O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Hladam fotografa na svadbu 3.9.2016, Sered
Dobry den, hladam svadobneho fotografa na termin 3.9.2016, Sered. Dakujem za ponuky. Eva
dananai
Pred 9 rokmi
5
Po 9 rokoch sme sa nikam neposunuli. Čo s tým?
Ahoj dievcata, Chcela by som sa "vypisat" pripadne najst niekoho kto je na tom podobne ako ja. Ma…
aknellita
Pred 9 rokmi
1
2
38
DJ - Levoča, Poprad, Tatry, Poľsko, Kezmarok... okolie
Ahojte :) neviete mi poradiť, nejakých dobrých, mladších alebo nie až starích Dj hlavne skúsenejšíc…
lenkinmaros
Pred 9 rokmi
2
Máte niekto svadbu 16.07.2016?
Ako ste na tom s prípravami? čo Vám ešte chýba...ja mám taký pocit, že všetko :-D
barborka93
Pred 9 rokmi
8
DJ na svadbu v okolí Popradu 17.09.2016
Ahojte, hľadám dobrého DJ/zabávača na svadbu v okolí Popradu 17.09.2016 :) Viete mi poradiť? :) Ďak…
xmircax
Pred 9 rokmi
2
Nápaditý fotograf svadba Humenné 17.09.2016
Dobrý deň, hľadá sa kreatívny fotograf, ktorý šikovne a s nápadom zachytí momenty a emócie svadobné…
automotivephoto
Pred 9 rokmi
5
Svadobne banketky Trnava a okolie poradte prosim
Ahoj vie mi niekto poradit chutne banketky v Trnave alebo aj v okolí? A kolko dopredu ste si objedn…
evuska87
Pred 9 rokmi
1
Svadobné pečatidlo
Ahojte, vie mi niektorá z vás poradiť, kde by som zohnala také to pečatidlo na obálky ? Veľmi sa mi…
alexandrijaa
Pred 9 rokmi
3
sponzor fóra
Poznáte tieto svadobné šaty?
Milé nevestičky, prosím vás o pomoc. Veľmi sa mi zapáčili tieto šaty, no našla som ich iba na Aliex…
princeznatn
Pred 6 rokmi
14
24.9.2016 - máte rovnaký dátum svadby?
Ahojte tak nas datum je uz na svete.
relaxx11
Pred 9 rokmi
4
Predsvadobné video
Ahojte žienky. Lámeme si hlavu nad predsvadobným videom. Termín svadby máme 23.4. Natáčanie videa s…
petuspeto
Pred 9 rokmi
2
DJ a starejsi v jednom BA 24.09.2016
ahojte,,viete mi prosim odporucit dobreho DJ, ktory zvladne aj ulohu starejsieho a ak by vedel hrat…
lenkova5
Pred 9 rokmi
3
Krabice na koláče
Ahojte nevestičky, ani som nechcela založiť diskusiu. Skôr poradiť ak ešte nemáte krabice na koláče…
simkka19
Pred 9 rokmi
2
Živá moderná hudba na svadbu BB
ahojte :-) prosím Vás pekne, viete mi niekto poradiť dobrú hudbu (nie DJ) v BB okolí? Ľudovku už …
kikakovacova
Pred 9 rokmi
3
Nejasnosti :)
Ahojte , baby poraďte mi lebo nieje mi jasné zopár vecí : 1. Pierka, už som našla na čo sú, ale chc…
lejllasa
Pred 9 rokmi
9
Dobrý DJ alebo kapela na Orave?
Viete mi poradiť nejakého dobrého DJ alebo kapelu na Orave na termín 21.5.2016? Ďakujem ;)
svadbadad
Pred 9 rokmi
3
Nasvietenie sály - svadobná výzdoba
Ahojte, hľadám niekoho, kto mi nasvieti svadobnú sálu (kaštieľ) , odporučte niekoho najlepšie okoli…
mata_hari
Pred 9 rokmi
11
Svadobná výzdoba na 15.10.2016 v Bardejove
Hľadám agenturu alebo aranžerku, kt. by mi pomohla prípadne urobila výzdobu svadobnej sály prípadne…
luxdecor
Pred 9 rokmi
4
Zimné menu
Nevesticky poradte prosim nejake jednoduche, no moderne zimne menu. Nechceme ziadnu klasiku ako tri…
levandullka
Pred 9 rokmi
21
Tyrkysová výzdoba- predávam
Predávam krásnu tyrkysovú výzdobu, runnery, mašle. Je mi jedno či agentúre, alebo neveste :-) Všetk…
janulka225
Pred 9 rokmi
2
Poraďte kozmetičku na svadbu okres Námestovo
Pekný deň slečny, Chcem vás poprosiť o radu.Poznate nejake šikovne kozmetičky čo líčia pekne. S…
janaloksikova
Pred 9 rokmi
4
ZACEPCENIE - skusenosti okolie PB
Ahojte, mate niekto skusenosti so zacepcenim suboru z Plevnika-p.Muranova alebo suboru z Jasenice …
frankie1212
Pred 9 rokmi
3
Zháňam okrúhle stoly s obrusmi na prenájom v Nitre
Viete mi niekto poradit kde by som zohnala okruhle stole s obrusmi za rozumnu cenu aj s dopravou?
natasa2012
Pred 9 rokmi
8
Kameraman vyhodne
Dobry den,vie mi niekto poradit sikovneho kameramana za prijatelnu sumu na svadbu 10.09.2016 v Bra…
daludapefotoavideostudio
Pred 9 rokmi
4
Prosím tip na krajčírku na šitie svadobných šiat
Ahojte, viete mi odporučiť nejakú šikovnú krajčírku, ktorá šije svadobné šaty na Slovensku?
lucilka26
Pred 9 rokmi
19
Vizážista - kaderník na 1.10.2016 do Modry
Dobrý deň. Hľadám vizážista - kaderníka na svadbu v MOdre, ktorý mi vyčarí krásny dizajn :-) VĎAKA
adika84
Pred 9 rokmi
4
Neviete mi poradiť kde zoženiem veterána na svadbu, najlepšie Tatru 603 ale môže byť aj niečo iné ..
Svadba bude na východe, tak čo najbližšie, aby to nevyšlo príliš draho...
svadbyveteranomslovensko
Pred 9 rokmi
3
Vintage svadobné oznámenie
Nevestičky, prosím Vás dajte dáke tipy na svadobné oznámenie vo vintage štýle..:) nejaké mám vybrat…
domk
Pred 9 rokmi
2
Svadba v kostole bez omše
Ahoj, prosím Vás. Svadbu máme v kostole. Avšak chcela by som krátky obrad, bez omše...na začiatok c…
anjelik2509
Pred 9 rokmi
8
Sobas na Krete a s tym suvisiace dokumenty prosim o pomoc
Ahojte :-) chcela by som niekoho velmi pekne poprosit o radu, nakolko planujeme sobas na Krete, Za…
sim1511
Pred 9 rokmi
1
1
2
…
662
663
664
665
666
…