22.09.2007 Máte rovnaký termín svadby?
Pekny den
noo mi sme sa uz na termine dohodli... ten je isty.... (trvalo to dlho predlho kym sme vybrali ten spravny). Okrem saly este nemame nic zajednane, ale menu uz mame vybrate
Saty si idem asi dat sit, lebo tie co som si vybrala su no velmi pekne ale su mi dlhe a tak neviem ako by to na mne vyzeralo, keby ich skratili.. asi by to bolo az moc nariasene potom... neviem ... no a potom ani neviem kam na matriku... hmmm a hudbu.. sice mam jednu fajn kapelu (ak niekto vie poradte mi prosim).. lenze mame cast rodiny z madarska a asi by bolo dobre keby aj im zahrali na notu.. takze niekoho musim najst... a este nevieme ci chceme kvazi klasicku svadbu - vyobliekani, kapela atd... alebo nieco neformalne- to by nasim srdieckam bolo blizsie... ale ked ja by som sa asi nechcela vzdat vsetkej tej parady - vsak opekacku si mozeme urobit aj potom, no nie?? a svadbu s nim planujem len raz v zivote zazit
2. feb 2007- Sponzor fóra
jaaaj ako vam zavidiiiim !!! ja ani nemam este nic zajednane no a pravdupovediac moj mily nie je ten typ co sa z nadsenim vrha do planovania. je to vsetko na mne, takze o to tazsie (sice mi do toho nebude kecat.. dufam). v nedelu idem na veltrh nacerpat napady s kamoskou (je ete viac nadsena z toho ako mi dvaja
) no a co mi drahy zapotil (ohladom svadby): a ja tam musim byt???
2. feb 2007Ahojte babenky, tak dnes som tu len na skok......
Vivi- na svadobný veltrh nejdem, lebo sa mi to zdá trosku daleko do blavy......mame vybavene zatial : salu, kostol( u nas kaplnku na zamku ), fotografa,kameramana, zivu kapelu, ktora pusta aj cdc-ka ako dj, starejsieho. V pondelok si pojdem poskusat predbezne nejake saty......
Liz-vitaj.....neboj, ani mne sa nechcelo do vsetkeho toho vybavovania pustat, ale ked zacnes, uz to pojde samo....aj buduci manzel sa hadam chytí.....
Mata- pokukaj dobre na výstave v ba a v pondelok nam podas podrobnu spravu.
Prajem Vám pekný víkiendík.ahojte
2. feb 2007to som rada, sme na tom podobne s tým vybavovaním. Super
možno sa stretneme na svadobnom veľtrhu
Beriem tiež foťák
Chcela by som sa tam nechať inšpirovať na svadobnú tortu
nechcem veľmi prezdobenú, ale takú inú...však viete, jedinečnú
Ale dáko mi zlyháva moja fantázija
a tiež ešte veľaaa vecííí potrebujem pokukať..
2. feb 2007Ahojte baby, tak kde ste vsetky?????? Ja som si vybrala už aj saty.....sa vytesujem. Nie su este na nete, lebo majitelka salonu este nenafotila novu kolekciu...skusala som si asi desať siat a bola som nakoniec prekvapená, ze sa mi hodili uplne ine, ako sa mi pacili na fotkach....cenovo ma vyjdu na 10,5 tisic a mam v tom krem siat bizuteriu-nausnice a nahrdelnik, dazdnik, podväzok,korunku, zavoj a kabatik pre prípad zimy.
7. feb 2007ahoj kalli,
tak ja mam vybrate konecne. A pani v salone mi povedala, ze co sa týka septembra, ze je navyssi cas skusat a rezervovat, lebo ten mesiac zvyknú vychytat velmi skoro.......a mas uz aj vyhliadnute? Ja som si vybrala uplne ine,ako som povodne chcela. Mne sa vzdy pacili na ramienka, take spadnute na pleciach s jednoduchou suknou a nakoniec budem mat korzetove - vrchný diel vysívaný a sukna je bohatá - dost nárocné saty, neviem, ako v nich budem tancovat.....7. feb 2007Dobré ránko, baby.
suzit, na veltrhu bolo celkom fajn, ale hrozne maličké priestory. Kúpili sme vankúšik na prstienky a ešte modrý podväzokMám aj album nafotený z veltrhu, tak sa mrkni.
Baby, ja som včera zistila, že moje šatky od Maggie Sottero majú prísť až v marci a ja sa tak bojím, že ich nestihnem a niekto mi ich zajedná. Ja už iné ani nechcem7. feb 2007- Sponzor fóra
tak tak. Teraz mi písala majiteľka salónu a potvrdila mi tú info, že tie šatky prídu až v polovici marca a to ich vraj má jedna nevesta zajednané na 17. marca-ešte ich ani nevidela. Dobrá správa je, že určite prídu v mojom čísle a tie, čo som si merala Suzzanne Vidal a boli mi veľké, tak tiež budú mať moje číslo v bielej farbe-to bude dilema
Tak tam asi zajtra skočím a vyplatím zálohu na tie nové. Povedala mi, že ak mi nesadnú, kľudne sa tá záloha dá prehodiť na iné a ja na 100% viem, že si vyberiem v tom salóne.
7. feb 2007kalli-a preco sa bojís, ze ti vsetky budu malé? Ved majú viac velkostí....ak ked ja mam velkost č.38 a jedna pani v salone sa ku mne spravala, akoby som mala aspon 90 kg......neboj, to treba len skusat a skusat, kym nenajdes tie pravé, v ktorých sa budes citit ako princezná.......
mata-album som kukla. Aj si si skusala nejake saty na veltrhu? Inak s tymi satami-ved ked prídu, tak by ti majitelka mala zavolat, nie? Aby si si prisla vyskusat....co sa týka výzdoby, tak mne sa páci oranžová, žltá, marhuľková - takéto svetlé farby. Ale este nei som naisto rozhodnutá pre jednu.7. feb 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
vivi aj nás bude stáť min.7000,- lebo to je základná suma a tiež v tom nie je všetko