Kedy začať s prípravami, keď máme svadbu v auguste 2014?

28. jún 2013130

Ahojte 🙂

kedy ste zacali s pripravami? Mam v plane 😛 😃 vydavat sa v auguste 2014. Kedy zacat pozerat po svad. satach, rezervovat salu, fotografa, kameramana, hudbu a pod.? Som z KE a blizkeho okolia 🙂
Dakujem 😉

• Ja chcem máj 2014... a nechce sa mi nič ešte plánovať, zdá sa mi to ďaleko... ale niekto zvykne aj 1,5 roka dopredu - hlavne ak chceš napríklad sálu o ktorý je veľký záujem, resp. rozchytaného fotografa a pod...

• @lia1234  najdolezitejsie je asi miesto svadby,cize sala ... potom hudba,kameraman/fotograf a zvysok ma 'cas' 🙂 Niektore saly su obsadene aj rok ci dve roky dopredu, a zacina to tak fungovat aj s nami fotografmi ... preto ak mate niekoho vyhliadnuteho,tak cim skor tym lepsie 🙂

• My sme sa zasnubili v januari- do velkej noci som neplanovala nic - s rodicmi na sviatky sme sa rozhodli ze to dame v auguste ( a nie v r 2014 ako bol plan) - a uz mam takmer vsetko 🙂

• Sponzor fóra
  • my sme sa v novembri rozhodli, kde sa vezmeme zatčiatkom apríla, reálne sme začali veci riešiť a vybavovať tak vo februári.

• ja som to začala vybavovať cca 8mesiacov vopred. Ak plánuješ väčšiu svadbu, tak sa občas oplatí aj skôr, lebo niektoré sály, fotografi, vizážisti sú aj rok dopredy vybookované....

• my planujeme svadbu 20.9.2014 a už som oslovila pár fotografov...podla mna je lepšie začať skôr a mať potom pokoj 🙂 najdôležitejšie sú sála, hudba, foto/video..to aj rok pred svadbou a ostatne stačí riesíť oveľa neskôr 🙂

• ahojte, aj my plánujeme svadbu v auguste 2014 🙂 . A keďže budeme mať troška väčšiu svadbu a väčších sál v ZA nieje tak veľa, tak sálu už máme. A DJ tiež.. Asi pred mesiacom som dostala odporúčanie na jedného pána, tak som mu skúsila zavolať, že len tak predbežene 😉 a troška ma šokol že už nemá veľa voľných termínov na budúci rok. Tak som ho rovno zajednala. Podobne je to s cukrármi a foto /video. A zvyšok až budúci rok 😉

• ahoj, my plánujeme svadbu niekedy august/september 2014....ešte nemáme nič vybavené, ani termín presne určený...akurát som písala zopár fotografom ohľadom ceny a tak ... a niektorý mali z 9 sobôt za augustu a september 2014 už päť obsadených 😐 ... neviem, ale mne sa to zdá ešte táááák ďaleko 😃 vybavovať sálu a foto+kamera začneme najskôr niekedy v auguste, septembri

• ja som zacala nieco malo cez pol roka dopredu a mala som vsetkych ako som chcela..urobila som to tak ze som sa v rovnaky cas opytala na volne terminy najdolezitejsich veci, pre mna to bol kostol, sala, kapela a tusim aj fotograf. Nasla som termin ktory vyhovoval im vsetkym aj nam a bolo vybevene a hotovo 😉 ostatne uz doladis lahko. Vela zdaru 😉

• Záleží či chcete konkrétny dátum..🙂 my sme svadbu začali plánovat začiatkom februára.. Chceli sme len konkrétne miesto,tak som tam volala a pytala sa prvý voľný termín.. Prvý voľný mali začiatkom júla,tak sme to rovno zarezervovali a hľadali na ten termín uz Dj,kameramana a tak,saty som vraj riešila neskoro,ale to mi len ťa pani narozpravala...🙂 teraz viem ze to tak zvyknú robievat,aby si sa pre nich rýchlo rozhodla..,,takze takze pokial to vies takto dopredu,pokukajte minimálne restiky,to býva problém a podľa ich voľného termínu este zarezervujte fotografa, kameramana,dj-a,popripade skupinu,všetko ostatne ma cas...😉 krásne plánovanie...😃

• ak mas presny termin a miesto, ktore velmi chces, a vies ze byva obsadene, rezervuj co najskor. zvysok ti staci maj.jun.

• ahojte, my sme sa s manzelom rozhodli v aprili, ze chceme mat svadbu v juni a vsetko sme v poohode stihli. za 2 tyzden obtelefonovane a vybavene. a uz sme stastni manzelia, bez 1 a pol rocneho stresu navyse 🙂

• ahoj, nam stacili 4 mesiace v absolutnom klude, ale ked sa na to naspat obzriem, zvladla by som to aj za mesiac. ale po bitke je kazdy general 🙂 ak je nevesta z vacsieho mesta, odporucam si vopred rezervovat len matriku/kostol a restauraciu, ak mate nejaku vysnivanu.... ostatne sa da hravo zvladnut aj tesne pred svadbou.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Drevené dekorácie na svadbu.
    Svadby podľa Kiky
    Celé Slovensko
    Zabezpečím aby bol Váš deň dokonalý ...
    Handmade svadobné dekorácie- svadobné pierka, náramky a doplnky pre družičky, výzdoba kostola, výzdoba auta, srdcia a venčeky.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov