O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Kde na Orave ste si dávali robiť obrúčky?
kocky kde na Orave ste si davali robit obrucky?
katka210692
Pred 9 rokmi
5
Svadobné koláče Orava
ahojte kocky vedeli by ste mi poradit nejaku sikovnu cukrarku z oravy co pecie chutne a nie velmi d…
katka210692
Pred 9 rokmi
8
Fotograf Bytča
Ahojte žienky. plánujeme v roku 2016 svadbu, tak by som chcela vedieť ake mate skusenosti s fotogra…
veronikapb
Pred 9 rokmi
8
Zasnubny prsten na prostredniku
Ahojte dievcata! Dostala som zasnubny prsten, ktory mi je velky na prstennik, tak ho nosim zatial n…
lentilka46
Pred 9 rokmi
20
Sobáš+spoločné fotenie a spoločný obed pre hostí a finit.. Problém?
Ahojte Nevestičky:) zaujíma ma Váš názor. Po všetkých stresoch, že ako urobiť čo naj svadbu pre kaž…
olinka123
Pred 9 rokmi
11
Nakup v USA
Prosim vas, zijete niektora za velkou mlakou, prip. tam nakupujete? Potrebovala by som nieco kupit …
keira159
Pred 9 rokmi
2
Svadobne holuby kosice
Prosim info. Svadobne holuby pre svadobny den v Kosiciach
bielahortenzia
Pred 9 rokmi
1
Svatba v MARLENE*** Oščadnica.
ahojte chcela by som vedieť kolko asi vojde ludi do novej sály v Marlene cenu na osobu - čo je v ne…
angie1301
Pred 9 rokmi
1
sponzor fóra
Fotograf 6.8.2016, PB, ZA
Ahojte, hľadám svadobného fotografa z okolia Žiliny alebo Považskej Bystrice na termín 6.8.2016.
juliana1911
Pred 9 rokmi
18
Skupina PRIMATOR zo Žiliny. áno-nie?
hľadáme skupinu na našu svadbu a snažím sa zisťovať recenzie už vopred. za každú dobrú radu ďakujem…
ptsound
Pred 9 rokmi
2
Sála pre 100 ľudí v Nitre
Ahojte žienky :) chcela by som vás poprosiť o radu pre výber sály pre 100 a viac ľudí v Nitre a oko…
monf
Pred 9 rokmi
4
Budete mať svadbu v penzióne Zlatý jeleň v Košiciach?
Chcela by som sa opytat, ci tu je niekto, kto bude mat svadbu v r. 2016 v penzione Zlaty jelen, Ban…
vnemetho
Pred 9 rokmi
2
Kapela na svadbu Skalica 25.6.2016
Ahojte, Nejaké tipy na dobrú kapelu na svadbu ? Aby vedeli aj ľudové aj moderné pesničky zahrať. S…
eventpromotion
Pred 9 rokmi
7
Hľadám fotografa na svadbu 2.7.2016 v Prievidzi
Hladame fotografa(ku) na svadbu v Prievidzi na 2.7.2016. Zatial predbezne planujeme fotky od obradu…
beatahrbackova
Pred 9 rokmi
22
Hľadám kameramana na 25.6.2016 do 500€ v Skalici
Dobrý večer, 25.6.2016 máme termín svadby, svadba bude v Skalici. Môžete mi sem hodiť nejaké konta…
daludapefotoavideostudio
Pred 8 rokmi
9
Hľadám starejšieho, ktorý ovláda aj maďarský jazyk
Ahojte :) Chcela by som Vás veľmi pekne požiadať o pomoc/ radu. Zháňa, starejšieho na svadbu, ale p…
beu90
Pred 9 rokmi
4
Horska chata Haffner na Pezinskej Babe
Ahojte nevesticky, Mali ste prosim niekto skusenost s horskou chatou haffner na Pezinskej Babe? …
aslan1
Pred 9 rokmi
2
Kameraman svadba júl 2016 BA
Zdravím, chcem sa spýtať potrebujeme na našu svadbu v júli 2016 kameramana v Bratislave. Oc…
cagy
Pred 9 rokmi
1
Koľko organzy? - poradte
Ahojte, budem si sama zdobit sálu, nakolko mam moznost si pozicat vsetko zdarma z nasej skoly, avsa…
mullerova
Pred 9 rokmi
2
ĽH Stropkoviani - skúsenosti s nimi ???
Uvažujeme o cimbalovke Stropkoviani na našu svadbu. Máte niekto skúsenosti ak áno aké ? :)
segab090
Pred 9 rokmi
2
Pekni priestor na svadbu v okoli Malaciek
ahojte zienky viete mi poradit nejake pekne miesto na svadobnu hostinu sme z Rohožnika ale tu nic t…
marienka4444
Pred 9 rokmi
1
Jedalen UNIPO na 17. nov. Presov
Ahojte,Baby! Mate niektora skusenosti s touto jedalnou ake tam je jedlo, personal? Dakujem :)
catrina_so
Pred 9 rokmi
5
Kde je mozne zohnat podobnu látku na saty a kto je schopny toto usit na zapadnom Slovensku?
Uz dlho som zamilovana do siat na obrazku. jedna sa o modrotlac, je to slovenska navrharka, ktora j…
spaghettka
Pred 9 rokmi
4
Poraďte dobrú vizážistku v Bardejove
Kto vie poradiť dobrú vizážistku v Bardejove???
licenie
Pred 9 rokmi
5
Programy s obrázkami, rámikmi, ..
Ahojte, pár týždňov dozadu som našla v nejakej diskusii dve stránky, (myslím, že boli po anglicky),…
mirusnik
Pred 9 rokmi
3
Existuje v PO seriozny kameraman ktorý dokáže urobiť pekné svadobne video do 5OO eur?
termin svadby mame 29.10.16...a zatial som mala bohuzial skusenost s krasnymi videami, ale vsetko n…
pandak
Pred 9 rokmi
14
Kameraman - Trnava
Dobrý večer, chcela by som sa opýtať na dobrého kameramana za prijateľnú cenu na našu svadbu, ktorá…
daludapefotoavideostudio
Pred 9 rokmi
12
Dobrý večer prajem zháňam hudobnú skupinu(moderne-ľudové) na svadbu 27.8.2016 do Nového Smokovca :)
Dobrý večer prajem zháňam hudobnú skupinu(moderne-ľudové) piesne na svadbu 27.8.2016 do Nového Smok…
marianroky
Pred 9 rokmi
7
Zdravím nevestičky, má niektorá skúsenosť so starejším Miroslav Suja ? Ďakujem za akékoľvek info !
starejší
zvuko
Pred 9 rokmi
3
Hľadám dobrého fotografa za prijateľnú cenu - Záhorie
Hladame fotografa(ku) na svadbu v aprily v Kutoch. Pripravu pravdepodobne nebudeme davat fotit, ale…
pm_remembersk
Pred 9 rokmi
18
1
2
…
705
706
707
708
709
…