13.6.2019 Hlada sa fotograf
Nenašli ste čo ste hľadali?
Odporúčaní dodávatelia![]()
![]()
Ján Meňoščík - JMPHOTO
Celé Slovensko
Zvečnite si svoj svet, objektívom môjho fotoaparátu.
Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
Peter Král PHOTOMEDIA
Trnava
Ponúkam profesionálne fotografické služby.
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
Moja svadba odporúča:
Užitočné čítanie
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Inšpirujte sa
Pridajte sa do skupiny
Články od našich partnerov
Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?Archív článkov od partnerov
Ahoj uz som tu pisala raz diskusiu s tymto hladanim no chcem to upresnit
Svadba bude vo Štvrtok cize pocas tyzna a pocet ludi bude na hostne 40 a potom dojdu na party kamarati cize max 80 ludi
pisala som : Ahojte hladam fotografa na svadbu ktory by nam nafotil od svadobnych fotiek obrad az zabavu.
Som modelka cize skusenosti s fotografmi mam velmi bohate preto hladam niekoho spolahliveho,niekoho kto nafoti pekne fotky da si zalezat na ich uprave , nemusi ich byt 900 zalezi mi na kvalite nie kvantite. Chcem sby forograf vedel komunikovat s ludmi a sby vystihol momenty. Hladam forografa co mi neda svadobne fotky o rok sle zase necakan ich samozrejme ani o mesiac,ako hovorim pohybujem sa v tomto biznise cize viem co hladam .
Spolahlivost-ochotu-kvalitu-nie kvantitu - rozumnu cenu .
Kedze viem ako idu ceny hladam nejaku lacnejsiu alternativu cize 1000e fotenia mi prosim neposielajte drzime sa do hranice max 400e za fotografa. Uprimne sice je to vzacny den no treba zit aj po nom. Svadbu chcem mat malu cize chcem mat aj k tomu primerane ceny .
A ako som napisala nehladam kvantitu ale kvalitu fakt mi bude stacit aj 150 fotiek ako 600 ako mi prichadzaju maily.
Dakujem tak ak mate nejaku ponku a rozumiete co som vyssie napisala dajte vediet . Pozeram si kazdy vas email . dakujem
Najdes ma na instagrame
@veronika.reeses