11.6.2011 - Koľko z nás má v tento magický deň svadbu?
dievcata ja a Emmka sme uz u svokry net podchvilou ide /nejde ved ako wifina nezabezpecena od suseda
drahy mi volal ze pride v sobotu rano tesim sa
som uz tak rezignovala ze mam vsetko na haku chcem sa len vydat a dajte mi vsetci svaty pokoj co uz vojak a nasi politici co vymyslaju ... drzim vam vsetkym palceky urcite na vas budem na vsetky moje "spolubojovnicky" mysliet a verim ze nam vsetkym vsetko vyde
8. jún 2011- Sponzor fóra
@stenly888 a si na Slovensku...? teda netusim v ktorom kute nasej krasnej krajiny mozes byt, ked mas furt hnusne pocasie
ved je naaadherne, stale svieti slnko, je teplo, kde tu oblacik a az takto neskor navecer pride niekedy nejaka burka...
A predpoved je totalne vyborna, na vsetkych strankach hlasia polooblacno, teplo, a opat len mozno prehanky klasicke z tepla.. Ktore mozu a nemusia byt a najma zvacsa aj tak az vecer su, takze to je OK.
pocasie je a bude super!8. jún 2011@stenly888 a ešte ked vidím tie spravy a nič ine zase tam nieje iba same zaplavy no ako uuuuuuužastna nalada.
8. jún 2011@stenly888 fuuuuha, tak to si v nejakej zlej zone... tu (BA a okolie) nam pecie slnko uz sto rokov, len teda na vecer obcas burka pride na chvilu... tak drzim palce
8. jún 2011@usacek79 joooooooooj to mate inak sper aj ja chceeeeeeeeeeem
tak držím palce a nech vam to slniečko teda pečie............ja si dam asi gumaky a pršiplašt
8. jún 2011- PRO
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
10. jún 2011 @usacek79
@mita9
@stenly888
@trdielko149
@malaberuska babule, vidim ze mam prva cas sem co to napisat, joooooj bolo to skvele, len to velmi rychlo ubehloposledni hostia odisli o 5,00 cize fakt zabava super, joooj milujem svojho muza este viac viac viac
A vy ako?12. jún 2011@romankova
gratulujeeeem, dufam, ze si to mala take uzasne, ako my
my sme skoncili okolo 4h, co som voobec neratala, ze tak dlho budeme, bolo uzasne, vsetko dokonsle, pocasie totalne, proste WOW - ved kuknite
http://promi.noviny.sk/film-a-televizia/12-06-2011/dalsia-jojkarska-svadba-tentokrat-rozpravkova-.html12. jún 2011@usacek79 bola si krasna nevesta!
kocky srdecne vam vsetkym blahozelam a prajem vam vela vela lasky v zivote. ak mozete dajte par rad comu sa vystrihat najma ten tyzden pred svadbou nech sa nezblaznim12. jún 2011- Sponzor fóra
@ninocka84
dakujeeem, bol to naozaj naozaj naozaj najkrajší deň v mojom životečo sa týka rady - treba faaakt vymakať logistiku, aby bolo všetko načas tam, kde má byť a najmä poveri 1-2 ľudí manažovaním... Ja som robila všetko sama a ešte 10 minút pred obradom som bola na zrútenie, ale po tom ÁNO mi už bolo všetko jedno a aj tak to bolo perfektné
to sú také kraviny, na čo myslíme pred svadbou, čo všetko šperkujeme do detailov, ktoré vôbec nie sú nutné.. Ja som na hrade pre vietor nepoužila žiadnu výzdobu a aj tak to bolo nádherné
@romankova
nuž veď načo slová, keď si to môžete kuknúťbolo to krásne, som šťastná
a teda aj u teba všetko super?12. jún 2011@usacek79 ja presne to iste. este aj 10min pred obradom bolo vsetko na mne. a tiez som cakala kedy ma vyvali.....lebo tomu som m usela to hovorit tomu to..mamu hnat obliekat sa (starejsi uz klopal na dvere) .no sow..........ale potom to uz bolo GENIALNE az som nechapala ako to super dopadlo...krasa nahera
12. jún 2011@usacek79 to je parada ze si si to uzila
. dobre vediet, mam dve sestry, plus zopar ochotnych druzbov tak ich tym poverim. nastastie mame obrad tam kde aj hostinu, plus aj ludia budu tam ubytovani, takze logistiku riesit velmi netreba. snad iba ten cely harmonogram nech nam dobre dopadne. a kedze budeme mat tiez obrad vonku, tak dufat v dobre pocasie..
vcera sme isli z devinskej kobyly a videli sme biele stany, a presne som drahemu hovorila, ze jedna kocka z mojasvadba tam mala mat svadbicku v nedelu
)
13. jún 2011@romankova tiež pohodička a suuuuuuuuuuuuuuuper počasíčko tomu som sa najviac potešila len zhon,panika a za chvílku bolo po všetkom ani neviem ako
))))))))))))))teraz už čakam iba na foto
)!!)
13. jún 2011@stenly888 ja som zhon a paniku nemala.... vsetko prebehlo fakt ze napodiv perfektne
aj meskanie do kostola nam bolo odpustene
no ubehlo to neskutocne rychlo a tesenie na foto je teraz mojim zamestnanim
fotografka nam ich uz par dala aj na fcbk
idem ich stiahnut a zavesit sem
13. jún 2011ahojte PANI MANZELKY
u nas bolo vsetko UZAAAASNE, skoncili sme o pol 6 rano, som nemyslela, ze tak dlho budeme
nemenila by som nikdy za viac ludi, bolo to super
a dolezite, ze ziadny stres nebol
bol to najkrajsi den
kadernicka a kozmeticka mali skvele rucicky, nasi kamarati fotografi boli skveli, no proste parada s velkym P
neverila by som, ze si to budeme takto uzivat
dufam, ze vy ste tiez spokojne
nas prekvapila aj restika, boli skveli a povedali, ze taku super svadbu a krasnych mladomanzelov tu nemali
takze uplna spokojnost a tesim sa na vasf fotecky
13. jún 2011@trdielko149
Ahoj, tak popíš ako prebiehala svadbička, aká bola zábava, aké hry ste mali, program, priebeh........14. jún 2011ahojte, u nás tiež všetko nádherné, ale tiež zhon - nestíhačky
a celý deň som bola ako v sne, až teraz si premietam a prežívam dopodrobna tie krásne okamihy, čo sme všetko zažili v ten deň
a mala som dosť ľudí poverených manažovaním, mali podelené úlohy, milionkrát vysvetlené a aj tak som musela na veľa vecí myslieť, lebo sa ma aj tak v tom strese na všetko pýtali
ale nevadí, bola aspoň poriadna sranda aj keď to neuveriteľne zbehlo, som šťastná, že nám ten deň vyšiel
Želám vám všetkým krásne manželstvo a veľa veľa nevyhasínajúcej lásky!14. jún 2011@natalia346 prebiehalo vsetko nad ocakavania uuzasne
zabava bola skveláá vsetci tancovali jooj a hry-prisaha na varechu,metlovy tanec,nevestin tanec,zenich hladal nevestu podla noh a ja podla zadkov
svadobny milionar viac sa nestihlo bola skvela "trsanica"
14. jún 2011@trdielko149 joooj my sme ziadne hry nestihli, tak sme sa skvelo bavili
mala som pripravenu metlu a balony,.... ale nebolo nic treba, uplne sme sa zabavali aj bez toho ze by to bolo treba nejako pohnut
tancovala som nonstop
uplne sme si to vsetko uzili, ziadne stresy, pohodicka.....uplne svele
15. jún 2011@malaberuska ano vyzera to, ze sa nam to vsetkym vsetko podarilo
15. jún 2011
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
@matya77
prajem VAM krasny DEN D, uzite si ho do sytosti, nech vsetko vyjde tak ako ma
urcite si na vas aj spomeniem
a tesim sa na fotecky
@usacek79
@romankova
@trdielko149 dievcence tiez sa s vami pomaly rozlucim, zajtra uz mam tiez dovcu a pridem az buducu stredu