O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Skúška makeupu dopadla zle
Včera som bola na skúške makeupu a dopadlo to dosť zle, vizážistke som povedala svoju predstavu jem…
sia137
Pred 8 rokmi
22
Živá hudba okolie Nitry ??
ahojteee ;-) chcela by som sa spýtať a poprosiť Vás zároveň o radu, nejaká výborná živá hudba čo b…
karicka83
Pred 8 rokmi
4
Rozvoz hostí a vzdialenosť
Ahoj dievčatá, môžete mi poradiť? Vzdialenosť medzi miestom obradu a hostiny je asi 25km (cca 30mi…
stancika
Pred 7 rokmi
1
2
47
Mali ste predmanzelsku nauku v kosiciach?
hladam niekoho kto mal predmanzelsku nauku v ke, terasa, kvp alebo myslava, kde to bolo najkratsie?…
didaa13
Pred 8 rokmi
2
Cukrárka Liptov čo vie cupcakes/muffiny-poraďte
Ahoj dievčatá, poradili by ste mi prosím dobrú cukrárku na Liptove, ktorá vie robiť pekné cupcakes …
sia_s
Pred 8 rokmi
2
Make up v lete
Nevestičky, ako ste riešili v letných mesiacoch make up? Strašne sa potím na tvári, tak či neviete …
anemarinka
Pred 8 rokmi
6
Svadobné menu na záhradnej svadbe
Chceme svadbu len v kruhu rodiny, hostinu by sme urobili na záhrade. Máte s tým skúsenosti? Aké j…
petrarasto
Pred 8 rokmi
10
VGV STUDIO
Ahojte nevesty, chcem sa opýtať, má niektorá z vás skúsenosti s firmou VGV STUDIO (fotografovanie …
videostudiomavex
Pred 8 rokmi
2
sponzor fóra
Fotograf a kameraman, Detva
Dobrý večer, hľadám šikovného fotografa a kameramana za rozumnú cenu z Detvy. Termín svadby máme 23…
daludapefotoavideostudio
Pred 8 rokmi
7
Aké kvety na svadobnú výzdobu
Ahojte, chcem sa poradiť ohladne kvetinovej výzdoby na svadbu. Aké kvety by ste mi poradili, aby bo…
lala2201
Pred 8 rokmi
11
Usadenie DJ-a na hostine
Ahojte dievčatá, v diskusiách som našla, že dodávatelia ako DJ, fotograf, kapela, kameraman,... sed…
najinka
Pred 8 rokmi
11
Výzdoba áut
Ahojte Prosím vás čo dávate na autá ktoré idú V sprievode ? Stužky alebo organzu. Bola by som rada …
kristina9666
Pred 8 rokmi
19
Svadba s dieťaťom?,ako ste to riešili so stražením a užili ste si svadbu ?
Ahojte babenky,ktorá žienka je v rovnakej situacii ako ja a planuje svadbu s drobcom ? :-) :-D
matrioska86
Pred 7 rokmi
16
Lacny fotograf nr, nz
Hladam lacneho fotografa z nr alebo nz na svadobne foto. Nic extra, len par zaberov na cca 45-60mi…
peterduchovic
Pred 8 rokmi
10
Spodnicka pod šaty + ich uprava Bratislava
Ahojte kúpila som si svadobné šaty potrebujem pod nich kruhovú spodnicu no neviem akú zvoliť čo mys…
giovanna_2
Pred 8 rokmi
2
DJ Trenčín
Ahojte, prosím poradíte mi nejakého dobrého DJa z Trenčína alebo Bánovce nad Bebravou? Ak máte s ni…
djandy
Pred 8 rokmi
5
Popolnocne retro saty
Ahojte nevesticky, dajte prosim nejake tipy kde by sa dali v okolo PN,TT,NR,TN zohnat retro saty? D…
ann_ka
Pred 8 rokmi
3
Skúsenosti s DJ gelom
Baby neviete ako hra DJ GELO (M. Gelien)? Boli ste spokojne? Neviem nájsť žiadnu recenziu. Ďakujem…
bob111a
Pred 8 rokmi
1
Miesto na svadbu
Odporučte miesto prosim na svadbu v Trnave cca 70 ludi :-) dakujem
katchike
Pred 8 rokmi
2
Srdce na parkete
Ahojte baby :) mam otazku... Rozmyslali sme s mojim spravit na tanecny parket srdiecko z umelych ru…
bluelovebird
Pred 8 rokmi
15
Víno na výslužky - svadba na Orave
Ahojte, poradíte mi prosím, kde by som zohnala víno na výslužky? Keby mi tam vedeli aj vytlačiť eti…
glonco
Pred 4 rokmi
3
Miničokoládky
Baby, kedy dávate hosťom miničokoládky?
michaela323
Pred 8 rokmi
4
Zmena dokladov...
Ahojte, chcem sa opýtať. Svadbu máme 29.4 a chceli by sme ist na dovolenku este v maji, neviete mi …
zuzuliennka
Pred 8 rokmi
17
Je závoj ešte IN?
.
sis492
Pred 8 rokmi
14
Svadba v hoteli Brezina
dobry deň chcela by som sa spýtať či ste mali niektorá svadbu v hoteli Brezina v Trenčíne,či ste b…
ivanastefankova
Pred 8 rokmi
1
Dávate viacčlennej rodine oznámenie každému zvlášť?
Ahojte, prosím Vás o radu :-) Keď budeme pozývať hostí alebo posielať oznámenia, máme dať oznámenie…
zuzi89
Pred 8 rokmi
12
Šikovný fotograf a kameraman z KE
Dobrý deň, hľadáme šikovného fotografa a kameramana z Košíc v termíne 12.8.2017 :)
michalmajcher
Pred 8 rokmi
8
Vizážistka KN, NZ a okolie
Ahojte, vedeli by ste mi prosím poradiť nejakú šikovnú vizážistku z Komárna, prípadne okolia? Akáko…
mayka12
Pred 8 rokmi
1
Bratislava: Hlada sa kreativny a sikovny fotograf na svadbu za rozumnu cenu - 1.9.17
Dobry den, hladame fotografa na zvecnenie nasho vynimocneho dna. Robila som si mensi prieskum trhu,…
nikoletka258
Pred 8 rokmi
10
Inventar
Hladam obrusy , navleky na stolicky ( nie leskle ) zlate svietniky v okr.zilina.
noblesa
Pred 8 rokmi
2
1
2
…
464
465
466
467
468
…