odpovedať
@kuciara Jasné, že by som tam mohla zavolať, ale nechcela som ich teraz otravovať, však sa to aj tak po telefóne vybaviť nedá, nie? :-)
Odpovedať
Ahoj, naša skúsenosť s bystrickou matrikou. Úpenlivo sme čakali na zverejnenie sobášnych dátumov lebo oni si nie sú istý, či práve tá sobota bude sobášna. To nám povedali keď sme sa informovali skoro rok predtým ako sme chceli sobáš. Hneď ako zverejnili dátum sobášov sme utekali na matriku a brali sme predposledný čas na ten deň. V iných mestách nie je problém aj rok dopredu si nahlásiť sobáš ale ako so všetkým Bystrica musí byť špeciálna a ešte aj dátumy sobášov dávať po známosti.
Odpovedať
@veva24 Ahoj, ďakujem Ti pekne. :-) V BB som to zachytila, preto som sa na to aj tu pýtala, že či niekto nemá skúsenosti, keďže sobášna sieň je na zámku, tak možno je to podobné. Ale ak hovoríš, že inde sa to poväčšine dá aj skôr, tak tam určite pôjdem, keď skončí táto patália a opýtam sa. :-)
Odpovedať
@lillisun skús napísať aspoň mail
Odpovedať
@veva24 Obávam sa, že teraz sú zahltený súrnejšími prípadmi ako svadbou budúci rok, ale skúsiť to môžem, pri najhoršom mi vynadajú. :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?