Make-up a účes v okolí Ilavy, Trenčína a Nemšovej

Ahojte nevesty, zháňam niekoho, kto pekne líči a robí pekné účesy na svadbu pre nevesty, a nezoberie mi potom za to aj obličku. Niekoho z okolia Dubnice, Ilavy, Nemšovej, prípadne aj z TN. Ale v prvom rade by som bola rada, keby tento človek robil obidve činnosti a prišiel to urobiť ku mne domov. Nerada by som sa v ten deň ešte niekam presúvala, asi budem mať dosť stresu a nervov aj bez toho aby som niekam ešte musela ísť :-D Tak ak o niekom viete, kto to má ako hobby a naozaj ho to aj baví, a nestojí to 250€ tak budem vďačná za všetky rady a tipy :-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Pozriete na fcb Anna Donovalova (Kostalova), pripadne ma aj svoju web stránku. Momentálne pôsobí aj v okoli TN a chodí priamo domov.
Odpovedať
@mrstrue Ďakujeeeeeeeeeeeeem :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Alechandro trenčin . Klára Tomašíková. Ma česala aj líčila kuk fotky v profile
Odpovedať
Ďakujem za všetky odpovede. S Mirkou Palcovou nemáte niekto skúsenosti? Prípadne s kaderníčkou s ktorou spolupracuje, X-hair - Dubnica nad Váhom Lenka Klíma ???????
Odpovedať
Alebo skúsenosti s Anna Donovalová Makeup a vlasy z Trenčína?
Odpovedať
@biankasir pozeram, ze ona posobi v BA
Odpovedať
@maryskas Kto to? :-)
Odpovedať
@biankasir anna donovalova :) ked som pozrela na stranku, tak mimo BA sa za km plati :)
Odpovedať
@maryskas neviem či si pozrela tú istú, mne písala že je z TN: https://www.facebook.com/pg/Anna-Dono... Ale ja neviem, mne sa zdajú všetky extrémne drahé, zatiaľ sa dohadujem s Mirkou Palcovou, tá má jediná normálne ceny zatiaľ čo som zistila. Ostatné si berú aj viac ako 50€ len za make-up čo je extrémna cena podľa mňa...
Odpovedať
@biankasir ano, presne tu.. :-) na stranke http://anna-donovalova.sk/cennik/
Odpovedať
@maryskas Pfr, to je ti záhada :-D Nevadí, aj tak je extrémne drahá na môj vkus, cez 200€ nemienim zaplatiť za to, to je podľa mňa len predražené, že v tom je slovo "SVADBA" ako všade... Takže hľadám ďalej... :-| Ty už máš niekoho vybratého? :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@biankasir ja uz mam, drahsieho, ale na tom zas nechcem moc setrit.. este som rozmyslala aj nad Kristin https://kristinprettiness.webnode.sk/, podla mna velmi pekna praca a cena je v pohode :)
Odpovedať
@maryskas No samozrejme, ani ja nechcem nejak na tom šetriť, ale zase, 300€ zaplatiť za vizáž a nechty mi príde strašne veľa ;-( Ale ďakujem kráááááááááááásne za tip idem hneď písať a zisťovať viac info od nej :-)
Odpovedať
@biankasir Jaj bože, sa mi hneď zdalo známe to meno :D Och táto žienka, hneď by som ju brala všetkými desiatimi nie že piatimi.. Ale už má obsadený môj termín :(
Odpovedať
Profilova fotka
Kaderníčku odporúčam Natáliu z Nemšovej. A kozmetika z vlastnej skúsenosti Katka Mahríková 👌
Odpovedať
@radka1303 Kto je Natália z Nemšovej? Má nejakú stránku alebo mail alebo niečo? Lebo toto mi moc nepovedalo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@biankasir pošlem ti číslo do pošty :-)
Odpovedať
200 eur sa mi zda strasne vela. Baby čo sa blaznite
Odpovedať
@radka1303 prosim, posli aj mne :)
Odpovedať
@z1984 veď toto!!! To sú nehorázne peniaze, a len pre to, že tam je slovo svadba, to je tak vo všetkom... Ešte len začneš písmenkom "s" a už stúpa cena o 20% ! ]-( Ja verím, že sa dajú nájsť aj za normálne ceny šikovné ženy... Dúfam :-D
Odpovedať
@biankasir ja som platila 50 eur a myslim ze som bola krasna
Odpovedať
Babyyyyy, ja už začínam byť z toho fakt nervózna, buď som našla ženy čo pracujú s Mary Key a tá je ževraj naprd, lebo nevydrží, alebo stoja tie baby strašné prachy... Alebo sú z TN z viacerých miest kozmetika a vlasy, a to fakt nechcem v deň svadby chodiť hore dole, čo už budem dosť nervózna... Keby poznáte niekoho aspoň z IL alebo z DCA, do DCA je to ešte v pohode keď už neprídu oni ku mne :(
Odpovedať
@biankasir este je v TN 1 studio (studio yas - kukni na fb) a tam mas aj makeup, vlasy, nechty,... tiez v pohode mi to pride :-)
Odpovedať
@maryskas si zlatá!!!! Ďakujem! :-) :-)
Odpovedať
@kashee aj ja nad ňou uvažujem pošleš mi potom fotku zo skúšky ?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@kashee Ja som našla len jednu recenziu zlú a to na makeup a sa mi zdá, že profesionálne zareagovali na nespokonosť zákazníčky. Tiež sa bojím, ale zdajú sa mi dobré, aj make up robia pekný čo majú na fotkách, aj vlasy sa mi páčia, uvidíme na skúške, mám v decembri pred Vianocami. Toho sa trochu bojím, lebo budú mať asi nátresk, tak dúfam, že si nájdu čas na mňa. No a keď nebudem spokojná, tak neviem čo potom urobím, lebo už 4 mesiace do svadby ťažko niekoho dobrého zoženiem :-D Som zvedavá a teraz trochu aj vydesená :-D A čo sa tým babám dvom nepáčilo s vlasami? Sa tam nechali česať či robiť niečo iné s vlasmi?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?