Mala svadba 30 ludi a pohostenie

Pekny den ,robili ste niektora malu svadbu s cca 30 ludmi len na zahrade ? stym ze obrad by sme mali v kostole a na zahrade by sme si nachystali stan a vsetko okolo toho ,zaujima ma ake pohostenie ste mali ? my sme uvazovali ist do stylu napr.kupit prasa nachystat oblohou a nejake studene misy na vecer,? gulas,kapustnica? rada si precitam vase spravy ako ste to mali priblizne vy ,mozno ma inspirujete....nebudeme robit ziadne ceremonie cepcenie ,dj atd skor take posedenie s rodinou hudba cez notebook a tak :) dakujem za inspiracie :)
Odpovedať
Kamarátka to tak mala. Vyberala si z ponuky cateringovej služby aj podľa ceny. Ak si to chcete organizovať sami tak čo najjednoduchšie pre vás, ak chcete od cateringu tak to čo sa vám bude páčiť z ponuky a podľa ceny.
Odpovedať
Tiež rozmýšlame nad takýmto typom svadby ako opisujete. Dostala som pár typov od kamošky, ktorá mala takúto svadbu, tak posúvam ďalej. Ak chcete aby nápoje/ alko, nealko boli v chlade, dá sa kúpiť na Slovnaft pumpe ľad vrece za 5€. Mali studené misy,chafingy kde mali rezne a kuracie stehná ( buď vám to navrhne catering alebo sa to dá požičať zvlášť) a chafingy na zemiaky a ryžu, šaláty atď. Potom mali misy s ovocím, tie boli prvé zjedené. Potom je dobré poveriť niekoho, kto dohliadne či niečo nechýba, poprípade doplní. Na stôl použili jednorázové obrusy z papiera (pevnejšieho) z papiernictva, vyzeral ako obrus.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jaruzalka:

Tiež rozmýšlame nad takýmto typom svadby ako opis…
@jaruzalka dakujem za odpoved co sa tyka tych chafingov tieto v rodine mame takze tie by som riesit nemusela len ma zaujma skor ci niekto si to vsetko chystal sam alebo isli ste priamo cez agenturu catering ci sa tam neda napr usetrit na cene atd? misy s ovocim je super napad dakujem :) to ma ani nenapadlo a aj stym ladom :) dakujem prislo nam napr to prasa pre 30 ludi ako dobra volba co som citla jedno prasa pre 30 ludi by malo byt az az :D a uz len napr.tie prilohy nachystat
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od galina307:

Kamarátka to tak mala. Vyberala si z ponuky cater…
@galina307 a aky ste mala pocit z takej svadby chystali si vsetko sami alebo cez agenturru ?dakujem
Odpovedať
Ja som nebola pozvaná, len rodina. Môžem povedať, že bola spokojná. Mala cateringovu agentúru, ktorá obstarala aj riad a upratanie. Výzdobu moc neriešili. Také low cost riešenie. Koláče mali od nejakej pani v okolí. Robili to v lete a teple, keby im pršalo mali by problém. Vravela, že boli spokojní, že nemali veľa práce.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od certica222:

Pekny den ,robili ste niektora malu svadbu s cca …
@certica222 Ešte by som odporúčala vymyslieť alternatívu pre prípad dažďa.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?