SÚŤAŽ: Hľadáme najkrajšiu svadobnú fotku roka 2017 na mojasvadba.sk!

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Vyhlasujeme súťaž o najkrajšiu svadobnú fotku roka 2017 na Mojej svadbe! Prihláste svoju svadobnú fotku do súťaže a vyhrajte jednu z troch cien :) Ako sa zapojiť? Pridajte priamo do tejto diskusie svoju NAJ svadobnú fotografiu a ste v hre! Svoju naj svadobnú fotku môžu prihlásiť iba nevesty, ktoré sa vydávali v roku 2017. Fotografie môžete prihlasovať počas celého trvania súťaže, teda odteraz, do 12.2.2018, do 12:00. Víťaznou sa stane tá fotografia, ktorá bude mať priamo v tejto diskusii najviac označení "Páči sa mi to" v čase ukončenia súťaže. Hlasovanie (lajkovanie fotiek) je možné počas celého trvania súťaže, teda od dnes, do 12.2.2018, do 12:00. Nevesty, ktorých fotky získajú najväčší počet like-ov, vyhrajú tieto ceny: 1. cena: Stolový Smoothie mixér ETA Blendic 2. cena: Nerezová varná kanvica ETA Adriana 3. cena: ročné predplatné časopisu Môj dom Po ukončení hlasovania zverejníme výsledky súťaže priamo v tejto diskusii. Pravidlá: - zapojiť sa môžu nevesty, ktoré mali svadbu v roku 2017 pridaním svojej svadobnej fotografie - každý môže do súťaže vložiť iba jednu fotografiu - súťaž prebieha od 29.1.2018 do 12.2.2018 do 12:00 - prihlasovanie fotografií a hlasovanie za víťaznú fotografiu bude prebiehať priamo v tejto diskusii počas celého trvania súťaže - víťazná bude tá súťažná fotografia, ktorá bude mať v diskusii "SÚŤAŽ: Hľadáme najkrajšiu svadobnú fotku roka 2017 na mojasvadba.sk!" najviac označení "Páči sa mi to" v čase ukončenia súťaže - hlasovať môže každý registrovaný používateľ stránky Moja svadba - výhercov budeme kontaktovať prostredníctvom internej pošty priamo na stránke, zároveň ich po skončení hlasovania zverejníme v tejto diskusii - súťažiaci zapojením do súťaže súhlasí so zverejnením fotografie na FB stránke Mojej svadby: www.facebook.com/mojasvadba.sk - kompletné podmienky súťaže nájdete na: http://www.mojasvadba.sk/podmienky-su... Tešíme sa na dávku nádherných svadobných fotiek a okamihov :) Jana a 4nets team
❤️10.6.2017❤️
Naša svadba bola 30.92017
Profilova fotka
❤️Náš svadobný deň ❤️ 9.september.2017

❤️30.9.2017 ❤️ 10 rokov spolu ❤️ Bolo ťažké vybrať 1 fotku, pre nás je každá jedna krásna ❤️
Profilova fotka
Nas NAJKRAJSI DEN ❤️ Skoro presne pred rokom, ale akoby to bolo vcera...
Profilova fotka
zbožňujem toho muža... tú zimu... tie šaty... celú tu našu vlastnú svadobnú atmosféru...
;-)
16.9.2017 ..... s úžasnými ľuďmi - družičkami a družbami - s ktorými tento deň bol ešte krajším :-)
Najkrajší deň v mojom živote N&M 6.5.2017
19.8.2017 <3
Profilova fotka
:-) Každý je strojcom svojho šťastia ;-) Svoje krásne ÁNO sme si pred Pánom Bohom povedali v Náš magický dátum 11.11.2017 :-*
Článok sa načítava...
2.9.2017... jedna z minimalistickejších, ale aj našich najobľúbenejších :)
Profilova fotka
21.10.2017 naša svadba s našou láskou <3
Profilova fotka
22.07.2017 Princ, princezná a ich stráž :-)
Pre nás ta najkrajšia od prvého momentu...
3.6.2017 - náš najkrajší Deň <3 :-)
Náš deň "D" 12.08.2017
Profilova fotka
Naša obľúbená
1.7.2017 :)
"Modlím sa každý večer, aby som ráno vstal. Aby som bol milovaný, aby som miloval!" 21.10.2017
Profilova fotka
♥ 26. august 2017 ♥ Ťažko vybrať len jednu fotku, ale na tejto mám najradšej atmosféru, ktorá z nej sála. Sme si súdení. ♥
9.9.2017 nadherny NAS den :-) Alexandra&Patrik
5. augusta 2017
10.06.2017...v tatranských oblakoch :-)
Profilova fotka
pre mna naj ;-) ...lebo svet je farebny, vesely a plny nezabudnutelnych okamihov... ako tento :)
Profilova fotka
Ťažko mi bolo vybrať tú naj naj ale nakoniec vyhrala u mňa táto fotena v kaštieli v Borši v náš magický deň 17.6.2017
Na Devínskom hrade 3.6.2017.
Profilova fotka
❤️❤️❤️ 7.10.2017 ❤️❤️❤️
Profilova fotka
21. 10. 2017 sme si pred Bohom sľúbili doživotnú vernosť. Odvtedy dostal náš vzťah úplne iný rozmer, lepší, krajší :)

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.

Nenašli ste čo ste hľadali?