O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Florista NR Vráble okolie
Dobrý deň nevestičky, prosím neviete mi poradiť šikovného floristu/floristku, ktorý by spravil …
zuzanatiger
Pred 9 rokmi
2
Kam ist na svadobnú cestu ?
Ahojte , prosím Vás poraďte , kam ist na svadobnú cestu v mesiacoch október - november , pripadne d…
sisulinusa44
Pred 9 rokmi
13
Skusenosti zo salonmi v Rs alebo LC
Ahojte baby bola by som rada keby ste mi napisali ake mate skusenosti zo salonmi v Rs a Lc za kazdu…
matka7865
Pred 9 rokmi
1
Flasky na palenku
Ahojte dievcata, Vedeli by ste mi poradit kde sa daju vyhodne zohnat pol litrove flasky na palenku…
mialm
Pred 9 rokmi
6
Spoločenské šaty - Maďarsko
Ahojte, chcem sa pýtať, či niektorá máte skúsenosť s kupovaním spoločenských šiat v Maďarsku, konkr…
tonka555
Pred 9 rokmi
4
Súúrne hladam priestor na hostinu apríl TN
Prosííím o pomoc..súrne hladam priestor na svadobnu hostinu pre cca 70-80 ludi v TN..Svadba bude uz…
carloscarlosko
Pred 9 rokmi
18
Torta + koláčiky okolie Topoľčianok alebo Žarnovice
Ahojte, neviete poradiť kto by mi napiekol dobre a pekne v okoli Topoľčianok alebo Žarnovice?
barancuska
Pred 9 rokmi
1
DJ, hudba, kapela na 18.6. Galanta
Je niekto prosim volny na 18.6. ?
rastozamecnik
Pred 9 rokmi
4
sponzor fóra
Vizazistka 18.6. Bratislava
Dobry den dievcata, vedeli by ste mi poradit sikovnu vizazistku, idealne z BA (alebo ktora nema pro…
mishelle_1
Pred 9 rokmi
1
Sva. menu
Ahoojte nevestičky budeme mať svadbu úplne obyčajnú, nie tradičnú. Takže žiadne tradície. Jednoduch…
matulka91
Pred 9 rokmi
21
DJ Nitra,Nové Zámky,Levice
Dobrý deň, vie mi niekto poradiť dobrého DJ, ktorý hrá aj maďarskú hudbu a robí perfektnú zábavu, p…
audiovideoprodukcia
Pred 9 rokmi
4
Odporučte niekoho na svadobný make-up a účes v Žiline
Ahojte kočky, viete mi poradiť niekoho naozaj šikovného na make-up a účes v Žiline?? Okrem Zlatice…
razdikova_janka
Pred 9 rokmi
5
Poraďte niekoho dobrého na make-up a účes v Žiline
Ahojte kočky, viete mi poradiť niekoho naozaj šikovného na make-up a účes v Žiline?? Okrem Zlatice…
veronikawedstyle
Pred 9 rokmi
4
Tipy na zábavu na svadbe bez starejšieho
Ahojte nevesticky. Na svadbe neplanujeme mat starejsieho, ale chceme sa zabavit. Vedeli by ste mi p…
danaracko
Pred 3 rokmi
25
Svatebni oznameni, které? Váš názor :)
Napište mi prosím žienky Vaše názory k těmto oznámení :) Které si mam vybrat? Děkuji :)
nika_m
Pred 9 rokmi
25
Volny kameraman 9.7.2016 bratislava/modra
Dobry den, je tu nejaky osvedceny volny kameraman na 9.7.2016 bratislava/modra v normalnej cenovej …
denkyvideo
Pred 9 rokmi
4
Svadobny DJ+starejsi na den 28.5.2016 v PK
Dobry den, viete mi odporucit DJ ktory robi aj starejsieho na svadbu v PK? Plus poprosim aj referen…
rastozamecnik
Pred 9 rokmi
4
Svadobne saty Jasmine
Ahojte, nevedeli by ste mi poradit v ktorom salone by som mohla najst tieto krasne siatky?
salonsissi
Pred 9 rokmi
5
Fotograf na piatok 23.9.2016 v okoli PP?
Hladame fotografa na nasu svadbu v piatok 23.9.2016 .chceme niekoho z blizka PP, portrety chceme fo…
automotivephoto
Pred 9 rokmi
10
Šitie svadobných šiat Źilina (aj okolie)
Ahojte, chcela by som sa spýtať či mi neviete poradiť dobrú krajčírku na šitie svadobný šiat v Žili…
anelli_sk
Pred 9 rokmi
4
Martiny vazy a vyzdoba
Dievčatá, ake kvety by ste navolili do martiny váz tak, aby ma to nevyslo vela?aké ste mali vy?
janetta20
Pred 9 rokmi
8
Miesto na svadobnu hostinu pre 20 ludi - Prievidza, Bojnice pripadne okolie
Ahojte nevesticky! Viete mi prosim poradit nejeke prijemne miesto na svadobnu hostinu pre 20-max. 2…
lili1990
Pred 9 rokmi
1
Musí byť redový?
ahojte, chcem sa opýtať, či ste zažili aj svadbu bez tohto tanca? ja som sa síce narodila na východ…
22angelika22
Pred 9 rokmi
20
Odkial mate popolnocne saty? BA
ahojte, prosim Vas odkial mate popolnocne saty? Ci uz kupovane alebo z pozicovne... dakujem za radu
najsvadba
Pred 9 rokmi
2
Prenájom návlekov na stoličky NM a okolie
Ahojte, chcela by som sa opytat, ci by ste mi nevedeli poradit o nejakom prenajme navlekov na stoli…
lusi24
Pred 9 rokmi
6
Skupina Fantom zo Ziliny
mate skusenosti?
lukas55555
Pred 9 rokmi
4
Letná svadba pre 30 ľudí v Košiciach
Prosím dievčatá, poraďte mi miesto na menšiu svadbu v Košiciach v auguste/septembri 2016. Plánujeme…
mojaoslava
Pred 9 rokmi
7
Robil niekto odobierku v penzione Renesance v Cervenici pri Sabinove?
Dievcata, ak niektora z vas mala tam odobierku, tak ste priplacali za to, pripadne kolko. Dakujem z…
sllavienka
Pred 9 rokmi
1
Kde by som našla tieto šaty? ( okolie KE)
Prosím Vás, neviete náhodou kde by sa dali zohnať tieto šaty (okrem aliexpr.)? Videla som ich na je…
mmirkaa7
Pred 9 rokmi
1
Svadobny salon Maggie KE
Dievcata ma niektora z vas skusenosti s tymto salonom? Myslim ochota, výber siat a cena? Dakujem :-)
mimca77
Pred 9 rokmi
11
1
2
…
670
671
672
673
674
…