O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Stena za mladomanželmi
Ahojte ženušky :) viem, že podobné diskusie tejto tu už boli, ale ja mám konkrétnu otázku, ako by s…
alexandrijaa
Pred 9 rokmi
9
Kolace Kosice
Ahojte,viete mi poradit dobre kolace v Kosiciach,popripade Kosice-okolie?Dakujem
lindaqe
Pred 9 rokmi
3
Svadobné obrúčky - PB, TN, ZA
Milé dámy, odkiaľ máte obrúčky? My to máme totižto trocha komplikované, lebo väčšinou sa nezhodneme…
kobza
Pred 9 rokmi
13
Priatelovi sa nechce do svadby
ahojte zienky na stedry den sme sa zasnubili po skoro 7 rokoch byvame spolu mame aj dietatko 2 roc…
vevinaaa
Pred 9 rokmi
12
Poradíte výborného DJ-a z Trnavy a okolia?
Ahojte, viete mi odporučiť nejakého výborného dj ??? (okolie Trnava) :-) dakujeeeeem za info
djbarny
Pred 8 rokmi
16
Srdiečka lepiace
Ahojte:-) Prosím Vás, neviete mi poradiť kde zoženiem biele lepiace srdiečka? (viď foto) ďakujem
kika241991
Pred 9 rokmi
1
Mini svadba
Ahojte, o 2 mesiace planujeme svadbu. Taku mini len so svedkami. Rodine to planujeme povedat nesko…
komentatorka
Pred 9 rokmi
7
Kapela na chodníky, Čadca
Ahojte :) Máme DJ na svadbu a potrebujeme niekoho na chodníky. Nepoznáte? :)
veronca201
Pred 9 rokmi
1
sponzor fóra
Aký je rozumný počet koláčov do výslužky?
Ahojte, dámy, viem, že sa to tu už niekoľkokrát rozoberalo, ale predsa len...Plánujem dávať do výsl…
efculka6
Pred 9 rokmi
16
Ake kvety zvolit do svadobnej kytice koncom augusta?
Baby nemam nejaku vysnivanu predstavu a kytici tak by som sa vas chcela spytat ake kvety by sa hodi…
luccka13
Pred 9 rokmi
13
Svadba v Ludovej jedalni v BJ
Ahojte, chcela by som poprosit tie, ktore mali svadbu v LJ v Bardejove, aby mi napisali, ze ci …
tomka04
Pred 9 rokmi
1
DJ okolie Levoča, Krompachy, Spišská Nová Ves
Ahojte,viete mi poradiť Dj na svadbu 4.júna 2016 v Spišskom Podhradí? Ďakujem.
deniska14
Pred 9 rokmi
7
Co vše potřebuje ČEŠKA ke svatbě se SLOVÁKEM na území SR (papiry atd) ?
Jsem češka žijící uz přes 3 roky na Slovensku.Mam v Bratislave jen cca 2roky prechodný pobyt .se …
sandra168
Pred 9 rokmi
1
Hľadáme DJa na 14.5.2016 RK - Škutovky
Dobrý deň, hľadáme lastminute voľného DJa na 14.5.2016 svadbu na Škutovkách v Litpvskej Osade - okr…
jana_jurackova
Pred 9 rokmi
3
Pohansky obrad po civilnom sobasi.
Ahojte buduce nevesticky, prosim Vas o radu. Nepoznate alebo nemate kontakt na osobu, ktora by vede…
mimca77
Pred 9 rokmi
7
Starejsi 11.06.2016 na svadbu v Hlohovci
Dobry den, hladame starejsieho na svadbu v Empirovom divadle v Hlohovci dna 11.6.2016 ktory nam spr…
ariadne612
Pred 9 rokmi
1
Farba výzdoby
Ahojte... Chcela by som sa opýtať aký máte názor na výzdobu stolov a stoličiek... Veľmi sa mi páči …
bellusa
Pred 9 rokmi
8
Svadobna vyzdoba Bratislava
Hladam sikovnicka na vyzdobenie saly :) poziadavky su vyzdobit salu v jemnuckej mentolovo marhulkov…
luxdecor
Pred 9 rokmi
3
Svadobna vyzdoba BA
Hladam sikovnicka na vyzdobenie saly :) poziadavky su vyzdobit salu v jemnuckej mentolovo marhulkov…
lujza1988
Pred 9 rokmi
1
Piesen na prvy manzelsky tanec
Ahojte kocky ☺ Strasne sa mi paci teraz piesen od skupiny Krystof Ty a ja ☺ Rozmyslam si ju dat na …
janulik3111
Pred 9 rokmi
16
Make-up v Nr
Kvalitny a krasny make-up zo skuskou v Nr za prijatelnu cenu? Dakujem
janaloksikova
Pred 9 rokmi
12
Svadobny uces v Nr.
Hladam naozaj dobru kadernicku ktora mi urobi uces na svadbu zo zavojom. V normalnej cene a zo skus…
atea
Pred 9 rokmi
1
Sandálky
Ahojte nevestičky, neviete mi poradiť kde by som zohnala takéto sandálky? Za každú radu Vám ďakujem…
simiiinka
Pred 9 rokmi
1
Svadba v prírode. Poznáte nejaké čarovné miesto?
Čaute nevestičky, plánujeme letnú svadbu v prírode - vonku na rozprávkovo čarovnom mieste, avšak mu…
lenoca
Pred 9 rokmi
10
Poraďte tanečný kurz v Senci, Bratislave
Ahojte! Viete mi prosim poradit nejaky fajn tanecny kurz v Senci? V krajnom pripade v BA. S priatel…
dajkes
Pred 9 rokmi
4
DOTAZNÍK (vyjadrite svoj názor)
Pekný večer, milé dámy prosím Vás o chvíľku času. Som študentka 5. ročníka Obchodnej fakulty Ekon…
iverin
Pred 9 rokmi
1
Dátum svadby 30.4.2016 Nitra- Vráble max do 350 Eur kameraman, ďakujem za ponuky......
potrebujeme iba jednoduché video, nič komplikované aby sme mali pamiatku na našu malú svadbu, nie s…
majula184
Pred 9 rokmi
1
Dátum svadby 30.4.2016 Nitra- Vráble max do 350 Eur kameraman, ďakujem za ponuky......
potrebujeme iba jednoduché video, nič komplikované aby sme mali pamiatku na našu malú svadbu, nie …
majula184
Pred 9 rokmi
2
Starejší Terchová
Dobrý deň, chcem Vás poprosiť o odporúčanie nejakého starejšieho na svadbu v Terchovej. Ďakujem za …
jonika
Pred 9 rokmi
2
Fotograf TN - okolie
Ahojte chcem sa opýtať na nijakého dobrého fotografa TN a okolie :)
nikoletka258
Pred 9 rokmi
10
1
2
…
704
705
706
707
708
…