tak vitam kazdeho kto snad prispeje svojimi skusenostami, kedze ja nemam ziadne:)
Planujeme svadbu v lete 2012, cize mame kopu casu co si uvedomujem ale vzhladom na okolnosti a tym ze som bola na jednej svadbe za cely moj zivot ked som mala asi 10 rokov a vela si toho nepamatam si myslim ze budem potrebovat vela casu a pomoci hlavne od skusenejsich neviest za ktoru budem velmi vdacna.
Tot na zaciatok a dufam ze sa to tu rozbehne a preberieme vsetko :-D
ahojte baby, tak sa pochvalte ako vam to ide????
ja sa momentalne o dva tyzdne chystam na svk, prave vybavujeme vsetky papiere ktore moj milovany potrebuje tak len dufam ze to vsetko budeme mat hotove kym pojdeme... ;-)
Mile zienky, hlasi sa vam uz stastne vydata...:) Svadba dopadla nad ocakavania moje aj mojho manzela. Radim vam vsetkym, aby ste si to urobili podla seba, pozvali ludi, s ktorymi sa budete bavit a ktorych lubite, snazte sa prezit ten den v jednote s drahou polovickou. Ak budu hostia z vas citit, ako sa strasne lubite, ta atmosfera sa prenesie aj na nich a budu sa bavit s vami...verte mi, je to nakazlive...
ak by ste chceli nejake tipy, dajte vediet. Mozem odporucit skvelu cukrarku, ku ktorej sme dosli ako slep ekura k zrnu, skvelu cukraren kde robia paradne zakusky, skveleho fotografa a dj bol tiez paradny, aj ked uznavam, ze vsetko je vec vkusu..(bol po znamosti, ale v ges-ku nam povedali, ze keby sme ziadneho dj-a nemali, presne tohto by nam odporucili...:)takze to bola viac menej nahoda, ale dalo sa s nim dohodnut, poslala som mu zoznam veci, a nebolo ich malo...tiez hral ludovky, no proste super :)) kameru neodporucim, robila mi ju kamoska :)
Nadherny den, mame na co spominat. Vela lasky vam prajem!
Ahojte dievcata, ide niektora z vas na tu svadobnu prehliadku vo stvrtok do Ginky? je to o piatej poobede, skvely cas, ale neviem, ci sa to oplati, nebol niekto minule rocniky? Nasla som to na ich stranke, rozmyslam, ze si dam vyzdobu aj kyticu robit u nich... mate niekto skusenosti?
ahojte, mate niekto skusenosti s kadernickou Danielou- Hair Clinic Daniela ???? jej pracu som sice videla na nete, vyzera byt fakt profesionalka, len by ma este zaujimali aj ceny!
ja na tu vystavu v Ginke urcite idem, pred rokom tam bola kamoska a velmi si to chvalila. Ze nazbierala vela inspiracii na vyzdobu a nakupila vsetko co potrebovala. Aj s kamoskami sme jej pomahali s tou vyzdobou a vyzeralo to uzasne. Este si tam aj pozicala vazy a nejake aranzmany. Dost na tom usetrila, ze vraj maju velmi dobre ceny, tak uvidim, este som tam nebola. Ja rozmyslam, ze si dam u nich urobit vyzdobu na svadbu aj kyticu, lebo nebudem mat cas vyzdobit si restiku, tak uvidim, ci ma presvecia o ich sikovnosti na tej vystave. Dam vediet ako bolo ;-)
ahojte, ja som bola pred mojou svadbou na tej svadobnej prehliadke v Ginke a bolo to uzasne. Bolo to sice pred dvoma rokmi ale aj teraz sa chystame, lebo sa vydava sestra, tak ideme pozriet, co je nove. Vyzdobu som si robila svojpomocne a vsetko som nakupila v Ginke, taky siroky vyber vsetkeho som nikde nevidela. A hlavne vyborne ceny, to mozem potvrdit. Este si pamatam, ze uz vtedy som nasla v ponuke inych agentur na internete pofotene presne tie veci z Ginky na zapozicanie, no v tych agenturach by som urcite preplacala za tie aranzmany, kedze oni by si ich pozicali z Ginky.
Nemate nahodou alebo ste nemali niektora svadbu v Marathone? Boli ste spokojne? Dakujem :-)
Dievcence, kedysi to tu zilo, ked som sa ja vydavala. Co sa s Vami deje?Ved na rok 2012 len 5stranok diskusie v Kosiciach. To sa tak malo ludi vydava a zeni v roku 2012?
@labanka jeminecku, to je na mna prilis, skoda :( .... sice aj som cakala, ze to bude drahe... u nas na dedine cese kadernicka spoloc. ucesy aj za 20 eur a tiez je to pekne
ahojte tak aj ja sa pridavam, po pravde ani neviem kde zacat, hladam nejaky priestor v KE pre cca 90 ludi, nemate nejake dobre typy? velmi som sa tesila ked sa to spustilo a rpzhodli sme sa vziat ale teraz som viac vystrasena... neviem co skor ... ci sala ci DJ ci fotograf, kolace , vyzdoba .. prosim pomozte :-S , asi zacneme priestorom ... viete mi dat nejake typy .. pocula som ze yasmin je top aj ked drahsi ..
@akitas no je to fake diskutabilne, vies mame totiz na vyber a je len na nas, ci si ju vyberieme, ja som sa tak rozhodla a verim, ze nebudem lutovat.... praca vyzera byt velmi kvalitna, tak sa uz tesim :-)
@brandy001 ahojky, ja mam Yasmin a je fakt TOP vo vsetkom :D no a mala by si zacat samozrejme zhananim priestoru, tak fotograf, kamera, svadobne saty, obrucky.............zvysok sa da dobavit aj narychlo :D