August 2010
- z
- 14
- Sponzor fóra
caute baby...
uz mate aj nieco zajednané? my mame zatial salu, hudbu, kameramana, ktorý nas aj nafoti a maminka postupne skupuje alkohol...vieme aj v ktorom kostole sa chceme brat, ale nahlasit si to pojdeme az zaciatkom roka...
uz mame teda menej nez rok, takze je najvyssi cas pustit sa do príprav...30. aug 2009- Sponzor fóra
no ja moc nechcem zivu hudbu, asi namixujem nejake cdcko podla gusta mna a draheho a trosku to smrcnem aj starsou hudbou a pustim naplno cez hifinu
nebude problem ju do saly, kde to planujeme mat, v jednom kulturaku, doniest, vybavime aj pohostenie z jednej blizkej restauracie a casnikov, aby nas dosli obsluhovat, ale najradsej som, ze si to tam vyzdobime podla seba sami, aj kolace si mozme doniest aj vselico sami, kameramana bude robit niekto z rodiny takze o vse bude dobre postarane hadam
13. sep 2009jancah...ako ze ste mali mat svadbu teraz o mesiac? museli ste to prelozit?...ja si neviem predstavit, ze by som musela prekladat svadbu o rok neskor. keby o rok skor, tak to este hej...ja by som sa najradsej vydavala aj zajtra
...
greyeyes...my sice mame salu, ale keby sme chceli, mozme si vyzdobu robit aj sami. a samozrejme, ze kolace, alkohol, nealko si donesieme svoje. oni nam budu len varit a obsluhovat...13. sep 2009
- z
- 14
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi potešením zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
Ahojky .
Chysta niekto svadbu v takomto roku a mesiaci ?????