Priestor pre 50 - 55 ludi v BA

Profilova fotka
Ahojte! Chcela som sa spytat, ci vie niekto o pristore kde by mohla byt hostina pre 50 - 55 ludi max? Vsetky priestory ktore pozeram, maju velke kapacity a nechceme davat o tolko viac peniazi za prenajatie velkeho priestoru, ked to nepotrebujeme. Urcite chceme svadbu a hostinu v Bratislave, kedze vsetci su z Bratislavy a bude to tak najjednoduchsie. Velmi by som si vazila, keby mi niekto mohol poradit 🙂 Dopredu dakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj my budeme mať malú svadbu v Ponteo aktivity park v Rusovce tam sa dá presne takáto svadba spraviť aj s obradom vonku. A je tam pekná reštika. Ale neviem jedy máte svadbu. Či tam bude ešte voľné ale odporúčam zistiť.
Odpovedať
Profilova fotka
@michala16 Este nemame fixny datum, len vieme zatial ze buduci rok. A najlepsie kym nebude totalna zima vonku! Dakujem hrozne moc za odpoved, pozriem sa na Ponteo blizsie 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
Aha my budeme mať v máji a viem že ten je už napr. vraj celý obsadený. Tak preto treba čím skôr zistiť teraz je to ťažké niečo zohnať keďže ľudia presúvajú termíny kôli covidu. Budem teda držať palce. Viem že malú svadbu hocikde nerobia. Ale teraz sú malé svadby in takže aj v hoteloch sa asi prispôsobia.
Odpovedať
@michala16 mozno hej. podla mna su momentalne vdacny za kazdu jednu obsadenost, kedze nevedia, kedy ich znova kvoli covidu zatvoria
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?