Fotograf na svadbu v okolí Čadce, 3.8.2019

6. apr 201910

Zdravím,

zháňame cenovo priatelneho fotografa na našu svadbu 3. August.
Obrat bude v Rakovej (pri Čadci)
Oslava bude v Žiline v River clube pri Vodnom diele v Žiline.
Oslava malá s menším počtom fotografií.
Avšak fotenie sme rozmýšlali možno týžden alebo pár týždnov po svadbe niekde v horách podľa počasia, sme vášniví turisti. Ideál Malá Fatra lanovkou a niekde v tých miestach. Prípadne nejaké iné návrhy a info k cene.
Viete o niekom?
Ďakujem

• @darvana  Zdravím vás, fotenie v prírode mám veľmi rád. Nahliadnite na môj web 🙂

• Dobrý deň prajem, Váš termín mám zatiaľ voľný môžete si pozrieť aj moju tvorbu tu na mojom profile, alebo na fb stránke Michelle D. Photography. Momentálne mám 10 percentnu zľavu na celodenné fotenie svadby. V prírode fotím najradšej, sú to najkrajšie fotky. 😍 Určite by sme sa mohli dohodnúť nafotiť ich pred alebo po svadbe ako Vám bude vyhovovať. 😉

• Sponzor fóra
  • Písala som vám správu! 🙂

• @darvana  
    Dobrý deň, Váš termín mám už obsadený,ale viem sa prisposobiť na fotenie v horách Malá Fatra.
    Som od Žiliny- z KNM ,takže ideálne na operatívne dohodnutie podľa výhľadu počasia.
    Vrátnu poznám dobre letom-zimou. Určite by sme našli vhodné miesta. Pozdravujem, Milan

• @mbstudio1  a cenovo by ako fotenie vyslo? Dakujem za info

• @darvana  Posielam správu 🙂

• Dobrý den, ak fotografm Galériu fotiek a cenník nájdete na mojom profile alebo web stránke 🙂

• Dobrý deň,
    ponúkam Vám naše služby. 🙂
    V prípade otázok ma prosím kontaktujte a rada Vám odpoviem.
    Ďakujem
    S pozdravom

• Dobrý deň, termín mám zatiaľ voľný,

Venujem sa umelecko- dokumentárnej fotografií. V tomto obore mám vysokoškolské vzdelanie a bohaté skúsenosti. Nepoužívam retuš ani ľudí netlačím do kŕčovitých póz. Citlivo zaznamenávam a dokumentujem skutočnú realitu, prirodzené momenty a emócie. Ak hľadáte neotravného fotografa a svadbu chcete mať zachytenú ako kvalitnú umeleckú reportáž .. Hladáte mňa 🙂
    Pretože som tiež vášnivá turistka rada s Vami niekam vybehnem. Napríklad na Tomášovský výhľad, Čerenovskú skalu, alebo na Roháčské plesá..

V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Horvatovič
    Rožňava
    Nafotím vašu svadbu podľa vaších predstáv, svadobný dokument - žiadne zbytočné pózovanie pred objektívom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov