Fotograf/kameraman 18.8.2018 Žilina

Profilova fotka
Dobrý deň. Zháňam fotografa/kameramana za prijateľnú cenu na 18.8. V Žiline. Poprosim nejaké ponuky alebo odporúčania. Ďakujem
Odpovedať
Verím, že hľadáte zvlášť fotografa (samostatná osoba) a zvlásť kameramana (zvlášť osoba) :-) Kombináciu nedoporučujem v žiadnom prípade! Buď sa niekto plne focusuje na fotenie, alebo na kameru. Hybridné kombinácie znamenajú zlý výsledok - zlé fotky aj zlé video ;) Ja mám Váš termín (na video) už obsadený, ale možno niektorí PRO ešte voľné majú. Tiež je tu stále sekcia Profesionáli, kde nájdete viac ako stovku pro na výber ;) A koniec koncov YouTube a Vimeo ;-) Vybertajte podľa vkusu, nie podľa cien, zliav, akcií. ;-)
Odpovedať
@lucia1059 co je to prijatelna cena?
Odpovedať
Profilova fotka
@photostancik cena a zľavy....a takto položiť si otázku prečo?každý sa prispôsobuje svojím možnostiam,nie každému prispejú alebo platia svadbu rodičia....
Odpovedať
Profilova fotka
@photostancik jasné ja nehľadám to najlacnejšie ale samozrejme kukam aj prácu a aby mi to cenovo vyhovovalo...
Odpovedať
Profilova fotka
Odporúčam Bstyle video - Lukáš Bodnár
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@photostancik right
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
Ak by som si mala ešte raz vybrať fotografa na svadbu, určite volím Martina Hodoňa :-) od začiatku rýchla komunikácia, všetko jasné, celé fotenie bolo veľmi príjemné a profesionálne. A fotky sú prekrásne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?