Posedenie po svadbe pre 30 hostí - program

Ahojte s mužom chceme malú svadbu asi tak 30ludi. Po obrade by sme chceli posedenie ale aby sme sa aj nenudili. Pustili si nejakú hudbu možno aj nejaký tanec. Ako to ale zorganizovať? Dôjdeme do reštaurácie a len tak si všetci posadaju či ako to spraviť aby to nebolo trápne a nudné. Neplánujem hostinu do rána ale možno tak do desiatej večer. Chcela by som ale zakomponovať do toho aj prvý tanec. Prosím inšpirujte ma lebo už som zúfalá.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@kathy211 pri príchode do reštaurácie by som dala taký nejaký klasický úvod - rozbitie taniera, prenesenie nevesty cez prah, prípitok s príhovorom a potom už večera a po nej môžete dať manželský tanec. A v tancovaní sa môže pokračovať alebo môžete len tak komorne sedieť a rozprávať sa pri poháriku :) Určite by som sa nebála, že to bude nudné a trápne.
Odpovedať
@ela4 aj keď by sme nemali žiadneho starejšího?
Odpovedať
tiež mam tento problem, ale my nechceme ten tanec :D
Odpovedať
@kathy211 ja som mala klasickú svadbu do rána a starejšieho som tiež nemala, takže určite ani tebe nebude chýbať :) na takom rodinnom posedení ako plánuješ podľa mňa ani nejaký cudzí starejší nemá čo robiť, nemaj obavu :)
Odpovedať
Môžete poprosiť prevadzkára, aby vám spravil nejaké uvítanie, skúste sa ho spýtať, môžno už s tým má nejaké skúsenosti. Svadby normálne fungujú aj bez starejšieho, môžete dať niekomu blízkemu na starosť spraviť príhovor spojený s prípitkom, aby to malo nejaký ten dej, potom sa zväčša nosí jedlo. Kľudne po jedle môžete mať prvý tanec, niekto povolaný vám zapne hudbu - bola som na takej svadbe, moja sestra mala "komornú" svadbu len rodičia a súrodenci a všetci sme sa dobre zabavili :) hudbu sme mali pustenú stále s tým, že ten kto chcel, tancoval a kto nie, tak sedel a rozprával sa. Ale nebolo to ani nudné, ani trápne.
Odpovedať
Ďakujem 😊😊
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, vhodnou voľbou na skrášlenie okamihov na menšej svadbe môže byť najať si inštrumentálneho hudobníka. V sprievode jemnej podmazovej hudby sa svadobčania nie len schuti najedia, ale pri posedení po večeri sa môžu v príjemnej atmosfére nerušene porozprávať či si pri tónoch živej hudby aj zatancovať. Som svadobný pianista Peter Zbranek a ak by vás takáto možnosť oslovila, s radosťou budem súčasťou vášho veľkého dňa. Viac info nájdete v mojom profile alebo na mojom webe.
Odpovedať
ahoj, my sme mali svadbu s troska menej ako 30 ludmi a to uz aj s fotografom a DJ. Starejsieho sme nemali - v restauracii nas privitali, usadili sme sa. Najskor sme sa najedli kedze to uz bolo neskor a potom sme mali prvy tanec. Medzi tanecnymi kolami sme davali hry na sprestrenie. Vsetko je to o tom ako si to vy predstavujete a ako by ste chceli. A o polnoci sme mali este zacepcenie. Ludom sa to pacilo, lebo si aj zatancovali aj oddychli.
Odpovedať
@kathy211 nemáš sa čoho báť, všetko sa prirodzene vyvinie. My sme mali posedenie pre 24 ľudí, len najbližšia rodina, pri príchode do reštaurácie sme si s čašníčkou ktorá nás privítala pár slovami pripili, posadali sme si na svoje miesta a keď sme boli v salóniku všetci poďakovala som sa im asi 3 vetami :-D, krátko ale výstižne. Nechceli sme ani bozk pred polievkou ani manželský tanec ani tancovať, porozprávať sa posedieť, pohodička. Realita: bozk pred jedením polievky bol, manželský tanec sme mali na houby magický :-) a tancovalo sa do polnoci, zábava vo veľkom, prišli nás pozrieť aj kamaráti s ktorými sme sa vytancovali do nemoty, topánky som mala dole z nôh už o 21vej :-D, dokonca aj "redový" sme zatancovali. DJ-ov sme mali niekoľko, akú pesničku kto chcel taká si pustil :-) Neplánovali sme to, všetko prišlo prirodzene a všetci boli spokojní a uvoľnení.
Odpovedať
Profilova fotka
@kathy211 skús zajednať nejakú živú hudbu :-) Trochu si aj zaspievate a aj zatancujete :-) Ostatné by som už nechala tak
Odpovedať
@ninus_ka živá hudba je finančne dosť náročná záležitosť a pre 30 ľudí....myslela som skutočne živú hudbu, nie niekoho, kto púšťa hudbu a spieva do toho
Odpovedať
Článok sa načítava...
A nebude blbé ak spravíme len posedenie že by som mala aj klasické svadobné šaty? Či radšej nejaké krátke?
Odpovedať
@kathy211 úplne kľudne si svadobné šaty obleč, bola som na svadbe, kde nás bolo 20 aj s dvoma malými deťmi a nevesta mala dlhé biele šaty, oblečenie predsa nezávisí od počtu ľudí. Plánovali len posedenie, sobáš bol preto posunutý a 17,00, že bude prípitok, hlavné jedlo, káva a torta a finito. To zábava sa nejako rozprúdila, niekto priniesol CD a aj sme si zatancovali. Tiež som mala z toho obavy, ale nakoniec to bola jedna z najlepších svadieb, na ktorej som bola.
Odpovedať
@kathy211 ja robim posedenie a davam si svadobne šaty. nenecham si predsa ujst tuto priležitost len preto že robime posedenie :) a nenechaj si ani ty, nič nieje na tom blbe :) my sa ideme aj normalne fotit s fotografom a na tie fotky sa človek už bude pozerat cely život :)
Odpovedať
@dendula93 ďakujem nakoniec som si objednala dlhé šaty lebo tiež chceme normálne fotenie spraviť
Odpovedať
aj my sme mali do 30 ľudí. O 13 bol brad, okolo 14:00 sme prišli do hotela, rozbíjal sa tanier, obedovali sme, pomedzitým sme sa fotili. Od 16:00 sme sa presunuli na záhradu, dorazil DJ a začali sme krájaním torty, potom novomanželský tanec, potom tancovali všetci, potom sme mali súťaž s heliovými balónikmi, nejaká jedna dve hry o 18 začal raut a zas sa tancovalo. o 22 sme končili Nie je to tak malé číslo, len záleží od toho, o koľkej začnete obedovať /večerať a koľko vlastne máte času do tej 22.
Odpovedať
@kathy211 kamoškin brat mal pred mesiacom svadbu rodičia, súrodenci a starí rodičia, nikto viac, bolo ich asi 15, nevesta mala riadne svadobné šaty a všetko čo k tomu patrí, ženích rovnako a koľko ich bolo, bavili sa do 3tej do rána, hudbu si púšťali sami :-)
Odpovedať
Takže nakoniec sme to dnes riešili. Boli sme zajednat miestnosť požičajú nám reproduktor keďže DJ stojí minimálne 400€. Takže hudba bude cez notebook a budeme mať okrem hlavnej večere aj teplý bufet neskôr. 😊 Detaily ešte poriesime neskôr 😊 ale myslím že sa tam zabavime dobre 😊
Odpovedať
podla mna hej @kathy211. to hlavne ste poriesili dobre a vedlajsok sa niekedy vyriesi aj sam pocas samotnej svadby. pokial mas dobru skladbu hosti, tak sa nemusis bat. oni sami sa isto o cast programu postaraju
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?