Dávajú sa kvety družičkám?

Ahojte, keď som pred pár rokmi bola naposledy na svadbe, všetky slobodné dievčatá (družičky) dostali kvietok (ružu). Vôbec neviem, či sa to ešte robieva...Budete aj vy dávať kvietky svojim družičkám?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj..ešte neviem..ale nahovára ma na to aranžérka..ja chcem kyticu z kály a ma nahovárala, nech dám tak 3 babám akože družičkám do ruky len jeden kvet kály, že môžu v kostole kráčať predo mnou a že to bude pekne vyzerať..:)
Odpovedať
Profilova fotka
Niekto dava kvety, niekto naramky pre druzicky zvycajne v tvare kvetu...ja budem davat naramky, kvoli tomu, ze su prakticke, maju ich druzicky stale na sebe, takze su lahko rozpoznatelne a hlavne nebudem riesit, kde si tie kvety daju, aby mi to nenarusalo vyzdobu, kedze mne by vysoke ruze vo vazach na stoloch posobili rusivo. Ale starsej druzicke dam urobit mini verziu mojej svadobnej kytice.
Odpovedať
odo mňa dostanú takú malú kytičku.
Odpovedať
@katka2505 ja budem mať tiež kyticu z bielych kal...máme 5 slobodných dievčat a tiež som rozmýšľala, či dať každej 1 kalu..ale neviem sa rozhodnúť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janka643 vidíš..presne na to ma nahovára aranžérka..:)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som dala svojim druzickam vyrobit naramky s kvietkom
Odpovedať
Ja som ako hlavná družička mala menšiu verziu svadobnej kytičky. Ja som s tým ani nerátala, ale bolo to milé :-)
Odpovedať
ďakujem dievčatá za názory, budem nad tým rozmýšľať :-) takú menšiu verziu svadobnej bude mať odo mňa moja 6 ročná neterka - družička :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?