Kde ste kúpili svadobné poháre?

babenky kde ste kupili sv.pohare?co pozeram po nete, tak ceny su dost vysoke..a zas nechcem do nich investovat 100€..
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.sashe.sk/ProGra/detail/sva... za menej to podla mna uz ani nejde :)
Odpovedať
..naozaj super cena,,,,,my pohare mať nebudeme,,podľa mňa zbytočne vyhodené peniaze,,,,,,a po svadbe bude na ne sadať len prach... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dejushka u nás v e-shope nájdeš aj lacnejšie, aj trošku drahšie (max. za 39 EUR ;-) ) Vieme aj gravírovať ak by si mala záujem..
Odpovedať
super cena :)
Odpovedať
ani my nebudeme mat, zbytocne vyhodene prachy. Ale viem kde su fajn ceny... PSgrafika z Presova. Daj si pred nazov www a na koniec sk :-) Maju eshop so svadobnymi drobnostami.
Odpovedať
Mne sa zdajú svadobné poháre maximálne zbytočná položka ... 100 eur by som za ne nikdy nedala...ani 50, neviem. Za topánky kľudne aj viac, ale za poháre hm hm. Rozmýšľam, že kúpim obyčajné pekné poháre na šampanské, capnem na ne stužky vo farbách výzdoby, alebo proste niečo také a hotovo. :-)
Odpovedať
@yvanielka ...presne tak.....ako som písala:)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@yvanielka absolúne súhlasím..nakoniec aj ja tak idem urobiť aj ked som chcela také svadobné
Odpovedať
Ahoj mozem ti odporucit, my sme kupili krasne pohare so swarovskymi krystalmi a super cenovo vyhodne. DOdavatelia su spoahlivy a su fakt nadherne, mozem len odporucit http://www.darcekyzoskla.sk/product/s...
Odpovedať
@dejushka ahoj ja som kupila odtialto cena už je za pár: http://svadobneozdoby.sk/index.php?op... v skutočnosti sú omnoho krajšie ako na obrázku, aj svadobné ŠPZ sú tam najlacnejšie aké som doteraz videla, síce poštovné sú 4 e, ale ked si objednáš odtiaľ viac tak sa ti to oplatí
Odpovedať
@yvanielka ved prave ja niesom ochotna ani 50 dat za ne, na co aj, aj tak mi budu stat len vo vitrine pak..ja som rozmyslala tak, ze by som si kupila obycajne a dala niekde vygravirovat :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
darceky zo skla jednoznacne
Odpovedať
http://www.adeco.sk/sk/Svadobne-pohare
Odpovedať
Profilova fotka
Myslim si, ze kto chce tak najde aj lacne aj drahsie, staci si dat do vyhladavaca svadobne pohare, alebo tu na ist do katalogu firiem - e-shopov a urcite si vyberiete od niekoho z ponuky. Taktiez ich z vytrinky mozete kazdy rok vybrat a pripit si s nimi na Vase vyrocie a je to pekna spomienka na svadobny den. Vela stastia pri hladani tych spravnych :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
No my budeme mať prípitok Hrušku, takže mi odpadá problém s pohármi :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte nevesticky,dnes som bola v kiku....v nr a maju tam dva sv.pohare so srdieckom cervenym ib aza a teraz pozoooor 6,50 ....podobne týmto...... http://www.mojasvadba.sk/shopy/pohare...
Odpovedať
my budeme mat svadobne pohare tie,z ktorych sme popijali(teda este popijame) vinko pocas chodenia :) je to take"nase" :) akurat by som mozno dala gravirovat.len neviem kto to urobi :-S
Odpovedať
Profilova fotka
ja tuto z bazarika.)
Odpovedať
Profilova fotka
sea23 prosim ta kde si to kupila v kijk ...ci kde zaujali ma....
Odpovedať
Profilova fotka
@sea23 hhi ano ja mam prsne tieto z KIk za 5 ecka z bazara uz su doma.))
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte ..pozrite si moj bazarik.. :-) ponukam luxusne aj cenovo dostupne ;-) staci si len vybrat :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Pekný deň prajem. Chela by som sa opýtať,že kde kúpim lacné svadobné poháre tu v Ružomberku ? Odpovedať mi môžte na tento E-mail -> ,, marcelkka221@azet.sk " ... a ak by to bolo možné tak čím najskôr. Dakujem ! :-)
Odpovedať
ahojte tiež som kúpila v kiku v NR tie poháre s krásnymi červenými srdiečkami. A cena - 6,50 Eur. Takže neni o čom. Sú jednoduché, nič nepokazia. ;-)
Odpovedať
najskor som si povedala, ze je to zbytocnost, ked som videla tie precackane a pomalovane pohare, ktore ani zo skla neboli a stali horibilne sumy... a kedze som zastankyna kvalitneho vinka a ozajstneho skla, napadlo ma, ze si kupim v predajni specializovanej na sklo a porcelan kvalitne pohare ( jeden vysiel na 2,80€ ) a vyzdobim si ho sama len krasnou cipkou a kamienkami... vsetko sa da, len treba chodit s otvorenymi ocami ;-) mam doma este pohar zo stuzkovej a vzdy ked sa nan pozriem, spomeniem si... vela nam po svadbe nezostane, saty odovzdam do pozicovne, vyzdoba sa rozoberie a tak spomienkou mi budu fotky a pohare, ktorymi si mozeme pripit pri kazdej peknej prilezitosti x-)
Odpovedať
Svadba je raz za zivot,tak preco nemat len to naj :)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?