O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Spodnica pod konkretne saty
Ahojte vie mi niekto poradit aka spodnica je pod tymito satami? Najlepsie keby ste mi poslali aj ob…
jajulec
Pred 10 rokmi
2
Hladam DJ + moderatora/zabavaca v jednom na termin 2.5.2015 v Trnave.
Hladame cloveka ktory vie zabavit ludi. Chceli by sme do programu zakomponovat aj hry :-)
jankakad1
Pred 10 rokmi
5
Ahojte, nevie mi niekto povedat kedy dostane salon Diamond novu kolekciu na 2015? :) Dakujem
Ahojte, nevie mi niekto povedat kedy dostane salon Diamond novu kolekciu na 2015? :) Dakujem
salondiamond
Pred 10 rokmi
3
Kameraman/fotograf - Horné Sŕnie/TN. - 26.09.2015
Ahojte, hladame fotografa a kameramana, ktori zachytia nas Velky den :-) dakujeme
veronikaamrichova
Pred 10 rokmi
10
Hladame Kameramana na 6.6.2015???
Hladame Kameramana na 6.6.2015? v BJ alebo PO okrese. .... bydlisko nevesty cca 29km od Presova sme…
mkstudio
Pred 10 rokmi
5
Spoločenské šaty dlhé na ples
ahojte kočky :) má niekto na predaj šaty (ako na fotkách), alebo vie mi prosím Vás niektorá poradi…
lenulikus
Pred 10 rokmi
20
Mentolovo-modrá výzdoba
Nevestičky, máte alebo chystáte sa mať sálu vyzdobenú do mentolova?veľmi sa mi to páči no tuším to …
nikkas
Pred 10 rokmi
13
Cukrarka,Dubnica nad Vahom
Kočky poznate nejaku dobru cukrarku z Dubnice alebo z okolia? Ak hej tak prosim kontakt. Ďakujem
lussy2626
Pred 10 rokmi
2
sponzor fóra
Hľadám vizášistku (make-up+účes) na 05.9.2015 Trnava
Viete mi poradiť? prípadne niekto kto by prišiel ku mne domov?
janaloksikova
Pred 10 rokmi
4
Make up,vizaž
Hladam vizazistku na svad.den 16.5.15. V bratislave. Viete mi prosim niekoho odporucit ? Dakujem
heily
Pred 10 rokmi
8
Kameraman 16.5.15 .
Hladam kameramana na 16.5.15. Svadba v BA, oslava hotel Kormoran. Viete mi niekoho odporucit ? Dak…
daludapefotoavideostudio
Pred 10 rokmi
3
Pomoc s e - bayom!!!
Ahojte babenky! Objednal už niekto z vás z e - bayu alebo cez ali - express niečo?? našla som tam s…
danielanicka
Pred 10 rokmi
2
Rolland
Ahojte dievčata prosim ake mate skusenosti so skupinou Rolland lebo objednala som ich na našu svadb…
monikamal5
Pred 10 rokmi
2
Svadba v UK a v KE
Ahojte, Vie mi niekto poradit ohladom tohto: Byvam v UK, moj partner je Anglican. Budeme mat civi…
stentelse
Pred 10 rokmi
2
Buskerská kapela- je tu taká, alebo poznáte?
Ahojte, súrne hľadám buskerskú kapelu na tento štýl: https://www.youtube.com/watch?v=1DH5ozqAdIk…
petragergelyova
Pred 10 rokmi
1
Proším poraďte s OP
Kočky neviete či potrebujem mať v OP pri vybavovaní sobáša zapísaný titul? nechcelo sa mi kvoli tom…
nika_steniatko
Pred 10 rokmi
4
Gravírovanie pohárov levice
Neviete mi niekto poradiť kde v leviciach gravírujú poháre?
ajusa11
Pred 10 rokmi
1
Hľadám svadobnú kapelu na 25.4.2015- najlepšie s repertoárom ľudoviek
Ahojte, hľadáme dobrú kapelu, ktorá roztočí zábavu pre okolo 100 ľudí (+-) v banskej bystrici, prev…
djvicena
Pred 10 rokmi
2
Saty mgny maria
Ahojte,nemate niektora,alebo neviete,kde ich zozeniem (aj cenu ak by ste vedeli)? Velkost 44/42. Ok…
veronica2013
Pred 10 rokmi
2
Hľadám skúseného a kreatívneho fotografa na svadbičku z banskej bystrice na 25.4:2015 :)
Len fotografie, kameramana nepotrebujeme, niekoho kto nám sám povie do akej polohy sa máme zložiť O…
profo01
Pred 10 rokmi
9
Kto mi namaluje strom na platno?
Prosim Vas, maluje niekto na platno? ak ano, kto by namaloval strom na odtlacky prstov na platno...…
morandia
Pred 10 rokmi
3
Kto vyrába smerové tabule s nápisom?
Potrebujem vyrobiť do konca mesiaca.
flordeluxe
Pred 10 rokmi
2
Hladam dobrého Dj na svadbu v Trnave 5.9.2015
ahojte, hladame dj na našu svadbu v trnave, 5.9.2015, viete mi poradiť niekoho? dakujeeem
ptsound
Pred 10 rokmi
6
Hladam fotografa na 5.9.2015 - Trnava
Dobry den, hladám fotografa na 5.9.2015, svadba bude v Trnave. Vie mi niekto poradiť? Dakujem v…
sueart
Pred 10 rokmi
12
Hladam fotograga na 5.9.2015 - Trnava
Dobry den, hladám fotografa na 5.9.2015, svadba bude v Trnave. Vie mi niekto poradiť? Dakujem v…
profo01
Pred 10 rokmi
12
Nemôžem zohnať tieto šaty
Ahojte, nemá niektorá z Vás takéto šatičky (môžu byť aj v inej farbe) vo veľkosti S ihneď k odberu?…
danielanicka
Pred 10 rokmi
2
Cik cak centrum- svadba
Ahojte nevesticky 😉 Chcem sa informovať ohľadom svadobnneho termínu. Chceli by sme sa zobrať v mes…
mirrina
Pred 9 rokmi
10
Recenzia na Garni hotel Akademia
Ahojky vie mi niekto poradit ake služby poskytuju na Garni hotel Akademia na južnej triede v košici…
wizza
Pred 10 rokmi
1
DJ a starejsi v jednej osobe
Potrebujem DJ, ktory by vedel spravit aj starejsieho. Nechceme ziadne sutaze. Ide o Trencin. Vdaka
rastozamecnik
Pred 10 rokmi
2
Kočky zo Žiliny, aké máte skúsenosti zo svadobnými salonmi v meste?
Myslím tým ochotu personálu, cenové relácie...resp.ktorý sa oplatí navštíviť a ktorý radšej vobec..…
fantaghiro21
Pred 10 rokmi
7
1
2
…
892
893
894
895
896
…