Fotograf a kameraman, 18.7.2020, Prešov

3. jan 202013

Ahoj,hladam fotografa a kameramana , okres Presov

• @weronika1969  Dobrý deň, písal som vám súkromnú správu 🙂

• @weronika1969  pekný deň želám Veronika. Termín voľný. Nahliadnite na môj web 🙂

• dobrý deň termín svadby máme ešte voľný ak by ste mali záujem sme tu pre vás posielam správu

• Sponzor fóra
  • @weronika1969  Pekný deň. Termín máme voľný, skúste pozrieť aj našu tvorbu.

• Som tu pre Vás!

• @weronika1969
     Pekný deň,rád Vám ponúknem Video i Foto služby v zohranej dvojici a výhodných balíčkov 2 v 1
      Viac i na mojom webe,v prípade záujmu ma prosím kontaktujte. 🙂
      Pozdravujem, Milan

• Príjemný dobrý večer ... termín máme voľný ... pokiaľ by ste mali záujem o naše služby budeme len radi

• Dobrý večer, Váš termín mám voľný. Ponúkam fotenie svadobného dňa. Viac mojej tvorby vrátane ceny nájdete na mojom webe...príp fb a insta. Krásny večer

• Dobrý deň,
    ponúkam Vám naše služby. 🙂
    V prípade akýchkoľvek otázok ma prosím informuje formou internej pošty a ja Vám rada odpoviem.
    Ďakujem
    S pozdravom

• Termín u nás aktuálny. Budeme radi ak nazriete na naše portfólio . Teraz cenove balíčky VIDEO+FOTO výhodnejšie

• Dobrý deň prajem ak ste si ešte nevybrali svojho fotografa skúste si pozrieť aj moju tvorbu tu na mojom profile alebo viac nájdete na fb stránke Michelle D. Photography. 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Dokumentárna svadobná fotografia
    Horvatovič
    Rožňava
    Nafotím vašu svadbu podľa vaších predstáv, svadobný dokument - žiadne zbytočné pózovanie pred objektívom.
    Najsexi vec, ktorú žena môže nosiť je jej sebavedomie
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov