@azbeta_ra Zadajte asi dopyt ako bežná nevesta,kedže PRO profil máte od dnes zrušený...
Ja mám termín voľný,v prípade záujmu ma kontaktujte cez moj web. Milan
Dobry den,
nejdem Vam ponukat nase sluzby nakolko tento termin mame uz dlhodobo obsadeny. Chcem skor Vam a aj ostatnym nevestam poradit a pomoct. Skutocny profesional (nie kezdy kto si hovori profesional aj je!!!) vie urobit pekne fotky, dokonca aj tam kde by to clovek necakal. Amater (moze si hovorit aj profesional!!!) urobi pekne fotky vacsinou len za idealnych podmienok a tie su len vynimocne...
Moje odporuacnie je nasledovne. Hladajte fotografa podla fotiek, ak sa Vam paci tvorba daneho fotografa odporucam si pozriet aspon 2-3 ucelene svadby. Cize vyber cca 60-100 fotografii z celeho svadobneho dna. Dajte si tu namahu ak je to pre Vas dolezite a vyberajte fotografa podla fotiek, ak fotografie nie su priorita tak vyberajte podla ceny. Verim, ze Vam ponozu aj moje clanky v blogu namojom webe. Prajem prijemne svadobne planovanie
Marek
https://www.fotosuchy.sk/blog/
Dobrý deň, @azbeta_ra rád Vám ponúknem moje služby svadobnej fotografie. Fotím svadobnú reportáž plnú emócií. Pozrite si moju stránku a zvlášť môj blog, kde nájdete veľa informácií pre nevesty a tiež článkov o tom, ako premýšľam. Veľmi rád budem Vašim fotografom. Keď je moja tvorba to, čo si želáte, kľudne sa pýtajte ďalšie otázky. Ďakujem a prajem Vám príjemný zvyšok dňa, Martin
Dobrý deň,
rada Vám ponúknem naše služby. :-)
V prípade, že máte nejaké konkrétne otázky odpoviem Vám na ne prostredníctvom emailu.
Ďakujem
S pozdravom