O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Svadobná hostina v NR alebo TO
Ahojte, hľadáme s partnerom miesto na svadobnú hostinu v Nitre alebo Topoľčanoch, ideálne aj s ubyt…
janazet29
Pred 10 rokmi
6
Prosim pooomoooc
Nevestičky, viem že to nepatrí do tejto skupiny, ale poradťe, dať si na svadbu osvetlenie alebo nie…
showcheeks
Pred 11 rokmi
10
Food Farm Hlohovec
ahojte,,viete mi niekto povedať aké máte skúsenosti s Foodfarmom v Hlohovci? ako to je tam so strav…
serby
Pred 11 rokmi
1
Kameraman na 6.6.2015 v Žiline
Ahojte, našiel by sa nejaký šikovný kameraman na svadbu v Žiline 6.6.2015 za rozumnú cenu? Ďakujem …
tomaspavco
Pred 11 rokmi
4
Kde v Topoľčanoch a okoli požičat okruhle stoly?
Ahojte, prosim o radu odkial pozicat okruhle stoly s obrusmi a potahmi na stolicky... :-) mozno i …
baruss
Pred 11 rokmi
6
Dilema! Okruhle stoly ci klasika? kde vyznie viac výzdoba
Ahojte holky, ja mam taku dilemu, mam moznosť vybrat si okruhle alebo klasické dlhé stoly....A fakt…
janetka6
Pred 11 rokmi
27
Obrucky z Polska
Prosim poradte oplati sa to viac v Polsku? a kde? dakujem
alexandra909
Pred 11 rokmi
1
Aky vrsok k dolly sukni ktoru budem mat ako popolnocne..
ahojte baby, mam dilemu. Velmi by som chcela mat po polnoci dolly suknicku..len neviem aky vrsok by…
marrie5385
Pred 11 rokmi
2
sponzor fóra
Svadobne saty z UK
Ahojte baby, viete mi niektora poradit...svadbu mam vo februari 2015 a rozmyslam, ze pojdem kupit s…
mitsouko
Pred 11 rokmi
3
Odporučte nástrekové opálenie v Prešove
Ahojte mam problem s opalenim podla tricka a ani solarko nepomohlo. Ktory salon v PO je dobry a …
veronikaa006
Pred 7 rokmi
10
Potrebujem poradit...hudba na svadbu Fanatik alebo Amysband
Ahojte...budeme mať svadbu a riešime hudbu, len sa nevieme rozhodnúť medzi kapelou Fanatik a Amysba…
videostudiojarka
Pred 11 rokmi
4
Svadba v lete vonku v okoli Trnavy
Ahojte, poradte prosim nejaku restauraciu v prirode, resp. S terasou v okoli Trnavy, nechceme byt …
zuzka3210
Pred 11 rokmi
5
Najlepší starejší zo Senice
Baby ktorý je podla vás najlepsí starejsi zo senice??
janluk29051
Pred 11 rokmi
1
Arttec osvetlenie
Kočky, mali ste od nich ich niektorá alebo budete mať na svadbe osvetlenie? ďakujeeem
simona277
Pred 11 rokmi
1
Posvadobna pozvanka
dobry den prosim vas pomohol by mi niekto s pozvankou, mame svadbu za dva tyzdne v anglicku , na …
zuzcapr
Pred 11 rokmi
1
Hudobna skupina trenciansky kraj
Ahojte viete poradit nejaku dobru hud.skupinu? Dakujem
kapelafantom
Pred 11 rokmi
5
HLADAM TIETO SATY
Nemate niektora na predaj taketo nejake saty alebo im velmi podobne?? hlavne aby boli cipkovane :) …
domcaca
Pred 11 rokmi
13
Svadba orava
Baby prosim poradte kde na Orave ste kupovali obrucky??? NO-TS??? a prosim mali ste niekto svadbu n…
danusskaaa
Pred 11 rokmi
2
Krajcirstvo na svadobne saty v Kosiciach
Viete mi poradit nejake sikovne krajcirstvo na svasobne saty v Kosiciach resp. v Presove?
mentolka12
Pred 11 rokmi
1
Budúce nevesty.
Ahojte, chystám sa študovať svadobnú fotografiu, no chcela by som najmä prax. A preto sa chcem spýt…
bea0802
Pred 11 rokmi
1
Sú v Žilinskom kraji ešte dobrí kameramani?
Poraďte mi niekoho kto sa aj vyzná do svojej roboty a miluje to čo robí. Nie len že video zostrihá,…
lucka_88
Pred 11 rokmi
14
Nevestičky z okolia Nitry 2015
Ahojte nevestičky neviete mi poradiť dobru a cenovo výhodnú cukrárku v okolí Nitry. Chcela by som m…
gabka17
Pred 10 rokmi
2
Chiavari stoličky Poprad
Ahojky, zháňam niekoho kto by mal na prenájom 8ks Chiavari stoličiek na našu svadbu do Ždiaru 10.10…
vlcik1
Pred 11 rokmi
2
Kto ušije svadobné šaty ?
Babuľky najlepšie z okolia Trenčín, Púchov, poznáte nejakú fakt odborníčku na ušitie svadobných šia…
najsvadba
Pred 11 rokmi
7
Svadobné závesy
Hľadám nejaké pekné svadobné závesy. Viete mi poradiť kde ich zohnať poprípade požičať? Ďakujem.
cacianka
Pred 11 rokmi
10
Svadobny fotograf/nafotenie celej svadby/ v okoli HC v septembri alebo v oktobri 2015 za dobru cenu
Dobry den, ja predbezne hladam dobreho fotografa na nafotenie celej svadby kedze nebudeme mat kamer…
jlfoto
Pred 11 rokmi
15
Dobra kozmetika / kadernicka - Liptov
Ahojte, chcem vas poprosit o radu. Hladam nejaku dobru kozmeticku a kadernicku idealne v Lipt. Hrad…
janaloksikova
Pred 11 rokmi
10
Živá hudba TO, PE, BN
Milé nevestičky, chcela by som Vás poprosiť o radu. Hľadáme živú kapelu na svadbu, preto ak máte do…
pecka0109
Pred 11 rokmi
5
Predsvadobne fotenie s kytičkou alebo bez?
Holky ako ste to riesili s kytičkou ked ste sa fotili cca tyzden pred svadbou?davali ste si robit i…
moonshine1
Pred 11 rokmi
5
Kto nám vyrobí svadobné poháre :)
ahojte, zháňam človeka, ktorý by nám vyrobil svadobné poháre...áno áno viem, že to nie je komplikov…
mentolka12
Pred 11 rokmi
7
1
2
…
940
941
942
943
944
…