Ahojte mile nevesticky, nenasla som temu s tymto datumom. Ako vam idu pripravy nevesticky? Ci si myslite, ze je stale casu dost? My uz mame salu, fotografa, kameramana :-)
@malaberuska jééééžiš neroooob...že už len...ja by som sa chcela asi vydať už zajtra, aby som to mala za sebou. Ale zajtra sa nedá,máme totiž na chate guláš / grilovačku ako rozlúčku so slobodou, to by mi nikto neodpustil :-D
@malaberuska len preto že sa tak veľmi teším, že sa neviem dočkať...alebo aj preto že som z toho veľmi napätá ako všetko dopadne a mám pocit že z toho očakávania a napätia každú chvíľu prasknem ]-( :-D
@malaberuska hlavne klud, zacni pozirňtivne mysliet.. ja si naopak myslim, ze bude az moc teplo.. mam to overene podla poslednych rokov.. my mame v juni vzdy folklorne slavnosti a tie su o tyzden po svadbe a mozem povedat, ze vzdy tyzden pred nimi (na nasu svadbu) je horko a na slavnostiach prsi :)
ahojte babule pocasie budeme mat prenadherne,slnecno 26 stupnov obcas baranok nad nami :-D len mne dnes drahy odisiel na sluzobku a vrati sa mi vecer!!! vecer pred svadbou ]-( :-( cize ja mam dnes naladu asi viete aku :-S
@trdielko149 tusim o dva stupne viac ako ja vybavujes :D
aale, nahodou teraz budes mat cas si vsetko pekne premysliet, naplanovat a ubdes sa na neho najviaaaac tesit, ked sa vrati :-)
ja praveze mojho nasilu vyhodim k mame aspon na poslednu noc ;-)
@usacek79 problem je v tom ze ja mam naplanovanu kozmeticku a kadernicku na piatok-farbenie vlaskov,vytrhanie farbenie obocia,pletova maska nech nemam pupaciky ak by nahodou vyslin nejake a samozrejme nehovoriac o tom ze tam mame posledne sedenie s fararom ohladne prisahy v tom je ten problem ja sice budem u svokry ale ked sa Emmka zobudi a ja tam nebudem a zbada svokru nechcem vidiet ten plac a sok ]-(
ja vybavujem proste prenadherne pocasie :-) len mi je luto ked som vcera videla pocasko ze na tuto sobotu hlasia dazd a chladno ...
@trdielko149 no praveze nech je skaredo teraz!! ja by som bola najradsej nech by hoci aj cely tyzden prsalo, lebo ono to raz prist musi.. Tak radsej teraz! :-D
nuz tak co uz, tak si Emmka poplace raz, myslim, ze to prezije ona aj svokra :-D - naozaj ten den by si mala vypnut a nechat sa hyckat :)
@malaberuska
nuz podla tejto stranky - http://timeanddate.com/weather/slovak...
ked si tam date two weeks forecast, tak je to take striedave..
Ale vcera som bola na SLovenskom hydrometeorologickom ustave a teda som sa samozrejme pytala, ci mozu aspon cosi povedat na tak dlho vopred a povedali, ze nie.. Ze to je ciste vestenie - asi 15% sanca uspesnosti.
Najlepsia predpoved je na max 3 dni vopred, este na tyzden je aspon 50:50 pravdepodobnost..
Ale povedali mi, ze statisticky sa Medard zvykne o par dni oneskorit... Takze by sme to mohli prezit "v suchu" :-D
@malaberuska@mita9
veru, neriesme to radsej - proste silneeee pozitivne myslenie :-D
ja hlboko verim, ze bude krasne ;-)
tiez som euforicka, pokym si nekuknem kolko dni ostava :-N ale nie, v pohode, tesim sa a basta ;-)
a skuska dopadne OK, kto uz by chcel kazit studentom tento krasny den :-)