22.09.2007 Máte rovnaký termín svadby?
- Sponzor fóra
ja som mala na poradu sesternicu a maminku. Ale jedna pani ´v jednom salóne v Nitre mi povedala, že na čo volám mamku a ešte keď som jej povedala, že pojdem ešte aj s budúcou svokrou pozrieť, tak to na mňa hneď vyletela s tým, že svokru nie, ani ženícha nie, ani mamku nie, lebo oni nemajú dobrý vkus a do všetkého frflú.Tak som zostala zaskočená a mierne nahnevaná.
Veď ja mám s mojou svokrou budúcou super vzťah a máme podobný vkus a aj tak to úplne nechávajú na mojom rozhodnutí
7. feb 2007tak moja mamina vobec nefrflala, problem bol ale v tom, ze jej som sa pacila vo vsetkom-cize tiež to nebolo objektivne........ale sestra s kamoskou boli dobrí radcovia....a brata si urcite zober, on sa bude na teba dívat chlapskými ocami, je to iné, ako zenský pohlad.
Inak mata - to mas super, ze mas s buduciou svokrou dobrý vztah...ta moja ani nevie, ze mam vybrate saty a ani ju to nezaujíma......a ani by som ju nevolala zo sebou, to radsej pôjdem sama.......7. feb 2007tak to mas super mata, to by ma veru nenapadlo, ze svokra može prispiet na saty pre nevestu....mne sa to zdá také vzdialené....ale som rada, že aspon moj nastavajuci si super rozumnie s mojimi rodičmi obidvomi...by som povedala, ze lepsie, ako s vlastnými....jeho rodicia vobec nemajú vztah k svojim detom....je to fakt smutné. Máte s priatelom peknú foto v albume......
8. feb 2007ďakujem, suzit. Ak myslíš tú fotku čiernobielu, tak to nás fotili v jednom foto štúdiu v NZ a fakt som rozmýšala, že by nás mohli aj na svadbe fotiť, sú to šikovní mladí chalani a jeden robí tuším video a jeden fotí.
Tie peniažky som od svokričky ani nechcela, ale ona ma prinútila, že ona ma veľmi ľúbi a chce mi na ne prispieť, tak ma to dojalo. Mám ju veľmi rada a moj maco si tiež super rozumie s našimi. Všade okolo počúvam, že aké sú svokry zlé a dokonca aj rodičia medzi sebou niektorí sa nemajú radi a tí naši s jeho rodičmi tiež perfektne vychádzajú, volajú si-teším sa z toho.8. feb 2007tak to si ozaj váž, takéto dobré vztahy ozaj nemá každý......ved mi budeme mat problém aj so svadbou s vybavovackami, lebo rodicia sa nejak navzájom tiež nemusia....co je skoda. Tu fotku som myslela tu ciernobielu....je krásna. Normálne si ma inspirovala, že aj ja s priatelom by som taku chcela. Obycajných fotiek z dovoleniek mame vela, no taku profesionalnu-reprezentacnu ani jednu. A obcas sa aj taka zíde...
baby-no mam pocit, ze ste sa z tejto temy nejak odstahovali....8. feb 2007- Sponzor fóra
Dakujem mata za povzbudenie. Mas pravdu, najdôležitejšie je, že si my dvaja rozumieme, ved preto sa aj ideme zobrat.....len ma to obcas tak trosku trapi, ked to nie je tak , ako ma. Ale asi nie vsetko je v zivote super....
baby a vybavili ste aj nieco na svadbu ine medzicasom ..? Ja ked mam smotanove saty iste, tak idem teraz zhanat topanocky, spodne pradlo potrebujem-podprsenku alebo korzet poriadny a samodržky......8. feb 2007Tak to si urcite vyberies nejake....ved konieckoncov každé saty su pekné.Len niektoré viac a niektoré menej....ja som si napr. vybrala uplne iné, ako som obzerala na obrázku. Vzdy som si myslela, ze sa mi korzetové nebudú hodit, ze na to nemám postavu a práve také sa mi hodili - aj ked nie zrovna vsetky typy. Tak budem mat také a este s velkou nariasenou suknou,-su dost zlozite....takže treba len skusat a skusat. A co popolnocne saty? Uz si nad nejakými uvažovala?
8. feb 2007Mata ja som si tiež skušala saty s velikánskou vlečkou, ale tie sa mi velmi nehodili...a tancovať -to by sa fakt v nich nedalo, pokial by bola vlecka spustená.....ja by som saty popolnocne chcela cervené-do bordova, ale výzdovu chcem žltú, zlatú al. oranžovú....tak neviem, ako to skĺbiť....
Baby to tu už nie je nikto s týmto dátumom?????9. feb 2007Mata, ja viem, že nemusia ladit popolnocne saty s výzdobou, ale malo by to tak byt, aj mamina mi to vravela.. Zlato-smotanova výzdova mi ozaj nemusela byt zlá....este pokukam dake obrázky.
My sme vcera boli pozriet tu salu, co mame vybratu a vyskytol sa malý problém. Totiž, my chceme po prvej, velkej veceri, uz len svedske stoly- do polnoci teplé a po polnoci kapustnicu so studeným bufetom. Ale problém je s teplým bufetom - nemajú tie nádoby, v ktorých by ich udržiavali teplé.....vraj si ich mame ist pozicat do nejakeho gastro servisu-len neviem, ci to nebude velmi drahé......a este tiež stoličky - su dosť tvrdé a nevyzerajú bohvieako-aspon mne by kazili dojem z výzdoby. Tak rozmýslam, ze budeme musiet asi pozicat návleky, co zase navýši rozpočet.....9. feb 2007návleky sú dosť drahé, ale skús pozriež tu v bazári, myslím že tu viac ľudí ponúkalo návleky. Alebo nedajú sa tie stolišky vyriešiť tak, že na ne dáš len veľké mašle z tylu alebo inej látky.tie by vyľli lacnejšie ako návleky.Už som to videla aj tak urobené.
A s tými nádobami ti neporadím,skús sa opýtať teda v nejakých gastro servisoch alebo reštauráciách najprv koľko by to stálo-možno to nebude vôbec taká hrozná položka. Alebo dajte do polnoci ešte normálne jeden alebo dva chody a potom po polnoci môže byť ten studený bufet. Či trváš aj na tých teplých stoloch?9. feb 2007aj u nas sa budu starat casnici, aj ked to nemame v klasickej restike.....len mame problem s tým teplým bufetom, ze nemajú tie nádoby na stále ohrievanie na stoloch....mata nebude vela styri mäsité jedlá okrem hlavnej vecere?
Kali a ten teplý bufet budete mat v tých nádobách na ohrievanie?9. feb 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
no dúfam že to tak bude, už sa na to teším