22.09.2007 Máte rovnaký termín svadby?
Ahojte, vidím, že už aj tu sa to rozprúdilo. Tie ceny, o ktorých píšete na osobu sa mne môžu len vo sne zdať. Rátame tak 900,- a viac. Nikde nám zatiaľ nepovedali menej. Baby keď ste pri tých okrúhlych stoloch, nikde neviem zohnať ich zapožičanie. Myslíte, že na veľtrhu bude nádej zohnať nejaký kontakt? Všetko ostatné si zabrzpečiť viem, len nie okrúhle stoly.
30. jan 2007- Sponzor fóra
gabs, pozri nejaké agentúry svadobné, čo sú aj tu na tomto portáli. Tam som niekde videla, že zapožičiavajú a na veltrhu určite budú aj takéto firmy.
Čo sa týka toho poplatku za osobu,tak u nás je to tak, že v tých 600 korunách na hlavu máme predjedlo, hlavné jedlo+polievku a 4 ďalšie mäsité jedlá v priebehu svadby. A ešte káva a základná výzdoba(obrusy, svietniky...)30. jan 2007Mata dík, ja spolieham na veľtrh, že tam nájdem agentúru, ktorá ich bude vedieť zabezpečiť.
Tak to je sila, u nás si pomaly aj za vzduch účtujú.. ale čo už, vydávať sa mienim len raz, tak to nejak oželieme... a potom hostinu nám platia rodičia, ostatné my, takže nám to až taký škrt nerobí.30. jan 2007Čaute babenky, ďakujem za privítanie.
My už máme sálu, kostol, a dnes som si bola vybrať šatočky. Takže aj tie už sú vybavené.
No a teraz musím čakať na môjho miláčika kým sa mi vráti na Slovensko a môžme vybaviť aj matriku. My by sme mali mať nejakých 90 ľudú ale nie je v tom DJ ani kameraman. O výzdobu by sa nám vedeli postarať aj v reštike, ale zajtra mám kontaktovať jednu veľmi milú a šikovnú aranžérku /videla som už pár jej výtvorov/ a máme sa dohodnúť.
V reštike nám to vychádza zhruba 400,-- na osobu a moje šatočky som si vybavila so super zľavou za 6000.
A som nimi nadšená. Tak dúfam, že to nebude jediná vec ktorá ma tak bude tešiť.
Inak aj mi riešime dilemu DJ alebo kapela30. jan 2007- Sponzor fóra
No s tým kameramanom a fotografom by to zaujímalo aj mňa. No a šaty... Neviem či som ich práve videla na nete ale niečo podobne určite. Ja som sa v nich aj fotila, ale zatiaľ ich tu nechcem dávať pretože mám podozrenie, že môj milý tiež sleduje túto stránku. Keď ich niekde nájdem tak si ich dám do albumu. Ale sú z nejakej novej kolekcie.
31. jan 2007Dobré ránko.
Kalli, my máme kameramana, ktorý nýs bude stáť okolo 7000-8000 tisíc. Ale niektorí majú aj také ponuky, keď si u nich vyberieš aj video aj foto, že ti urobia dobrú cenu a dokopy to vychádza okolo 10 000. My ešte nemáme fotografa a neviem ako budem riešiť. Nechcem dať za to veľa, lebo chceme len pár záberov z parku, hradu a pod.1. feb 2007z Nových Zámkov, volá sa pán Varga. On berie podľa toho, koľko hodín záznamu vašej svadby chcete. My si dáme asi 3-4. Za 1 hodinu berie 1400,- a za DVD s originál obalom, kde bude naša fotka berie 1700. Za každú ďalšiu kópiu DVD je to 200 sk. No a cesta, ale to nebude tak veľa . Páči sa mi na tom to, že neberie peniaze za toľko hodín, koľko strávi na svadbe, ale za hotovú zostrihanú prácu. Videla som ho v akcii na svadbách a točil stále, ani neoddychoval
1. feb 2007iba 12 hodín? Ten náš bol na svadbe u jedných známych, ktorí robili obrovskú svadbu asi 200 ľudí a kameroval u nich asi 3 dni, aj zabíjačku, ako staré ženy robili do polievky slíže. Proste natočil také kvantum videa, ale bral iba za hotovú robotu a samozrejme za cestu. K nám príde asi okolo druhej a bude do kedy chceme, a ešte predtým neajký čas pojdeme natáčať niekde na hrad, alebo do parku, také tie úvodné zábery. Budúci mesiac za ním pojdeme dohodnúť podrobnosti.
1. feb 2007Ahojte. Nas bude kameraman stat 5500 Sk - v tom mame 3-hod. zaznam, 2 DVD-cka a 1- VHS, bude s nami od rana do kedy budeme chciet a este pojdeme tocit rande na uvod dvd-cka niekde do prírody-kam si vyberieme. Fotograf - zaklad stoji 3000- v tom mame 24 poz ( exterier alebo spolu s interierom, ako chceme ), fotky v albume + vsetko na CD upravene. Každa dalsia fotka stoji 100 SK. Dorobenie fotky 25 SK. Myslím, ze celkom dobré ceny...
1. feb 2007No, tu fotografku mi poradili baby zo zvolenskej temy a je ( aspon podla fotiek a dojmu z nasho rozhovoru ) ozaj proficka. Sidli vo zv-tam ma atelier. No a kameramana - toho som objavila nahodou na nete, bol prvy, ktoreho sme oslovili a jeho dvd-cko sa nam strasne pacilo. Tak sme uz dalej nepatrali. A je tiež zo zvolena. a ako tu vidim tie ceny, co baby písu, tak to mame fakt lacno.....len aby to nebolo na ukor kvality.
Vsak vydávame sa len raz baby, tak nech to vsetko je tak, ako má byt, ako to chceme, no nie?1. feb 2007Ahoj suzit, to si si super vybavila
Nás bude stáť asi 7000SKK a nemáme tam všetko ako ty
Ale tu sme nič lacnejšie nenašli, a zase sme nechceli amatéra. Predvčerom som si vybavila folklórny súbor na odčepčenie, tak sa teším
škoda, že nám nepožičajú kroje
ale nič to.
Čo už máte vybavené? Nejdete teraz cez víkend na svadobný veľtrh? Ja sa tam pôjdem pozrieť. Hlavne tam chcem ísť pozrieť priateľovi bielu vestu, lebo zatiaľ som ju nikde nenašla.
2. feb 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
no už som späť, mala som robotku
nás to stojí 800,- na osobu