O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Viete poradiť šikovného fotografa na svadbu v Bratislave?
Hľadáme šikovného fotografa ideálne aj s rozumnou cenou, ktorý nám nafotí našu svadbu 27.8.2016 v B…
clavicle
Pred 9 rokmi
17
Ľudová hudba Konôpkovci zo Stožka - skúsenosti
Ahojte dievčatá, máte, prosím, niektorá skúsenosť s v názve menovanou kapelou? Nemuselo to byť pria…
andreakorby
Pred 6 rokmi
4
Starejší Palo Haki - aké máte skúsenosti?
Ahojte, mám otázočku a prosbu zároveň. O mesiac máme svadbu a riešime starejšieho, máte niekto skús…
tinka12345
Pred 9 rokmi
1
Svadobna cesta jun
Ahojte dievcara, chcela som sa opytat kam by ste isli na svadobnu cestu v juni. Chceli by sme ni…
domi1512
Pred 8 rokmi
1
2
46
Zháňam svadobné oznámenia
Ahojte, prosím, mohli by ste mi poradiť, resp. odporučiť nejakú serióznu firmu, u ktorej by sme…
majlosk
Pred 9 rokmi
2
Kde kupim, zozeniem lacne, no hlavne jednoduche svadbobne saty?
Dobry den, zhanam ozaj jednoduche, ale pekne svadobne saty s 3/4 rukavom alebo dlhym, padavou sukno…
salonlilihurbanovo
Pred 9 rokmi
4
Fotenie pred alebo po ?
Ahojte dievčatá chcem sa spýtať ako ste riešili fotenie? Mam troška obavy že sa to nebude stíhat v …
gitkamargita
Pred 9 rokmi
17
Oblek pre ženícha - kde? aký?...
Ahojte dámy :) našla som veľa diskusií, kde sa bavíme o svadobných a spoločenských šatách. Mňa by v…
mimsc
Pred 9 rokmi
6
sponzor fóra
Čipkované bolerko - šitie
Ahojte, prosím Vás, viete mi odporučiť, kde by som si mohla dať ušiť čipkované bolerko, asi s tro…
svadobnedoplnkyrozarka
Pred 9 rokmi
5
Poraďte...
Ahoj, dievčatá, chcem Vás poprosiť o radu. So snúbencom sme sa dohodli, že sa zoberieme mimo by…
akiram85
Pred 9 rokmi
12
Požičanie/predaj svadobných šiat v okolí NZ, NR
Ahojte, viete mi prosím poradiť svadobný salón kde sa dajú vybrať pekné a cenovo primerané svadobné…
salonlilihurbanovo
Pred 9 rokmi
10
Svadobne saty bez ramienok
Kocky ake mate skusenosti so satami bez ramienok nepadalo vam to pri tancovani?...bojim sa ze budem…
lauranka
Pred 9 rokmi
7
Svadba obcanov SR bez trvaleho pobytu na SVK
Dobry den, rad by som sa spytal akou velkou komplikaciou je ked obaja nemame trvaly pobyt na Slo…
chocoholico
Pred 9 rokmi
4
Fotenie orava
Neviete o peknom mieste na fotenie?? Okolie od suchej hory po dolny kubin ci namestovo
divoshqa
Pred 9 rokmi
18
Zhánam kameramana
Ahojte, máte niekto skusenosti s Váškameraman ???www.vaskameraman.sk...dakujem za info alebo poznát…
mkstudio
Pred 9 rokmi
4
Odobierka od rodicov
prosim vas kto predcitava mladomanzelom pri odobierke??? musi to bytsvedok ...birmovny rodic alebo …
katka210692
Pred 9 rokmi
6
Krizik do kostola
kocky ako je to s krizikom na svadbu...kto ho zhana...birmovna,,,,svedok...ci mladomanzelia?? a mus…
katka210692
Pred 9 rokmi
10
Svadobné sviečky
Vyrábate niektorá svadobné sviečky? Alebo ste ich niektorá dávali ako darček hosťom? Kde ste ich kú…
lentilka46
Pred 9 rokmi
7
Na kedy si naplánovať svadobný účes a makeup?
Ahojte baby mame sobas o 16tej.kedy si dat uces rano aby to nebolo prilis skoro?mame aj fotenie tak…
nikola68
Pred 9 rokmi
16
Svadba v hoteli Kosariska, Trstena
Dievcence, chcem sa opytat,ci nahodou nemate skusenosti s hotelom Kosariska? Alebo viete poradit ni…
okatrenka
Pred 9 rokmi
1
Obrad a mala hostina Bratislava a okolie
ahojte, vedeli by ste mi poradit miesto v Bratislave a okoli - chceme len maly obrad a stol pre 10 …
gabula11
Pred 9 rokmi
4
Fotograf - Poprad a okolie
Ahojte, rozmýšľam nad fotografmi v okolí Popradu. Prosím, podeľte sa o svoje pozitívne skúsenosti, …
branislav_stefanik_fotoatelier
Pred 9 rokmi
11
Gazdovský dvor Plazmos Trenčín
ahojte , chcem sa opýtať mali ste niektorá svadbu v tejto reštaurácií?? Hladáme priestor tak cca pr…
carloscarlosko
Pred 9 rokmi
1
Svadobne oznámenie
Dobry den prosim viete mi poradit niejake stránky so svadobnymi oznámenia? Dakujem
snubenka75
Pred 9 rokmi
4
Dobrý fotograf - Žilina, Čadca?
Hľadám dobrého fotografa Žilina, Čadca na termín 09.04.2016. Ďakujem za Vaše odpovede :-)
nikoletka258
Pred 9 rokmi
12
Viete my niektorá pomôcť?
Ahojte prosím Vás vedela by my niektorá pomôcť,ako to je že či mám objednávať svadobné pierka aj pr…
1petra5000
Pred 9 rokmi
4
Svadobne oznámenia
Dobry den prosim vas viete mi poradit niejake dobre stránky so svadobným oznámením ? Dakujem
nikol833
Pred 9 rokmi
1
Mala niektora tieto saty?
Chcem sa spytat ci ste niektora mala tieto saty? ake su v skutocnosti?dakujem
marusicka
Pred 9 rokmi
14
SATY z PL pridavajte fotky :)
ahojte byvale buduce nevesticky ktore ste ,mali alebo uz mate doma saty z polska mozte sem hodit fo…
hura_svadba
Pred 9 rokmi
1
DJ na svadbu Nitra 13.2.2016
Ahojte. Poradíte prosím naozaj dobrého Dja do Nitry na 13.2.2016 .Nechali sme to na poslednú chvíľu…
djandy
Pred 9 rokmi
4
1
2
…
703
704
705
706
707
…