O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Vedeli by ste mi poradiť??
Dobrý deň, našla som na stránke aliexpress.com úžasné šaty. Moja otázka znie či náhodou neviete kde…
macka00
Pred 11 rokmi
2
Zajtra sa vydávam, no neteším sa. Prosím o radu.
Ahojte nevestičky, zajtra sa vydávam. Beriem si toho najlepšieho chlapa pod slnkom, Avšak nie so…
ivooonia
Pred 8 rokmi
26
Misulka291@blumail.org
Ahojte zienky, mate niektora skusenosti s vyssie menovanou osobou? Nevedala som, ze SVK stranku sle…
majka2015
Pred 11 rokmi
7
Okuliare, ano, či nie?
Baby otázočka... Mali ste, alebo planujete mať na fotení okuliare? Teda tie, ktoré ich nosíte.. Ja …
inngridka
Pred 11 rokmi
1
2
42
Výzdoba na provensalsky styl resp.vintage
Babule svadobná výzdoba na provensalsky styl resp.vintage - koho mi poradíte ? svadba bude v Dubnici
fearandlove
Pred 11 rokmi
9
Rady pri výrobe oznamenia a iných tlačovín alebo odporúčanie firmy
Hladam akukolvek radu pri výrobe takýchto oznámení, alebo firmu /grafika na ktorého by som sa mohla…
slamkaaa
Pred 11 rokmi
4
Radšj peniažky...
Ahojte, holky, už tu boli otázky a diskusie, ako naznačiť pozvaným, že ako finančný dar by vás naj…
zuzuliennka
Pred 9 rokmi
27
Aký darček je vhodný pre svedkov na svadbe?
Ahojte holky, dávali ste svojim svedkom nejaké špeci darčeky? Ja som zvažovala dať nejakú zmyslupl…
tixy
Pred 8 rokmi
6
sponzor fóra
Predsvadobné fotenie, KE
Holky, poraďte prosím dobrého fotografa/ku na predsvadobné fotenie... Mohol/la by byť lacnejšia ale…
woowproduction
Pred 11 rokmi
5
Výroba katedrálového závoja
Ahojte holky, vyrábala si niektorá z vás katedrálový závoj??? Vyzerá to jednoducho... :-) Ale možn…
ejuska2586
Pred 11 rokmi
5
Jakubecz Laci - Starejší, skúsenosti?
Ahojte, máte niekto skúsenosť so starejším Jakubecz Laci? Je z okolia BA. Ďakujem :-)
monulka1989
Pred 11 rokmi
1
Cena DJ-a
ahojte baby .. kolko tak normalne platite Dj-ovvi alebo hudbe? neviem ci pobuka ktoru sme dostali j…
soro88
Pred 11 rokmi
7
Katolicka svadba
Dobry den, ja som evanjelicka priatel katolik, svadba bude katolicka. Moze mi niektora napisat do…
marshmallow
Pred 11 rokmi
13
Hľadám kameramana na 15.11.2014
Dobry den budem mat 15.11.2014 svadbu potrebovala by som kameramana za cca200eu :-) ;-)
niki077
Pred 11 rokmi
1
Svadobný salón LKweddings Zlaté Moravce
Mali ste požičané svadobné, či spoločenské šaty z tohto salónu? ak áno, aké ste s ním mali skúsenos…
davovapsychoza
Pred 11 rokmi
4
Rozdiel medzi starejsim a druzbom
Aky je rozdiel medzi starejsim a druzbom? Co vlastne kazdy z nich robi? My nebudeme mat odobierku, …
delphinka
Pred 11 rokmi
2
Náhodní svedkovia
Ahojte, máte niekto skúsenosť so svadbou typu odišli sme sa zobrať niekde - ja neviem do tatier (ne…
kamanima
Pred 11 rokmi
6
Casova rezerva
ahojte nevesticky prosim vas poradte aspon priblizne aku casovu rezervu na uces a makeup totizto da…
pepi_ba
Pred 11 rokmi
9
Starejší p. Lantoš
Baby ktorá ste mali na svadbe za starejšieho pána Lantoša zo Skalice??
janluk29051
Pred 11 rokmi
1
Ako s darčekmi pre gratulantov?
Ahoj potrebujem poradiť... Budeme mať po 22h 16gratulantov tak sa chcem spitat mam im dať na…
mimil
Pred 11 rokmi
8
Ako si zvyknúť na nové priezvisko?
V sobotu bola svadba a ja sa neviem predstaviť novým priezviskom... v maily je to v pohode, ale vys…
zaboriami
Pred 10 mesiacmi
1
2
32
Hudba pre zahoracko vychodniarsku svadbu
Mozete mi poradit niekoho na nasu svadbu? Ja som zo zahoria, snubenec je z vychodu a budeme mat aj …
djcuky
Pred 11 rokmi
4
Pripínanie pierok, komu aké ?
Ahojte. Chcela by som sa vás spýtať na skúsenosti, ako ste to mali s pripínaním pierok... Komu ste …
lajlilinka
Pred 11 rokmi
8
Stoličky Chiavari na prenájom
Prosím vás neviete mi niekto poradiť kde by sme zohnali stoličky chaviari na prenájom v Banskobystr…
kstano
Pred 10 rokmi
10
Švédske stoly
Neviete mi poradiť koľko porcií a koľko druhov jedla pre cca 100 hostí.
guiseppinka
Pred 11 rokmi
11
Obzerám sa po kameramanovi, čo vravíte na toto video?
Obzerám sa po kameramanovi, čo vravíte na toto video? Dnes som u známej na FB videla toto, nezdá sa…
petra072014
Pred 11 rokmi
23
Zlý Dj alebo kapela
Vsetci len chvalia aky ten a ten dj alebo kapela je super......a o tych negativnych nikto nepise? s…
kikiballa
Pred 11 rokmi
4
Poradtte krajcirku
Baby prosim poradte, mam vysnivane saty , predstavu, neviete poradit kde by mi co najidentickejsie …
salonlilihurbanovo
Pred 11 rokmi
2
Organza na stol
Ahojte neviete mi poradit kolko metrov organzy potrebujem na stol pre hosti kde budu sediet na jedn…
bebe5
Pred 10 rokmi
18
Hľadám kameramani v spolupráci s fotografom okres ilava
Hladam kameramena a fotografa, buď v jednej osobe alebo v spolupraci. Na datum 28.9.2015. Okres Ila…
jilekproduction
Pred 11 rokmi
8
1
2
…
941
942
943
944
945
…