Nájdem fotografa na 30.8.2014 z okolia Nitry?

Profilova fotka
Hľadáme fotografa/fotografku z okolia Nitry na našu svadbu, ktorý/á má ešte voľný termín na 30.augusta 2014? Svadba bude v okrese Nitra, externé fotenie by sme radi zrealizovali v Piešťanoch v deň svadby. Za ponuky vopred ďakujeme.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj @adinka007 pozri si moje portfolio a ak ta zaujme, nevahaj ma kontaktovat pre zistenie podrobnosti, cestovne naklady do Nitry by boli uz v cene balicku. Daniel
Odpovedať
Profilova fotka
zdravím, pozrite si moju stránku, a k tomu mám do konca marca akciu 20%.. na vsetky svadobne baliky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, Váš termín mám zatiaľ voľný a rád nafotím Váš veľký deň. Ponuku posielam do IP :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, dovolte, aby som Vam ponukol svoje sluzby. Moja firma je na trhu 15 rokov a mame bohaté skusenosti v oblasti svadobnej fotografie a svadobneho videa. Moje posobenie je v ramci celeho Slovenska aj celej Europy. Pozrite si, prosim, našu web stránku. Prajem Vam pekny den. Palo Kalivoda
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, rada Vám nafotím Vašu svadbu ak sa Vám páči moja tvorba. :) S pozdravom
Odpovedať
Profilova fotka
Rad vam ponuknem moje sluzby. Som z PN a do NR to mam kusok.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, Rád by sme Vám ponúkol novinku na slovenskom trhu v oblasti fotenia svadieb FunFace fotobox. Ide o jedinečne zariadenie vhodné na každú svadbu, párty, oslavu, či firemný večierok. Zábava, fotenie, posielanie foto ONLINE, ako aj tlačenie fotiek, to všetko FunFace fotobox hravo zvládne.
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/catalog/vend...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?