DJ, pripadne kapela na svadbu 20.10.2018 v Trnave

22. jan 20189

Ahojte, hladam DJa alebo kapelu na nasu svadbicku 20.10.2018 v Trnave. Este sme sa nerozhodli, ci budeme mat len DJa alebo najprv nejaku kapelu a potom DJa.. velmi by sme chceli aj kapelu, ale zalezi to od ponuk. Idealne kapelu, ktora nam zahra aj nieco moderne, aj starsie, proste tak, aby rozprudila zabavu a oslovila viacere generacie. Najdem take nieco?
A DJa na tento termin budeme chciet urcite, takze prosim, ak mate tipy a mate niekoho s kym ste boli spokojne, dajte prosim vediet. Dakujem!

• Dobrý deň, pre Slovensko máme na tento rok štartovaciu ponuku hudobnej produkcie na svadbu za 290EUR. Sme mladí a hráme srdcom , k maximálnej spokojnosti klienta. Pozrite na náš profil, web alebo facebook 🙂
    S pozdravom KV-Production.

• Ahoj, je to naša posledná voľná sobota v októbri ak by si mala záujem pozri náš profil. Hráme všetky žánre !!! 😉

• Dobrý večer,tento termín je ešte voľný,viac o mne tu alebo na web stránke 🙂 vždy sa vieme dohodnúť 🙂

• Sponzor fóra
  • Pekný večer. My sme živá kapela SWAY BAND a sme zoskúpenie výlučne profesionálnych hudobníkov. Všetky skladby hráme úplne naživo, nehráme zo žiadnych karaoke ani MIDI podkladov. Náš repertoár tvoria najväčšie hity 80.,90. rokov, ale i súčasné hity rôznych žánrov - tanečné i pomalé. Nakoľko nehrávame celé svadby, v našom prípade by bola vhodná kombinácia s DJ, ktorého Vám tiež vieme zabezpečiť. Viac informácii o nás sa môžete dozvedieť na našej webovej stránke. Taktiež si tam môžete prečítať referencie od našich spokojných slovenských i zahraničných klientov.

• Dobrý večer. Termín mám voľný, skúste si pozrieť môj profil.

• Zdravím. Váš termín mám zatiaľ voľný, rád Vás prídem zabaviť. Pozrite prosím na môj profil alebo stránku. 🙂

• Dobrý deň,

pôsobím v akustickej eventovej kapele Wooders. Sme v zložení spevák/gitarista, sólový gitarista, basgitara a cajón (akustické perkusie), náš repertoár tvoria moderné hity 20. a 21. storočia v akustickom prevedení, ktoré neurazia žiadne ucho 🙂 Pre viac informácii si môžete pozrieť naše promo videá na našom webe 🙂

• Rád by som Vám ponúkol svoje služby DJa a moderátora pre Vašu svadbu. Pre bližie info ma môžete kontaktovať cez správu.

• Dobrý deň, sme Ľudová hudba Bojňanci a pôsobíme v rámci celého Slovenska. 😉 Pozrite si náš profil kde nájdete aj viac informácií. 🙂
    Čo sa týka vystúpenia na SVADBÁCH:
    KOMPLETNÝ SVADOBNÝ BALÍK: hranie pri odobierke + vyprevadenie + živá hudba do rána s ozvučením + DJ + hranie pri stoloch. (možnosť dohody už podľa požiadaviek) + možné doobjednanie starejšieho. VIAC NA NAŠOM PROFILE 🙂

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Profesionálny Deejay, moderáror a starejší v jednom, ponúkam svoje bohaté 25 - ročné skúsenosti v tejto oblasti ...
    Profesionálny Dj na svadby:hudobná produkcia,moderovanie,osvetlenie,ozvučenie,karaoke atď.
    Sme malá eventová kapela s MEGA veľkým repertoárom starých aj nových hitov,
    ktoré pobavia všetky generácie jednom tanečnom parkete....celé SK

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov