Ahojte dievčatá, kto másvoj deň D 23.9.2017? Poďme sa podeliť čo máme, čo chceme, čo robíme, čo nerobíme, ako sa máme a čo na to naše polovičky :) Pomôžme a poraďme si ;-)
Ahoj:) v tento datum mam svadbu aj ja (my...chcem si na to zvyknut, tak sa snazim vsade brat toho mojho buduceho).
Zatial mam(e): svadobne topanky /tunak z bazariku/, zabookovanu salu+zalohu zaplatenu, zajednany kostol, knaza, zajednanu predmanzelsku pripravu, fotografa, DJ, alkohol (objednali sme dopredu, bola dobra cena!. Dnes sme dali zalohu za svadobnu tortu a zakusky.
Nemam(e): saty(uz som bola vsade mozme, jedny uz mam tak na 80% ale este stale "hladam"), oblek, popolnocne, vyzdobu /ale tu si chceme robit sami/, kyticu a kvety, vino, auto, svadobnu cestu, popolnocne saty, makeup /asi mi bude robit sestra/, vlasy/asi mi bude robit kamaratka/
Wau...tak to som teda riadne pozadu nevestičky...ja mám termín o týždeň skor a jediné čo mám je termín a miesto, teda zablokovanú sálu so zálohou ale nič iné.
Šaty sa mi nedarí nájsť ani náhodou, asi som moc náročná resp, nemám konfekčnú veľkosť takže mi nič nesedí :-(
Asi sa budem musieť trošku rozhýbať.... Ale čo robím pravidelne .- je goooglim dobré nápady a sledujem čo je tu na tejto stránke pre mňa zaujímavé :-)
Ahojte...my mame svadbu tento datum...mame vybavenu salu,kapelu,a moja polovicka oblek....ja som objedla jedny satu ale niesu tie prave takze hladam dalej...:)alkohol budeme kupovat postupne a vyzdobu tiez uz obzeram ale chcem si ju robit sama...zajtra mame "rande" ohladom fotenia....
Ahojte. No vidim ze nie som sama kto ma uz skoro vsetko ;) Saty som si objednala z bazosu su super. Mame kostol salu koláče oznamenia vytlacene aj etikety vcera sme po nich boli :) mame zajednane svadobne auto vyzdobu do saly mam zahrnute v cene za salu takze to ja neriesim :) mam aj saty vlastne kroj na redovy. Obrucy hotove uz dva tyzdne. Zhanam este popolnocky a topankyy no a moj drahy nema nic okrem mna :D
@zuzana_zuzulko čo znamená že nemáš konfekčnú veľkosť? ja mám 42 a v pohode som si šaty našla :) určite sa to podarí aj tebe :) ja som tiež dlho len googlila ale už ma štvalo že nič nemám a to ešte mám čas ale aj tak :) tak som šla zisťovať ceny aspoň na tlač na kyticu dostupnosť kvetov a takéto veci a pomaličky sa všetko vyvinulo a mám už veľa vecí spravených :)
mouky - no to znamená že mám problém "natlačiť prsia" do tých nádherných šiat :-) hlavne keď sú také kde nemôže byť podprda :-| a v každých mám dojem že mám ešte väčší zadok ako v skutočnosti... som dosť kritická na seba...lebo kamošky čo boli so mnou to tak nevideli.... tie moje "nedostatky... takže hľadám ďalej...:-) asi treba iba skúšať a skúšať donekonečna....
ja som včera googlila skoro 4hod až ma hlava celú noc z toho bolela :-) a mala som z toho riadne divoké sny :-) , dnes si musím dať oddych ...
Ahojte, no mne to vyšlo na max 60 ľudí, ešte neviem či prídu všetci, lebo mám rodinu z celej SR aj ČR tak som zvedavá či sa im bude chcieť cestovať :-)
@zuzana_zuzulko možno by si ich mala počúvnuť :) alebo dať si ušiť podľa tvojích predstáv :) alebo by si si mala dať voľno aspoň týždeň od šiat uplne :) ja som nevyskúšala ani jedne šaty a našla som si tie svoje :)
@kluki ahoj, mne vyzdobu sály rieši podnik takže ja s tým nemám nič ale kyticu ešte nemám vyriešenú že akú. chcela som kály ale vtedy sú drahé a príliš malé takže hľadám aj ja :)
ahojte, pripájam sa, aj my mame svadbu v tento dátum :). Mame priestor, kostol, kňaza, náuku za sebou, odovzdanu žiadosť o manželstvo na MÚ, kedze sobáš nie je v meste nášho bydliska, kapelu+dj, fotografa, súbor na cepcenie, obrúčky uz doma :), objednané zákusky aj Candy bar, termín u kaderníčky/vizážistky, zloženú zálohu za výzdobu, alkohol v pivnici, mam uz aj naviazané maslicky na pierka, kedze chcem kruspanove, dorábať ich budem týžden pred ;), a pred týždňom som konečne našla aj svoje vysnívané šaty ;). Drahý rieši mmntalne dizertacku, takze oblek a podobne veci nerieši, no ma vybratých krajčírov kde si ho da ušiť :), všetky veci sme vyberali a rozhodovali sa spolu, tak verím ze aj tie doladovacky zvládneme ;)
@kajika88 - wau, super..tak asi musím trošku pridať, ešte mi veľa vecí chýba...
ale mám otázku - možno hlúpu - ale objednané zákusky a candy bar - to ako nie je jedno a to isté? aký je v tom rozdiel?
Ja totiž plánujem tak, že oslovím cukrárov aby mi napiekli slané aj sladké a dám niečo na stoly do miestnosti a časť do výslužiek: Candy bar je ešte niečo iné? Robíte extra stoly na sladké? na slané? extra pre deti s cukríkmi? Ďakujem
@zuzana_zuzulko ja nič extra nerobím koláče som si zajednala už dávno a budú čašníčky doplňať podľa potreby. do vyslužiek už budú pripravené koláče zvyšok sa môže likvidovať :P neviem kto čo si predstavuje pod pojmom candybar ale ja si myslím, že by to mohla byť aj fotnánka čokoládová s ovocím nejakú cukríky.... ale nejak som sa nad tým nezamýšľala...
@zuzana_zuzulko no neviem ako je to zaužívané u vás, ale čo som odšpehovala na svadbách tu, tak v candy bare sú iné zákusky ako na stoloch, teda na stoloch klasika, punčáky, dobošky, medové... a v candy bare sú srandy ako macronky, panna cotta, lollipop, muffiny, ovocie a také... u nás toto nevie upiecť jedná a ta istá cukrárka, takže preto som to objednávala zvlášť .. :-) a ako vraví @zuzana_zuzulko, može tam byť aj čokoládová fontána, ovocie, keksíky a kto čo chce.. ;-)
Ahojte kočky, tiež sa k Vám pridávam na termín 23.9.2017 :) stále mám pocit, že námam nič a popritom mám určite 85% vecí vybavených, zariadených, nakúpených :) Aspoň si to myslím :)
Keďže už máme takýto pokročilý dátum , ako ste na tom vy?
@ela4 ahoj, tak ja mám všetko okrem košiel pre nastávajúceho :) svadobné šaty sa mi ešte prerábajú a v auguste idem na skúšku mejkapu a účesu :)ale už sa nám to blíííííži :)