August 2010

Zobraz úvodný príspevok
Ahojky . Chysta niekto svadbu v takomto roku a mesiaci ????? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ak môžem pridávam sa s dátumom 28.8. 2010 :-D Čo sa týka príprav, zatiaľ máme "len" sálu zarezervovanú (Slovakia - ZA). Boli sme tam minulý týždeň a stihli sme ju len tak tak, som bola prekvapená, že tam bol obsadený celý september budúceho roka :-o :-x ...Ja šaty plánujem až okolo januára, premiéru budem mať asi na Svadobnom veľtrhu :-D Jancah: sme na tom podobne, tiež od januára idem učiť :-)
Odpovedať
Ahoj lubhomira, ak sa môžem spýtať, nevieš ako je Slovakia s termínmi v lete? Nepýtam sa pre seba, ale pre kámošku, ktorá sa tam chystá v blízkom čase a teda rátala , že september bude stopro voľný.. :-S
Odpovedať
My este nemame zajednane na 100% nic, sice salu mame rezervovanu, ale este vahame nad datumom :-. Rozmyslame totiz, ci by nebolo lepsie urobit svadbu v piatok. Aj ked datum 28.8. je ozaj velmi pekny ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj lulu, september bol beznádejný, obe sály obsadené, tuším až 25.9. tam bolo čosi voľné, len my sme tak neskoro nechceli. Dnes sme boli vyplatit zálohu a prevádzkárka nám povedala, že tam akurát boli zajednať na 21.8., kamoška nech tam ide čím skôr, lebo ja sama som bola veľmi prekvapená... :-) :-N
Odpovedať
fúha, tak jej idem rýchlo dať vedieť, vďaka za info! Som netušila, že aj v ZA je takýto problém.. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
No ja som tiež rada, že sme boli...Pani prevádzkárka mi povedala, že v tejto oblasti sa veru u nich kríza neprejavuje :-N Ináč, záloha je 300 eur, aby bola kamoška pripravená :-)
Odpovedať
hm..tak je to všade čo viem ... ale díky za info ešte raz :)
Odpovedať
Profilova fotka
no napr ja som si salu rezervovala asi pred 3,5 mesiaca do predu a to som chcela ze leto ktorykolvek termin jul august a oni mali volny az september...ale tak mi volala ze sa uvolnil termin 14,8 ta som hned brala...ale u nas urcite by si teraz nezohnala ani volny september 2010....hmm..,.vsade je to inak...:D
Odpovedať
ten fotograf, čo mame, tak je to spolužiačkin manžel, ale toľko berie od všetkých, tak nám vravel, len neviem čo všetko v tom je a koľko dvd. sa musim ešte informovať. my sme mali problém s kostolom, lebo chceli sme mať svadbu inde ako v našej dedine a farár z tej dediny kde sme chceli mať nám odmietol, lebo že to musíme mať v mieste trvalého bydliska. ale nakoniec sa to vybavilo cez nášho farára a som rada, že nám pomohol, čo som nečakala:)) len tam musím ísť zarezervovať termín na august, lebo leto je dosť napchaté svadbami, tak aby mali voľný kostol:))
Odpovedať
To je asi vsade tak, ze zalezi od toho na koho natrafis, ako je kto ochotny a ako kto chce... Ale je smutne, ze to tak funguje :-( A preco chcete mat obrad v inom kostole? A sobasit vas bude farar z vasej dediny alebo ten druhy?
Odpovedať
ten druhy, pretože naš je tvrdý oriešok, typická stará škola. budeme mať veľa cezpoľných a nechcem ich nosiť hore dole, čo keď zablúdia:)) a tak odstavíme autíčka pred hotelom, kde budeme mať hostinu a do kostola, ktorý je od hotela asi 200m pôjdeme pešo:) tak sa mi to zdalo efektívnejšie a jednoduchšie
Odpovedať
ahojte, takze povodny datum plati. Mame salu a kameramana - hura, konecne nieco :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
čafte kočky aj my budeme mať svadbu 28.8.2010... :-) už sa neviem dočkať :-D
Odpovedať
ten dátum je veľmi obľúbený:)
Odpovedať
Profilova fotka
Je tu nejaka nevesta na 28.8.2010 ktora si berie anglickeho muzika a vola sa Mirka???
Odpovedať
Ahoj norcsikat. Tak vitaj medzi nami :-) Mate uz aj nieco rezervovane?
Odpovedať
Ahoj nevestička28, zatiaľ len miesto hostiny, ostatné záležitosti budeme riešiť až od budúceho roka. :-N
Odpovedať
A kde bude svadba? :-N
Odpovedať
Caute baby, aj my mame datum 28.8.2010 na Smolenickom zamku.. ;-)
Odpovedať
Ahoj Katka. Sa tesim, ze nas je zase o jednu viac tu na MS :-) Tak snad sa tu uz trosku viac rozprudi debata ;-) Mate uz nieco rezervovane, vybavene?
Odpovedať
Profilova fotka
taak a som spat,.,,nejak to tu vazne augustove nevesticky,.,.ja som si prednedavnom objednala svadobny album kraasny nasla som ho tuna na bazari.,,.pokupila nejake drobnosti okolo vyzdoby..,a daslie skusky siat nechavam po novom roku...,,uz teraz sa tesim na dalsie skusanie je to super,.,,.,pocit.,.a milacik mi tiez povedal ze krizik chce urobit saam tak sa z toho vela tesim,,.,.:D :-) :-) :-)
Odpovedať
Ahoj nevesticka28, na zamku budeme mat obrad aj hostinu, aj tam vsetci prespime..takze o salu, jedlo a napoje je postarane..Ja zijem v usa, no idem o tyzden domov, tak sa mam stretnut s fotografom, DJ/starejsim, pani na vyzdobu a aj panie, co mi robia zakusky a tortu..No vsetci su uz zajednani..A uz aj satocky siju:-)..a co ty? Odkial si a kde bude svadba??
Odpovedať
Augustove nevesticky, nejako nam to tu viazne! :-| Kde ste vsetky? Ako pokracujete v pripravach? Katka: Ja som z Martina a aj svadba bude tam, resp. pri Martine. My mame zajednanu salu, kameramana a uz mam rezervovane aj satky :-) Povodne som chcela az tak vo februari, ale nasla som jedny v jednom super salone a za super cenu, tak som neodolala ;-) A ked im pride nova kolekcia a nahodou by sa mi zapacili ine, nie je problem ich vymenit...
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte nevesty... aj my to mame 28.8. v kosiciach v kaplnke sv, michala , nema tam nahodou niekto pred nami aby sme sa dohodli na nejakej vyzdobe?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, aj my planujeme 28.8.2010 a este nemame nic. Akurat tak kostol sa chystam zajednat a ostatne az vo februari, dufam, ze nebude neskoro. Popripade to zmenim, ale nerada by som. A ja ze vo auguste nebyva vela svadieb kvoli teplu a tu nas je dost. Ja som ho vybrala hlavne kvoli znamym z Nemecka, podla ich dovolenky:)))) Ani nemam zatial info kolko co asi stoji. No zial, teraz sa musim ucit a drahy je doma do februara len cez vikendy, ale snad to stihneme. Ked pozeram, ze vy uz davno mate zajednane, chyta ma stres.:)) Tak zatial sa majte pekne!:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojik...my sme sa dohodli na 14. augusta skoda ze este nic nemame lebo sme obaja prisli o robotu a tak vsetko padlo :((( len jedine co mi je luto, ze vsetci s tym rataju :((...ale vsetkym Vám prajem len tu najkrajsiu svadbicku a vela stasticka a lasky :))
Odpovedať
Katus: To je skoda :(
Odpovedať
Ahoj Domi3. no tak to ta potesim, nie si sama. My sme sa tiez rozhodli len teraz pre ten isty datum a este k tomu byvame v zahranici... takze tiez nemame skoro nic. Na Slovensko ideme az v aprili, takze dovtedy sa velmi nepohneme, len cez internet. Ale uz sa rysuje miestnost a kostol. :-D Dufam, ze to vsetko stihneme a snad este nejaki fotografi a kameramani ostali volni 8-(
Odpovedať
cawte,ktora ma z vas svadbu v auguste???Co vsetko treba mat zajednane???
Odpovedať
ahojte tak ja sa pridavam k augustovym nevestam....nas termin je 7.8.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?