11.6.2011 - Koľko z nás má v tento magický deň svadbu?
@matya77 preco to uz chces mat za sebou?
20. máj 2011- Sponzor fóra
@malaberuska len preto že sa tak veľmi teším, že sa neviem dočkať...alebo aj preto že som z toho veľmi napätá ako všetko dopadne a mám pocit že z toho očakávania a napätia každú chvíľu prasknem
20. máj 2011@malaberuska
už len 22 dní, prosím nezabudni,
čas sa kráti, plynie ako voda
neviem kto mi dodá odvahu ....
20. máj 2011@usacek79 už len 22 dní, prosím nezabudni, že sa blíži deň keď zazvoní zvon a tam stáť bude on na prahu
20. máj 2011@malaberuska drzime
mna moja nedoriadila, tak snad bude mat aj tvoja stastnu ruku
20. máj 2011@usacek79 snad ano, tak vie aky chcem uces
len netusim ake malovanie
20. máj 2011@malaberuska nestraaaaaaas
))))
25. máj 2011@malaberuska hlavne klud, zacni pozirňtivne mysliet.. ja si naopak myslim, ze bude az moc teplo.. mam to overene podla poslednych rokov.. my mame v juni vzdy folklorne slavnosti a tie su o tyzden po svadbe a mozem povedat, ze vzdy tyzden pred nimi (na nasu svadbu) je horko a na slavnostiach prsi
25. máj 2011@malaberuska uz sa aj ja zacinam bat
25. máj 2011@mita9 tak ale toto mi nepomoze
25. máj 2011- Sponzor fóra
@malaberuska tak podme pozitivne mysliet
25. máj 2011@trdielko149 tusim o dva stupne viac ako ja vybavujes
aale, nahodou teraz budes mat cas si vsetko pekne premysliet, naplanovat a ubdes sa na neho najviaaaac tesit, ked sa vrati
ja praveze mojho nasilu vyhodim k mame aspon na poslednu noc25. máj 2011@usacek79 problem je v tom ze ja mam naplanovanu kozmeticku a kadernicku na piatok-farbenie vlaskov,vytrhanie farbenie obocia,pletova maska nech nemam pupaciky ak by nahodou vyslin nejake a samozrejme nehovoriac o tom ze tam mame posledne sedenie s fararom ohladne prisahy v tom je ten problem ja sice budem u svokry ale ked sa Emmka zobudi a ja tam nebudem a zbada svokru nechcem vidiet ten plac a sok
ja vybavujem proste prenadherne pocasielen mi je luto ked som vcera videla pocasko ze na tuto sobotu hlasia dazd a chladno ...
25. máj 2011@trdielko149 no praveze nech je skaredo teraz!! ja by som bola najradsej nech by hoci aj cely tyzden prsalo, lebo ono to raz prist musi.. Tak radsej teraz!
nuz tak co uz, tak si Emmka poplace raz, myslim, ze to prezije ona aj svokra- naozaj ten den by si mala vypnut a nechat sa hyckat
25. máj 2011@usacek79 tyzden pred hlasia zatial oblacno a zrazky...
25. máj 2011@malaberuska
nuz podla tejto stranky - http://timeanddate.com/weather/slovakia/bratislava/ext
ked si tam date two weeks forecast, tak je to take striedave..
Ale vcera som bola na SLovenskom hydrometeorologickom ustave a teda som sa samozrejme pytala, ci mozu aspon cosi povedat na tak dlho vopred a povedali, ze nie.. Ze to je ciste vestenie - asi 15% sanca uspesnosti.
Najlepsia predpoved je na max 3 dni vopred, este na tyzden je aspon 50:50 pravdepodobnost..
Ale povedali mi, ze statisticky sa Medard zvykne o par dni oneskorit... Takze by sme to mohli prezit "v suchu"25. máj 2011@usacek79 musi byt pekne!!!!
25. máj 2011@malaberuska http://www.meteoprog.sk/sk/weather/Bratislava/11_15/
ja som tu pozerala..25. máj 2011@usacek79
http://www.meteoprog.sk/sk/weather/Bratislava/11_15/
tuto som pozerala..25. máj 2011@malaberuska
tak to ta moja stranka ma lepsiu predpoved!
beriem tu
25. máj 2011@usacek79 aj ja
mna chytila nejaka svadobna euforia
len to pocasie mi ju kazi
a este dnesna skuska z ktorej vyletim
25. máj 2011@malaberuska
@mita9
veru, neriesme to radsej - proste silneeee pozitivne myslenie
ja hlboko verim, ze bude krasne
tiez som euforicka, pokym si nekuknem kolko dni ostavaale nie, v pohode, tesim sa a basta
a skuska dopadne OK, kto uz by chcel kazit studentom tento krasny den25. máj 2011
Nenašli ste čo ste hľadali?
najlepší pomer cena / výkon
@malaberuska jééééžiš neroooob...že už len...ja by som sa chcela asi vydať už zajtra, aby som to mala za sebou. Ale zajtra sa nedá,máme totiž na chate guláš / grilovačku ako rozlúčku so slobodou, to by mi nikto neodpustil